Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

zemuszemus ozaman benden de size tanışma dansıııı hooopppaaayt hadi bakalım tokuşsun totolar:sm_cool:hihoyyyt:dance:

Serpil sen progestanı ağız yoluyla mı almıştın cnm,birde vajinal yolla kullanılıyormuş.
Yan etkileri çok azalıyormuş honey vajinal kullanıyor

Honeyde kayboldu teyzeye gitti yine galiba :))))))))))))))

canım ağız yoluyla 100 lüktü aman feleğimi şşaırtmıştı o happ

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
zemuszemus ozaman benden de size tanışma dansıııı hooopppaaayt hadi bakalım tokuşsun totolar:sm_cool:hihoyyyt:dance:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt kızlar para yapşıtırınn ohhh yandannannhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hoşgeldin diyen arkadaşlar,çok zarifsiniz teşekkürler,başka birgün delim geldiğinde görüşmek üzere,hoşçakalın hamile kalınopuyorumnanaktan

allahım bu gun kimi çağırsam geldiiiii

evet şimdide eyyyy beybiler aramızdaysan şimdi hepimizin göbüşlerine tek tek kon bakalım

nasıl ???

süpperrrr de sen bugün pek kaptırdın buna kendini akşam eniştemiz geldiğinde yemeği filanda eyy yemek masaya geldiysen haber ver toplanıp yıkandıysan 2 tıkla diyecen sırnaşık şey

serpil02507 hi hoyyyt
Alıntı:
bes kullanıcısından alıntı
ozaman benden de size tanışma dansıııı hooopppaaayt hadi bakalım tokuşsun totolar

kızlar para yapşıtırınn ohhh yandannann

zemuszemus :dance: :dance: :teytey::sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey:

ben hemen yapıştırayım canımmmm :sm_cool:

:roflol::roflol:

HOPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KISKANANLAR ÇATLASINNNNNNN:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Ben mamamı yaptım yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…