allahım bu gun kimi çağırsam geldiiiiiBurdayım okuyordum canım
:lepi::1hug:
olumunekankayizsmile sende öylesin canımmm vallhii burda neyzenlerimiz var dualarımzı var oryantalimiz var halay başımız var varda var ne arrasan varr yok yok yanii mutfajkkk kraliçenmiz varr anaaaaaaaaaaaaaaa dolu ne çeşit arrasan varr
Serpil sen progestanı ağız yoluyla mı almıştın cnm,birde vajinal yolla kullanılıyormuş.
Yan etkileri çok azalıyormuş honey vajinal kullanıyor
Honeyde kayboldu teyzeye gitti yine galiba :))))))))))))))
Hoşgeldin kendini tanıtır mısın ltf cnm?
Yaş,iş....vs
töbeeeeeeee deeeeee uğurlu topikdir buarasımaşallahınız var kızlar. Ama okuduğuma göre bu topiktede bir uğursuzluk var ve pozitif sonucu gören yok sanırım
maşallahınız var kızlar. Ama okuduğuma göre bu topiktede bir uğursuzluk var ve pozitif sonucu gören yok sanırım
zemuszemus ozaman benden de size tanışma dansıııı hooopppaaayt hadi bakalım tokuşsun totolar:sm_cool:hihoyyyt:dance:
töbeeeeeeee deeeeee uğurlu topikdir buarası
ben demiyorumki siz demişsiniz. :roflol:
inşallah benn uğurlu gelirim diyecem ama kendime hayrım yokki size uğur getirim :roflol:
allahım bu gun kimi çağırsam geldiiiii
evet şimdide eyyyy beybiler aramızdaysan şimdi hepimizin göbüşlerine tek tek kon bakalım
nasıl ???
serpil02507 hi hoyyyt
Alıntı:
bes kullanıcısından alıntı
ozaman benden de size tanışma dansıııı hooopppaaayt hadi bakalım tokuşsun totolar
kızlar para yapşıtırınn ohhh yandannann
inşallah canım şu an 2 pozitifimiz var temmuz için yaklaşık 5 pozitif bekliyoruzben demiyorumki siz demişsiniz. :roflol:
inşallah benn uğurlu gelirim diyecem ama kendime hayrım yokki size uğur getirim :roflol:
süpperrrr de sen bugün pek kaptırdın buna kendini akşam eniştemiz geldiğinde yemeği filanda eyy yemek masaya geldiysen haber ver toplanıp yıkandıysan 2 tıkla diyecen sırnaşık şey
zemuszemus :dance: :dance: :teytey::sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey:
ben hemen yapıştırayım canımmmm :sm_cool:
canımm arada gel yine mutlu haberlerini bekliyoruz zemuszemushoşgeldin diyen arkadaşlar,çok zarifsiniz teşekkürler,başka birgün delim geldiğinde görüşmek üzere,hoşçakalın hamile kalınopuyorumnanaktan
ben demiyorumki siz demişsiniz. :roflol:
inşallah canım şu an 2 pozitifimiz var temmuz için yaklaşık 5 pozitif bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?