:ecrin_bebek::ecrin_bebek lumunekankayizsmileolumunekankayizsmilezemuszemuszemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:ohhhhhhhhhhhhhhh hadi kızlarrrrrrrrrrrrrr vallahiii ana ne stres kalsın ne dert ne keder gelnece can feda gelmeyene elvedaaaaa ohhhhhhh yandann dermişimmmmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
canımm sen yurt dışından mısın ? canım aşılama ile sonuç alan yok henuz sen olucaksın inşallah
sayfa 800 oldu sempatiksalakcinni
canımm sen yurt dışından mısın ? canım aşılama ile sonuç alan yok henuz sen olucaksın inşallah
değilim canım yaaa sadce şebeklik yapıyorum beynim yandı beklemekten sabbbbıııııııııırrrrakannehir
canım benim inşallah bu seferki kucağın da son bulucak :Saruboceq::Saruboceq:
canım 7.gün regl son günleriydi çalışma olmadı loveli dediki yumurtlama heran olabilir çaılşmara devammm
canım hemen yap kendine birazcık
değilim canım yaaa sadce şebeklik yapıyorum beynim yandı beklemekten sabbbbıııııııııırrrrakannehir
cxanım biizm dükkande aşılmayla hamile kalan yokkaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt negatif almışız o dalda skor bizde
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisdeğilim canım yaaa sadce şebeklik yapıyorum beynim yandı beklemekten sabbbbıııııııııırrrrakannehir
hııııı çok ümitlenme diyosuuun ozaman bu topikten topukluyorum cevap için teşekküropuyorumnanaktan
inşallah aşılama maceren sevinçle biter canım ilk denemnde alırsın müjdeyii:Saruboceq:
umarım arkadaşım senin ve diğer arkadaşların da bebek özlemi biter gelsin şu keratalar artıkkkk:ecrin_bebekhaoldumsmile
amannn sen ara yaptın o işi eyvahedigeldismilebende aşılama yaptırmıştımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?