Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Bu ay iki hamişimiz daha olacakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

inşşş hepimize canımmmmmmmm allah allah onu bilmiyorumm o regl demişti
damar çatlamıştır bişey olmuştur olur öyle yumurtladıysan döllendiyse yerleşme mi kibilmiyorumkismile
canım bak şöyle oldu yazayım adetim bitti yaklaşık 5 gün sonra falan iç çamaşırım kahverengi lekelendi akınrı şeklinde ne koku ne yanma hiç birşey yok sonra akınrtıda çok hafif kanla karışık pembelik vardı bugün yine var ama daha az kahve lekelenme devam ediyor hala ilk defa böyle oldu bilmiyorum bende yerleşme içn daha erken bence daha ateşime göre yeni yumurta oluyor yada çatlıyor ay ne karışık işler bunlar rabbim hayırlsını ver
kumsal sen bu ay hamiş olacaksın ahada yaz bunu bir kenara

aminnnn inşallah canım buay hepimiz güzel haberler verelim inşallah bak bu yazısını cep telefonuma çekiyorummmkaydirigubbakcemile3

araştırmacı buseee aferim sana seni topik danışmanı ilan etmek istiyorum musadenizle sempatiksalakcinni

ewt bende anlamadım dr sorsana kumsall bir fikrimiz olsun varmı drun? döllenme mi oldu acaba??

nihalim bu konuda busecanı takdir etmek lazım şekerim hahhahahahha aferim kız sana busecann boşuna kanki dememeişim :))))

kızlar bence kumsal hamile çıkcakk en başından beri bunu yazıyorum zatennn görün bakın :)))

mısra bende guatr var ama ben hamile kalmıştım yani bana engel değil

araştırmacı buseee aferim sana seni topik danışmanı ilan etmek istiyorum musadenizle sempatiksalakcinni

sağoll cnmm kaydirigubbakcemile3 bizim için araştıryorum hepimizz içinnn

enteresan adet normal oldun sonra olması ilginçç bunun ya damar çatlamasıda olabilir bence çok erken döllenme yerleşme vs. için evett kaç gün sürüyo adetinn

yan çizme serpilllllll sen yinede dr ye git ve testlerini yaptır lütfen olumunekankayizsmile

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................161
Kumsal--------------8

çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............31
efnanim..............36
?
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............7
ebrar42................20
fatoözel.................11
tualina....................2
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin
TOPLAM..............384

sağoll şekerim şu patron gitmedi ya rahat yazamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmklava:

yan çizme serpilllllll sen yinede dr ye git ve testlerini yaptır lütfen olumunekankayizsmile

niahllimm haklsın bebbeğim şu kardeşin düğününü çıkartayım aradan tahlilerimi yenietteyim belki arya bir aşılam sıkıştırabilirim ama inan bana şuan ne dr ne hormon la uğraşacak hiçmi hiç vaktim yok ((

yasinde 116 adet kalmışşşşş maşallah aslında serpil bence gel bunu paylaştır sen öle yapınca herkez okuyo görev alalım ki yapaplım ben haftaya okurum biter benim kırmızılar

yani kızlar özelim yoğun tüzelim yoğun bu yoğunlukta ne dr ne tahlil yapamam ama ramazn ayında bütün tahlileri sıfırlarım belki bir aşılama denerim tüpten önce

serpilcimmm sabah iki dk kan vereceksin canımm al randevu hemen

kumsallllllllllllllllllllll ateşş tablonnnnnnnnnnnnnnnn nerdeee dedim kaydirigubbakcemile3

yasinde 116 adet kalmışşşşş maşallah aslında serpil bence gel bunu paylaştır sen öle yapınca herkez okuyo görev alalım ki yapaplım ben haftaya okurum biter benim kırmızılar

ya paylaşım yaptıkta tantana çıkmıştıya diğer tarfta aman m aman paylaşım yapmayalımm zaten yarın kandil kızlar okuyabilidkleri kadar okurlar bende belki bu akşam biraz okurum canım az birşey kaldı aslında ben onu 4 gündede okurumda işte tembellik çöktüüsempatiksalakcinni

serpil neden ümitsizleştin sen yaa kuzum belki hamılesin nerden çıktı tüp aşılama klava:

senin çocuğun varmı nihalcim daha önce gebelik yaşamışmıydın
tamam canım devam ederse arıcam doktorumu
evet serpilcim daha çok var benim adetime günlerimiz yakın ama birde yine 5 gün gecikmeli olursa dahada çok var demek oluyor bu bedne hiç birşey anlamadım canım ya
olmazsa arıcam doktoru inşallah serpilcim inşallah
busem canım benim eline sağlık teşekkür derim ama benimki fizyolojik değil azda olsa azcık kan varCADIARZUay iyice kafam karıştı
kumsal rahimdeki değişiklik kesinlikle bence kasıklarında ara ara sancı var mı ?
bir kaç gün öncesine kadar vardı şuan hiç ağrım yok kasıklarımda
ewt bende anlamadım dr sorsana kumsall bir fikrimiz olsun varmı drun? döllenme mi oldu acaba??
evet canım doktorum var olmazsa arıyacağımm

canım benimm hep birlikte inşallahhhhhh:Saruboceq:
serpilcim daha önce hamiş kaldım diyorsunda ozmaan değerlerin normal sınırlar içinde olabilir şuanki durumunu bilmiyoruz lütfen en kısa zamanda tets yaptır hem troidin yüksek olması hiç hamile kalınmayacağı anlamına gelmiyor kuzum risk teşkil ediyorrr fazlaca lütfen ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…