Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:roflol::roflol:
Azcık bekleyim sonra haşliyim bugün üstüste çok fazla şey yedim Serpil cim.Şimdiden duba gibi oldum valla:)))))))))Birkaç ay sonra top olarak beni yerde yuvarlayacaksınız:roflol:

kafamçokkarıştı:jeyyar: aman boşverr benim kızkardeşim balina gibiydiii şimdi manken gibii sallal gitsin klolarııı

canımm koca kış vede müsaiitim ama ne yazıki koca yoktu şimdi koca var ben müsait değilim amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn birazda o beni beklesin boşverrrrolumunekankayizsmile hormonal kankimmm ama ben sendende umutluyumm

inşşşşşşşş cnm hayırlısı olsun belki bu ay seninde denk gelmştirr

yazdım bakalım inşalalh fosss çıkmaz hayrılsıyla güzel hbaerler alırız inşallah
bu hayır mükemmel birşey ya tavsiyede bulunanlardan allah razı olsun ne muratları varsa versin bedne çok faydasını gördüm
Azcık bekleyim sonra haşliyim bugün üstüste çok fazla şey yedim Serpil cim.Şimdiden duba gibi oldum valla:)))))))))Birkaç ay sonra top olarak beni yerde yuvarlayacaksınız:roflol:

ay yerim ben seni ya maşallah mısracımm

ayyyyyyyy temmuz hamilelri buraya eller havayaaaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kumsallllllllll lülülülülülü:roflol::roflol::roflol::roflol: kız umut etmek güzeldir foooosss çıkarsda çekeriz eniyiisnden bir halayyy iki döneriz honeyle mısra göbek tokuşturackalrya bizde popolarımızı tokuştururz :sm_cool::roflol::roflol:

ohhhhhhhhhhhhhhh hadi kızlarrrrrrrrrrrrrr vallahiii ana ne stres kalsın ne dert ne keder gelnece can feda gelmeyene elvedaaaaa ohhhhhhh yandann dermişimmmmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ayyyyyyyy temmuz hamilelri buraya eller havayaaaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kısmetse inşallah

sen süpersinnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

cxanım biizm dükkande aşılmayla hamile kalan yokkaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt negatif almışız o dalda skor bizde

ohhhhhhhhhhhhhhh hadi kızlarrrrrrrrrrrrrr vallahiii ana ne stres kalsın ne dert ne keder gelnece can feda gelmeyene elvedaaaaa ohhhhhhh yandann dermişimmmmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:dance::dance:

:ecrin_bebek::ecrin_bebeklumunekankayizsmileolumunekankayizsmilezemuszemuszemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…