Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihalll yalan söylememem ben ki çok araştırduım benim dr negatifi görünce adam benden beter şoka girdi ısrarlla ikinciyi yapalım diye aracı koyduu nasip be gülüm yaradan nasip edeck işte ben tekara aşılama düşünüyorum korkma yaptır ne var denemiş olursun içinde batmaz bu bellimi olurr ya tutarsaaa nasrettin hoca gibiii

kızlar valla gülüp eğlenmeden geçmez zaman bıdı bıdı konuşan ebe topiklerde fenalık geldi bana siz çok şekersiniza.s.

eyyy godes aramızdaysan iki kez slm bir kez mrb yazzzzz

nhlkpr, Mısra, serpil02507+, kumsal+, ebrar42+, busecan35+, bes, godes

:lepi::1hug:
kızlar valla gülüp eğlenmeden geçmez zaman bıdı bıdı konuşan ebe topiklerde fenalık geldi bana siz çok şekersiniza.s.

olumunekankayizsmile sende öylesin canımmm vallhii burda neyzenlerimiz var dualarımzı var oryantalimiz var halay başımız var varda var ne arrasan varr yok yok yanii mutfajkkk kraliçenmiz varr anaaaaaaaaaaaaaaa dolu ne çeşit arrasan varr

Serpil sen progestanı ağız yoluyla mı almıştın cnm,birde vajinal yolla kullanılıyormuş.
Yan etkileri çok azalıyormuş honey vajinal kullanıyor

Honeyde kayboldu teyzeye gitti yine galiba :))))))))))))))

maşallahınız var kızlar. Ama okuduğuma göre bu topiktede bir uğursuzluk var ve pozitif sonucu gören yok sanırım

nhlkpr
titreşimmmmmmmm burdayımmmmmmm alkisalkisalkis

geçmişe bakıyodum çıkmadım ki maşaallah kaynatmaya başladımı döktürüyosunuz yetişebilene aşk olsun ...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…