Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

slm mısra ve dünya tatalısıı hanımlar busecann ebrar42 nihalim
kumsalımm

ayyy evet şu guatr testini yaptırmalyım haklısn mısracım offf kızlar yoğunum kendimi çok başarısıszı buluyorum bu günlerde

nbr cnm koşturmaca lı bir hafta var sende kaydirigubbakcemile3

sezen10 dikkaetine

tatalım doğum çantadan çok şey olması gerekmiyor ama tabiik,i biz başaklar 5 yılı düşünenen tipler olduğumuz için senin kaygıların gayet normal canım bebeişn için çok çanta hazırlama kendin için iç çamaşırı pamuklu ve geniş olsun kendin için ped kendin için deodedartn şampuan saç kremi kendin için tarak kendin için terlik ve çorap özellikle ayaklarını üşütmemelisin kendin için yanii hep kendin için olmalı :)) bebeişe zıbın takımı yererli canım o kadar :))) ilk aklıma geşlnler bunlardı tattalım :)) ayyy ayayay ayyy şeftaliye hazırlık aman aman mannnnnnnnnnnnnnnn bal bal ballllllll

nazar: temmuz ateş tablom

05/07 1.gün kırmızı

06/07 2.gün 36,0

07/07 3.gün 35.9

sabah ölçümlerim 06:00 delikafadulden

buse bu ay ateşimi çok dikkatli ölçucem :2: sana emanet arada beni takip et lütfen kime sorarsın nasıl yorum yaparsın ben karışmam sen şu an daha tecrubelisin aklinialirimsmile

slm canım hoşgeldin ...a.s.

yoğunluktan olabilir bi çok iş üst üste gelince sanki hiçbirini yapamıyomuş gibi hissediyor insan havaların sıcaklığı zaten ayrı bi isteksizlik geitiriyor ...

moralini bozma canım benim sen herşeyin en güzelini yaparsın :1hug:

yapamasanda insan hatalarıyla eksiklikleriyle bir bütündür ....a.s.

serpil sen nasıl ihmal etin troit testleriniklava:hemen en kısa zamanda yaptırıyorsun ve bu engeli geçiyoruz tamammı tatlım bu çok önemli

fatoşcum yiğenine acil şifalar inşallah çok iyi olucak allah yardımcısı olsun canım:Saruboceq:

busecim nasılsın canım

ebrar sen ansılsın şekerimm

kızlar benim şu lekeler hala devam ediyor korkuyorum
kumsal sempatiksalakcinni goşgeldin canım seni bundan sonra böyle çağıracağım

canım neden lekelenme var sende anlamadım ama kesinlikle artık dr ye git normal değil canım ilaç falan verir düzene sokar ihmal etme lütfen

buse bu ay ateşimi çok dikkatli ölçucem :2: sana emanet arada beni takip et lütfen kime sorarsın nasıl yorum yaparsın ben karışmam sen şu an daha tecrubelisin aklinialirimsmile
tamam canımmmmmmmmmmmmmmm sen bi 12. güne doğru yaklaş kaydirigubbakcemile3

kızlar benim şu lekeler hala devam ediyor korkuyorum

regl oldunmuu??? kız geçen ay bendde de oldu ya bi tanıdığım da kızda oyle olmuş 2. ay hamıle kalmış rahım hazırlık mı yapıyo yakalamıyo vs. onda da oyle olmuş sen yakın zamanda hamıle kalırsın üzülme demişti

nihalcim nasılsın hayatım aranızdayım ben hep sizinleyimm
biliyorum canımsınnn içimden geldi öyle demek ama ardından denk geldi senın yazında hoş oldu :) ayrıca sende kansızlık var mı canım bu lekelenmelerde kansızlık işareti olabilir adet döneminden yeterli olmadığından kanama gibi lekeler sonrasında devam edermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…