Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:teytey::hooray:
:içelim::teytey::teytey::teytey::teytey:sırnaşık şey:teytey::dance::dance:

ohhhhhhhhhhhhhhh hadi kızlarrrrrrrrrrrrrr vallahiii ana ne stres kalsın ne dert ne keder gelnece can feda gelmeyene elvedaaaaa ohhhhhhh yandann dermişimmmmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
canımm sen yurt dışından mısın ? canım aşılama ile sonuç alan yok henuz sen olucaksın inşallah

aminnnn inşallaaahhhhhhhhhh

ayyyyyyyyyyyyyyyyy bayılıyorum bu senasa benn evet 800 lü syfalarda hamişimiz çıkacakk inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nihalimin içine öyle doğmuştu

o zaman 10.gün olmuşturrrr yerleşmedirr inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

değilim canım yaaa sadce şebeklik yapıyorum beynim yandı beklemekten sabbbbıııııııııırrrrakannehir

canım bekleme aşamsı tam bir çin işkencesi burda ben aşılma yaptırdım birde fatoözel ben birkere fotoözel iki kere ne yazıkki negatif oldu inşallhh senin pozitif olur bizde aşırı strese girdiğimizde kendimize bir senas keşefetikk halay çekiyoruz yani kısacası bizde şebeklik yapıyyoruz ne yapalım başka türlüde olmuyor işte :kedi:

yalnız gerçek bir şey var aşılma normal birliktelikle aynıymış yani ama olsun tıptan yararlanmaktatda fayda var şimdiye kadar benim 1 arkadşım aşılamayla hamile kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…