Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Kız nerdesin sen?klava:

Teyzede kamp mı kurdun?

Bizde seni özlüyoruz herıldın

Senin ne güzel takvimin vardı niye eklemedin buraya,nasıl yapacağını anlatmıştım

hımmmmmmmmmmmm geç olcak demekkı üzülme daha var

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kıslarrrrrrrrrrr çook acımmmmcokacimcoook
canımmmmmmmmm kıyamam sana benn keşke buralarda olsaydın
sizi çok öslüyorummmmmmmmmm
bizde seniiii olsun 3 ay geçsin rahatlayacksın canımm

sağoll canımmmmmmmmmmm afiyet olsunnnnnnnnn

mısra denedim masa üstümde duruyo eve geldim ağrım var dün gece progestonu kullandım vajinadan ağrım oldu offffffff

dün dooktr beni deli etti durup duruken 40 milyon aldı neymiş 10 gün içinde arada çağırdığım için diyo önce 10 gün içinde gelirsen üçretsizdi diyodu zaten girişte 22 milyon alıyo bana iki saniyelik ilgilendi hastaları var ço yoğun ama hep olumsuz konuşuyo yok ben dış gebelik sandım yok rahmin şeklinden dolayı düşük oluyo ben hiç konuşamadım bi kelime söledim sen konuşuyosun beni dinlemiyosun diyo acele ettirip postaladı devlette bi dr blmuştum çok iyidi ama sıra bekleme var bu adam birz bişi biliyo diye kdınlar akın ediyo adamında dötü kalkıyo

ne yicemki ya canım hiç bişi istemiyo yarın anem gelcek galiba dün ablama gitcekmiş evden bunalmış firar etcekmiş ablama bana gelsin ben belimi incittim dedim oda anneme demiş artık anneme söledim sana ihtiyacım var die çok sıcak ölüyoruz annem nedar dayancak bilmiyom

Hımm tekrar niye gittin ki cnm dr a?
Para almasıda yalnış,ben özele gidiyorum ayda 1 kez para ödeyeceğim o da çok indirimli

benim rahimden dolayı düşük tehlike arzediyoya galiba böleee malak gibi yatcam(((((((((((((((((((((((((((((( öhüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Tatlım sen de çok iyi biliyorsun kahvaltı çokkk önemli bişeyler atıştır.

Cnm senin dr biraz abartıyor gibi geliyor bana başka bir dr a daha git.
Ben ikinci bir dr a daha gideceğim doğum zamanı birinin izinli ...vs olmasına karşıda iyi olur diye düşünüyorum

Annene hamile olduğunu söylemedin mi?

Son düzenleme:
Para almasıda yalnış,ben özele gidiyorum ayda 1 kez para ödeyeceğim o da çok indirimli

bu salak herseferinde gördü ama küçük yine gel dedi her seferinde boşu boşuna çağırdı sonundada gittiğimiz için aldı çok para gözzzzzzzzzzzdün hatta bi kese daha var gibi acaba hangisi doğru dedi baktı bitanesinde yoğunlaştı kese bu artık görünüyo dedi dieri noldu bilmiyorum herseferinde bulup ultrsonunu veriyodu zaten

benim rahimden dolayı düşük tehlike arzediyoya galiba böleee malak gibi yatcam(((((((((((((((((((((((((((((( öhüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

canım boşver yatt bebiş gelsin diye dört gözle beklediğin günleri düşün ne olurrr üzme kendini de bizide

drlar böylemi hep yaaa başka dr bulsan yolun başındaykenn moral verceğine bozuyor gibi sankı
ayy evet doğrusu bu annen gelmeliiii
ne güzelmiş zaten ikinciye çağırdıklarında para almıyorlar diye biliyorum

Normaldede özel hastanelerde yanlış hatırlamıyorsam 15 gün içerisinde gidersen para almıyorlar

söledim dayım daymış fazla sevincini belli edemedi ama çokkkkkkkkkkk sevindi hele annem bu dr gittiğimi öğrenirse keser beni nefret ediyo o adamda anem anlar bi bakışta devletteki dr bulcam özeline gidince bikere verip sonra vermiyomuyduk devllete sıra oluy

canımm benimmm canımmm serpilim.. çok haklısın pür dikkat okudum yazıklarını sağol canım

kızlar benim şu lekeler hala devam ediyor korkuyorum

hamile kalmadan önce hatta kaldığımda da lekelenmeler oluyordu çok korkuyordum bu ne diye..hemen ardından hamile kaldım canım

kumsal sen bu ay hamiş olacaksın ahada yaz bunu bir kenara

aynen aynen

Bu ay iki hamişimiz daha olacakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

amiiiiiiiiiin

bencede dr değiştir sen bu kadar da kırıcı olunmaz hastaya karşı hele hamıleykenn kadınmı erkekmi???

Honeycim öyle yap cnm benim gittiğim dr da devlette çalışıyor,testlerimi kolayca ve ücretsiz yaptırıyorum.
Bu aldığım raporu da kendisi izinli olduğu başka dr arkadaşına talimat verdi öyle kolayca aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…