canım bak şöyle oldu yazayım adetim bitti yaklaşık 5 gün sonra falan iç çamaşırım kahverengi lekelendi akınrı şeklinde ne koku ne yanma hiç birşey yok sonra akınrtıda çok hafif kanla karışık pembelik vardı bugün yine var ama daha az kahve lekelenme devam ediyor hala ilk defa böyle oldu bilmiyorum bende yerleşme içn daha erken bence daha ateşime göre yeni yumurta oluyor yada çatlıyor ay ne karışık işler bunlar rabbim hayırlsını verinşşş hepimize canımmmmmmmm allah allah onu bilmiyorumm o regl demişti
damar çatlamıştır bişey olmuştur olur öyle yumurtladıysan döllendiyse yerleşme mi kibilmiyorumkismile
kumsal sen bu ay hamiş olacaksın ahada yaz bunu bir kenara
araştırmacı buseee aferim sana seni topik danışmanı ilan etmek istiyorum musadenizle sempatiksalakcinniFizyolojik akıntı
Kadınların önemli bir kısmında hiç bir hastalık söz konusu olmamasına karşın akıntı vardır. Fizyolojik akıntı olarak nitelendirilen bu akıntının en önemli özellikleri akıntının uzun zamandan beri var olması, hemen her gün bulunması, kokusuz olması, renginin şeffaf-beyaz veya açık sarı renkli olması, beraberinde ağrı, idrar yaparken yanma, kanama ve diğer belirtilerden hiç birinin bulunmamasıdır. Bu özelliklere sahip bir akıntının bir hastalıktan kaynaklanması pek olası değildir.
kumsalllll canım senin adetine çok var benimle aynı gün olacktın şimdi şoke oldum okuyunca bu ne leklenmesii yumurta çatlamsıımı yoksa rahime ekilmemei anlamdım ama seninin hamile kalamn çok yakın
evet ya zamanlamaya bakılırsa döllenme oluyodur şu an haklısın busecimewt bende anlamadım dr sorsana kumsall bir fikrimiz olsun varmı drun? döllenme mi oldu acaba??
araştırmacı buseee aferim sana seni topik danışmanı ilan etmek istiyorum musadenizle sempatiksalakcinni
enteresan adet normal oldun sonra olması ilginçç bunun ya damar çatlamasıda olabilir bence çok erken döllenme yerleşme vs. için evett kaç gün sürüyo adetinncanım bak şöyle oldu yazayım adetim bitti yaklaşık 5 gün sonra falan iç çamaşırım kahverengi lekelendi akınrı şeklinde ne koku ne yanma hiç birşey yok sonra akınrtıda çok hafif kanla karışık pembelik vardı bugün yine var ama daha az kahve lekelenme devam ediyor hala ilk defa böyle oldu bilmiyorum bende yerleşme içn daha erken bence daha ateşime göre yeni yumurta oluyor yada çatlıyor ay ne karışık işler bunlar rabbim hayırlsını ver
aminnnn inşallah canım buay hepimiz güzel haberler verelim inşallah bak bu yazısını cep telefonuma çekiyorummmkaydirigubbakcemile3
yan çizme serpilllllll sen yinede dr ye git ve testlerini yaptır lütfen olumunekankayizsmilenihalim bu konuda busecanı takdir etmek lazım şekerim hahhahahahha aferim kız sana busecann boşuna kanki dememeişim :))))
kızlar bence kumsal hamile çıkcakk en başından beri bunu yazıyorum zatennn görün bakın :)))
mısra bende guatr var ama ben hamile kalmıştım yani bana engel değil
nihalim bu konuda busecanı takdir etmek lazım şekerim hahhahahahha aferim kız sana busecann boşuna kanki dememeişim :))))
kızlar bence kumsal hamile çıkcakk en başından beri bunu yazıyorum zatennn görün bakın :)))
yan çizme serpilllllll sen yinede dr ye git ve testlerini yaptır lütfen olumunekankayizsmile
serpilcimmm sabah iki dk kan vereceksin canımm al randevu hemenniahllimm haklsın bebbeğim şu kardeşin düğününü çıkartayım aradan tahlilerimi yenietteyim belki arya bir aşılam sıkıştırabilirim ama inan bana şuan ne dr ne hormon la uğraşacak hiçmi hiç vaktim yok((
yasinde 116 adet kalmışşşşş maşallah aslında serpil bence gel bunu paylaştır sen öle yapınca herkez okuyo görev alalım ki yapaplım ben haftaya okurum biter benim kırmızılar
serpilcimmm sabah iki dk kan vereceksin canımm al randevu hemen
senin çocuğun varmı nihalcim daha önce gebelik yaşamışmıydıncanım benimde öle olmuştu yumurtlama çatlama döneminde yumurta akı kıvamında akıntı vve içinde hafif pembemsi kan gibi bişi sonrasında hamile kalmıştım çokta net hatırlıyorum kumsal tarifin aynı canım korkma ama devam ederse dr ye görün yine serpile katılıyorum bu ay bende sende umutluyum
evet serpilcim daha çok var benim adetime günlerimiz yakın ama birde yine 5 gün gecikmeli olursa dahada çok var demek oluyor bu bedne hiç birşey anlamadım canım yakumsalllll canım senin adetine çok var benimle aynı gün olacktın şimdi şoke oldum okuyunca bu ne leklenmesii yumurta çatlamsıımı yoksa rahime ekilmemei anlamdım ama seninin hamile kalamn çok yakın
busem canım benim eline sağlık teşekkür derim ama benimki fizyolojik değil azda olsa azcık kan varCADIARZUay iyice kafam karıştıFizyolojik akıntı
Kadınların önemli bir kısmında hiç bir hastalık söz konusu olmamasına karşın akıntı vardır. Fizyolojik akıntı olarak nitelendirilen bu akıntının en önemli özellikleri akıntının uzun zamandan beri var olması, hemen her gün bulunması, kokusuz olması, renginin şeffaf-beyaz veya açık sarı renkli olması, beraberinde ağrı, idrar yaparken yanma, kanama ve diğer belirtilerden hiç birinin bulunmamasıdır. Bu özelliklere sahip bir akıntının bir hastalıktan kaynaklanması pek olası değildir.
bir kaç gün öncesine kadar vardı şuan hiç ağrım yok kasıklarımdakumsal rahimdeki değişiklik kesinlikle bence kasıklarında ara ara sancı var mı ?
evet canım doktorum var olmazsa arıyacağımmewt bende anlamadım dr sorsana kumsall bir fikrimiz olsun varmı drun? döllenme mi oldu acaba??
nihalim bu konuda busecanı takdir etmek lazım şekerim hahhahahahha aferim kız sana busecann boşuna kanki dememeişim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?