Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Evet cnm düşüğü önlemek için ismi despot mu depot mu neydi ?

Bu arada sen kaç kilosun prensesim?

nihalcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok teşekürlerrrrrrrrr bebeğem bende yeni gördüm gelcek senin bebiş ama hayt kullan derim bak ben sana bahse girdim kimse ban girmemşmiydi yafff sanırım serpilim girmişti inşşlhhhhhhhh bol bol dua etcem sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayyyyyyyyyyyyy güldürme beni buseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

gül gül gülmek yakışıyor sana inş şu günlerin geçsede sen de bizi güldürsenn

günaydın arkadaşlar nasılsınız.herkezin kandilini kutluyorum.bolbol dua edelim inşallah.
aminn canımmm inşşş sen nasılsın??

Anaaaaaa dr her gidişinde kilonu tansiyonunu ölçmüyor mu?
Ben de çokkkk şiştim şu anda 66 a ya yakınım :))))))))

olsun verirsin doğumdan sonra boşver :CüvCüv:

yok yafrım dün ilk tansiyonumu ölçtü benim tahminimce ben zayıfladım sefil gibi yaşıyom yaa sağolsun yardım ediyoda ne kadr ben acıktımmmmmmmmmmm çıkıyom mama yicemmmm foliğimi içcemm sonrada folluk olup yatcammmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: ayyy deli kızzz

ay çok özledim busecim yaaaaaaaaaa üniversitede 4 yıl tiyatro eğitimi aldım ben bi çok rkdaşım artis oldu :)))))) gülmeyi özledim göbem sallanıyo lingir lingir korkuyomm:)

kızlar ahseni sordumm gören duyan bilen varmı nerde bu kız
nihalim canım beni merak etmişsin ben iyiyim çok şükür dün işe gelmedim.yorgunluk var bu ara sıcaklardan herhalde..
ahsen en son dün 2 gibi girmiş baktım şimdi allah allah taktım şimdi ne oldu bu kıza

serpilim benimde adetten on gün önce akıntı başlamıştı.bilemiyorum yaniiiiiii:)))inşallah bebiştir canım

ay çok özledim busecim yaaaaaaaaaa üniversitede 4 yıl tiyatro eğitimi aldım ben bi çok rkdaşım artis oldu :)))))) gülmeyi özledim göbem sallanıyo lingir lingir korkuyomm:)

aaaaaaaaaaaaaa süperrrr ne güzelll ayy iyielştee bebişle bizi güldürr

gül gül gülmek yakışıyor sana inş şu günlerin geçsede sen de bizi güldürsenn

aminn canımmm inşşş sen nasılsın??

olsun verirsin doğumdan sonra boşver :CüvCüv:

iyiyim busecim sen nasılsın.ateş tablon güzel gidiyor maşallah.bu ay bebişin gelir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…