allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın. Kızzzzzzz işiniz yokmu sizin kurtla böcekle uğraşıyorsunuz halen. :hulya:
kıskananalar çatlasııııııııııııııııııııııııın kıskananlar çatlasın :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: ayyy bugün birde oynayasım var ama kandil. geçen kandildede busenin çok oynayası vardı kızı hep oturtmuştuk şimdi sıra bende walla. şeytan girdi içime dürtüyor kötükedihüso
fatoşş yarın seladan sonra dökeriz kurları canım kaydirigubbakcemile3kıskananalar çatlasııııııııııııııııııııııııın kıskananlar çatlasın :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: ayyy bugün birde oynayasım var ama kandil. geçen kandildede busenin çok oynayası vardı kızı hep oturtmuştuk şimdi sıra bende walla. şeytan girdi içime dürtüyor kötükedihüso
allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın. kızzzzzzz işiniz yokmu sizin kurtla böcekle uğraşıyorsunuz halen. :hulya:
kızlar ben kactım grşrz herkese hayırlı kandıller öpüyorum
fatoşş yarın seladan sonra dökeriz kurları canım kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: öylemi olmuştu kız hatırlamıyom :roflol: olmuştur delidir ne yapsa yeridir :roflol:
fatoşş yarın seladan sonra dökeriz kurları canım kaydirigubbakcemile3
bendede bol bol birikti o kurtlardan kaydirigubbakcemile3inşşş canım bende bol zaten :roflol::roflol:
kurtlular sizi kapı gıcırtısı yeter dökmeyebendede bol bol birikti o kurtlardan kaydirigubbakcemile3
kurtlular sizi kapı gıcırtısı yeter dökmeye
kurtlular sizi kapı gıcırtısı yeter dökmeye
:roflol::roflol::roflol: her telden çalarızz
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmcanlarım geldim şu geçmişi okuyup geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?