Azcık bekleyim sonra haşliyim bugün üstüste çok fazla şey yedim Serpil cim.Şimdiden duba gibi oldum valla:)))))))))Birkaç ay sonra top olarak beni yerde yuvarlayacaksınız:roflol:
canımm koca kış vede müsaiitim ama ne yazıki koca yoktu şimdi koca var ben müsait değilim amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn birazda o beni beklesin boşverrrrolumunekankayizsmile hormonal kankimmm ama ben sendende umutluyumm
yazdım bakalım inşalalh fosss çıkmaz hayrılsıyla güzel hbaerler alırız inşallahyokkk kumsal senle ben bu aya bankooo hamileyiz ahada yaz bunu bir kenara :))))))))))))))))))))))))))))))))) anam bir ikimzi kaldık hayıtçılardan bu hayıtı almanyadan gelen kızkardeşimde içirdim hemen .)))))) onun adeteleri korkunç sancılı olur davul gibi şişer yataklara düşer içirdim hem sabahh hemde biraz önce ofisteydi yaptım içtiii rahatladığını söylüyor karnın şişiliği inmiş
Azcık bekleyim sonra haşliyim bugün üstüste çok fazla şey yedim Serpil cim.Şimdiden duba gibi oldum valla:)))))))))Birkaç ay sonra top olarak beni yerde yuvarlayacaksınız:roflol:
ayyyyyyyy temmuz hamilelri buraya eller havayaaaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kumsallllllllll lülülülülülü:roflol::roflol::roflol::roflol: kız umut etmek güzeldir foooosss çıkarsda çekeriz eniyiisnden bir halayyy iki döneriz honeyle mısra göbek tokuşturackalrya bizde popolarımızı tokuştururz :sm_cool::roflol::roflol:
eee tamam işte temmuza ekleniyosun sende :lepi: :lepi::teytey::teytey: ya benim daha 8 günüm var ama
hallloooo is anaybody there aşılamayla kalan varmııııı
kısmetse inşallahayyyyyyyy temmuz hamilelri buraya eller havayaaaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kumsallllllllll lülülülülülü:roflol::roflol::roflol::roflol: kız umut etmek güzeldir foooosss çıkarsda çekeriz eniyiisnden bir halayyy iki döneriz honeyle mısra göbek tokuşturackalrya bizde popolarımızı tokuştururz :sm_cool::roflol::roflol:
eee tamam işte temmuza ekleniyosun sende :lepi: :lepi:
canımm sen yurt dışından mısın ? canım aşılama ile sonuç alan yok henuz sen olucaksın inşallah
inşallah canım biz isteyelimde gerisini .......................... !ama daha bişey belli dğlllkaydirigubbakcemile3 inş allah söyletmiştirr
:roflol::roflol:cxanım biizm dükkande aşılmayla hamile kalan yokkaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt negatif almışız o dalda skor bizde
ohhhhhhhhhhhhhhh hadi kızlarrrrrrrrrrrrrr vallahiii ana ne stres kalsın ne dert ne keder gelnece can feda gelmeyene elvedaaaaa ohhhhhhh yandann dermişimmmmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kısmetse inşallah
sen süpersinnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?