lovelicim dedi
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin bende ona hiç kıyamıyorum daha 1 yaşında bu 2.ameliyat. hele ilk ameliyattan çıktığı anı görseydin varya ben hastanede kendimi kaybettim. sedyeye yatırmışlar narkozdan ayılmamış suratı bembeyaz (zaten kendiside beyaz bir bebiş) üzerinede o yeşil örtüyü örtmüşler o halini hiç unutamıyorum. Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine acil şifa versin diye sürekli dua ediyorum :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canımmmmmmmmm kıyamam sana benn keşke buralarda olsaydıngünaydın kıslarrrrrrrrrrr çook acımmmmcokacimcoook
bizde seniiii olsun 3 ay geçsin rahatlayacksın canımmsizi çok öslüyorummmmmmmmmm
Burada da kasvetlibir hava var ama her zaman ki gibi sıcak.
Zeytincim iyi olmana sevindim cnm seninde Kandilin mübarek olsun.
Bugün hepiniz için dua edeceğim kızlar bebişler göbişlerinize konsun diye.
Şimdi kahvaltı yapmam lazım çıkıyorum
Hımm tekrar niye gittin ki cnm dr a?
Para almasıda yalnış,ben özele gidiyorum ayda 1 kez para ödeyeceğim o da çok indirimli
benim rahimden dolayı düşük tehlike arzediyoya galiba böleee malak gibi yatcam(((((((((((((((((((((((((((((( öhüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
dün dooktr beni deli etti durup duruken 40 milyon aldı neymiş 10 gün içinde arada çağırdığım için diyo önce 10 gün içinde gelirsen üçretsizdi diyodu zaten girişte 22 milyon alıyo bana iki saniyelik ilgilendi hastaları var ço yoğun ama hep olumsuz konuşuyo yok ben dış gebelik sandım yok rahmin şeklinden dolayı düşük oluyo ben hiç konuşamadım bi kelime söledim sen konuşuyosun beni dinlemiyosun diyo acele ettirip postaladı devlette bi dr blmuştum çok iyidi ama sıra bekleme var bu adam birz bişi biliyo diye kdınlar akın ediyo adamında dötü kalkıyo
ayy evet doğrusu bu annen gelmeliiiine yicemki ya canım hiç bişi istemiyo yarın anem gelcek galiba dün ablama gitcekmiş evden bunalmış firar etcekmiş ablama bana gelsin ben belimi incittim dedim oda anneme demiş artık anneme söledim sana ihtiyacım var die çok sıcak ölüyoruz annem nedar dayancak bilmiyom
ne güzelmiş zaten ikinciye çağırdıklarında para almıyorlar diye biliyorumHımm tekrar niye gittin ki cnm dr a?
Para almasıda yalnış,ben özele gidiyorum ayda 1 kez para ödeyeceğim o da çok indirimli
sezen10 dikkaetine
tatalım doğum çantadan çok şey olması gerekmiyor ama tabiik,i biz başaklar 5 yılı düşünenen tipler olduğumuz için senin kaygıların gayet normal canım bebeişn için çok çanta hazırlama kendin için iç çamaşırı pamuklu ve geniş olsun kendin için ped kendin için deodedartn şampuan saç kremi kendin için tarak kendin için terlik ve çorap özellikle ayaklarını üşütmemelisin kendin için yanii hep kendin için olmalı :)) bebeişe zıbın takımı yererli canım o kadar :))) ilk aklıma geşlnler bunlardı tattalım :)) ayyy ayayay ayyy şeftaliye hazırlık aman aman mannnnnnnnnnnnnnnn bal bal ballllllll
kızlar benim şu lekeler hala devam ediyor korkuyorum
kumsal sen bu ay hamiş olacaksın ahada yaz bunu bir kenara
Bu ay iki hamişimiz daha olacakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
söledim dayım daymış fazla sevincini belli edemedi ama çokkkkkkkkkkk sevindi hele annem bu dr gittiğimi öğrenirse keser beni nefret ediyo o adamda anem anlar bi bakışta devletteki dr bulcam özeline gidince bikere verip sonra vermiyomuyduk devllete sıra oluy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?