:)))))))))))))serpili özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aşk kadınımmm benim rahmimiz bilem kalp olmuşşşşşş
serpili özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aşk kadınımmm benim rahmimiz bilem kalp olmuşşşşşş
sanırım 60 felandım ama ben kilo verdim ya
ayyyyyyyyyyyyy güldürme beni buseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aminn canımmm inşşş sen nasılsın??günaydın arkadaşlar nasılsınız.herkezin kandilini kutluyorum.bolbol dua edelim inşallah.
Anaaaaaa dr her gidişinde kilonu tansiyonunu ölçmüyor mu?
Ben de çokkkk şiştim şu anda 66 a ya yakınım :))))))))
yok yafrım dün ilk tansiyonumu ölçtü benim tahminimce ben zayıfladım sefil gibi yaşıyom yaa sağolsun yardım ediyoda ne kadr ben acıktımmmmmmmmmmm çıkıyom mama yicemmmm foliğimi içcemm sonrada folluk olup yatcammmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
nihalim canım beni merak etmişsin ben iyiyim çok şükür dün işe gelmedim.yorgunluk var bu ara sıcaklardan herhalde..kızlar ahseni sordumm gören duyan bilen varmı nerde bu kız
ahsen en son dün 2 gibi girmiş baktım şimdi allah allah taktım şimdi ne oldu bu kıza
kızlar kızkardeşimdeyim bende çok fena bir akıntı vardün başladı yine ya böyle beyaz su gibi desem bu işi anlamdım acaba bende enfeksiyonmu var moralim bozuldu bu hayıtı kullandığımdan beri akıntım var ama reg biitikten sonra herşey normaldi şimidi yine fazlalalştıı bana bir öneriniz varmı
ay çok özledim busecim yaaaaaaaaaa üniversitede 4 yıl tiyatro eğitimi aldım ben bi çok rkdaşım artis oldu :)))))) gülmeyi özledim göbem sallanıyo lingir lingir korkuyomm:)
Ahsen sen kaç kg ile hamile kaldın şimdi kaçsın cnm?
gül gül gülmek yakışıyor sana inş şu günlerin geçsede sen de bizi güldürsenn
aminn canımmm inşşş sen nasılsın??
olsun verirsin doğumdan sonra boşver :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?