sen nasıl oldun canım sıkıntıların azaldımı birazda olsa :1hug:
yarın yiğenim ameliyat olacak. kız kardeimin oğlu 1 yaşında. lütfen herkesten dua istiyorum gül kokulu kuzum için
Sancılarım çok azaldı bugün mide bulantılarım başladı cnm.Buna da şükür
slm mısra ve dünya tatalısıı hanımlar busecann ebrar42 nihalim
kumsalımm
ayyy evet şu guatr testini yaptırmalyım haklısn mısracım offf kızlar yoğunum kendimi çok başarısıszı buluyorum bu günlerde
Sancılarım çok azaldı bugün mide bulantılarım başladı cnm.Buna da şükür
serpil neden başarısız hissettin kendini kuzum alsanaalsanasmileslm mısra ve dünya tatalısıı hanımlar busecann ebrar42 nihalim
kumsalımm
ayyy evet şu guatr testini yaptırmalyım haklısn mısracım offf kızlar yoğunum kendimi çok başarısıszı buluyorum bu günlerde
slm mısra ve dünya tatalısıı hanımlar busecann ebrar42 nihalim
kumsalımm
eyyyy kumsal aramızdaysan iki kez linklere tıkla
deli gibi bende kendi kedime guldum burdasırnaşık şey ayy çok güldüm buna çok yaşa emi
kumsal sempatiksalakcinni goşgeldin canım seni bundan sonra böyle çağıracağımkızlar benim şu lekeler hala devam ediyor korkuyorum
tamam canımmmmmmmmmmmmmmm sen bi 12. güne doğru yaklaş kaydirigubbakcemile3buse bu ay ateşimi çok dikkatli ölçucem :2: sana emanet arada beni takip et lütfen kime sorarsın nasıl yorum yaparsın ben karışmam sen şu an daha tecrubelisin aklinialirimsmile
kızlar benim şu lekeler hala devam ediyor korkuyorum
biliyorum canımsınnn içimden geldi öyle demek ama ardından denk geldi senın yazında hoş oldu :) ayrıca sende kansızlık var mı canım bu lekelenmelerde kansızlık işareti olabilir adet döneminden yeterli olmadığından kanama gibi lekeler sonrasında devam edermişnihalcim nasılsın hayatım aranızdayım ben hep sizinleyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?