Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ya bu carşamba gel demşişti bende bukar erkenmi diyince 10 gün içinde olsun die demişti para vermw die demişti dün sekreter aradı çıksın valla 40 yada 45 yatrsın demiş içeri girdik eşim sor dedi oda saçma saçma şeylerle lafı geçiştrdi ee şimdi git 14 gün sonra yine 22 milyon resmen para tuzağı

Manyak bu dr lar valla,mecbur olduğumuzu bildikleri için sömürüyorlar

HONEYCıM şimdi bebiş 5 haftalık oldu mu cnm?

haklısınız kızlarrr devlette gittiğim dr aldı beni karşısına konuştu sen stres yaıyosın insanlar bilmek zorunda deil daha düşünmüyoruz de dedi ben hiç bişi sölemeden bu adam resmen çirkef karısıda okadr asilki arkadaşımla ayni mahhlledeler adam sürekli bağırıp çağırıyomuş sağa solaaaaa çimri

2 hafta sonra hem emriyoya hem kalbe bakılcak am bu progestron benim kasıklarımı mahvetti kanamam yok şükür bi haftadr kulanmasaydım yaaa

2 hafta sonra hem emriyoya hem kalbe bakılcak am bu progestron benim kasıklarımı mahvetti kanamam yok şükür bi haftadr kulanmasaydım yaaa

Canım benim progestanı sakın olaki bırakma, bak ikimizde sıkıntılı hamilelik geçiriyoruz,bebişlerin sıkı sıkı tutunması içi Progestan şart.
Kanamanda yok işte ne güzel,ağrıya katlanacaksın artık.
Benim kasık ağrılarım çokkkkkkkkkkkkkk azaldı acaba ilacı ağızdan mı alsan ki,böylece hemencikte uyuyorsun.
Ben şimdi içiyorum yarım saate kalmaz uykum gelir:)))))

eşim eczaneden progynekx almış progestron yokmuş aynı gerçi ama çok ağrm var evde progestonum var onumu kullansam

ılacı ağızdan almak belki farkeder cnm dene derim.
Gerçi ben birde iğne vurdurdum onunda etkisi olmuş olabilir.

serpili özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aşk kadınımmm benim rahmimiz bilem kalp olmuşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…