:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: aslında hepimiz su içmeliyiz değilmii dr öyle öneriyor südülklüüüüüüüüüüüüüüüü südüklüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
ama en düşük 10.gun nedennnn =?
inşallahhh dahada yükselir sempatiksalakcinnihoneyy busecanın yüksekk kumsalında yüksekk inşallhh yüksek kalırr aminnnnnnnnn
hpt_honeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasılsın dedimmmmm kaç kereee duy beni artıkkk kanaman yok dime
Yaşasınnnnnnnnnnn honeyde burda:)
ya ban dr vajinadan al didi ama ağrı yaptı 2 gündr kasılma yok ama sol bacağımla kasığım arası çok ağrıyo
inşallahhh dahada yükselir sempatiksalakcinni
hpt_honeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasılsın dedimmmmm kaç kereee duy beni artıkkk kanaman yok dime
aman canım şükürrr kısa sureli duş al hemen çık uzun banyoları tavsiye etmiyo dr ler bide ılık duş albebemmmmmmmmmmmmmmmmmm canım yok çok şükür 8 gün önce olmuştıu banyo dan sonra bugün ancak yaptım banyo korka korka yok bişi şükür bebemmmmmmmmmmm
fzla ayakta kala iş yapma herhangi bir yere uzanma biraz sık dişini canım bu güzel günlerin hurmetine sımsıkı sarılacak annneciğine içini rahat tutolumunekankayizsmile
sorma canımm ya aynı gunduk ya senle 10 gun geç oldum 3 kez test yaptırdım tatildeydim bideya senin nekadr geç geldi reglin anlamadım bebem yaaaaa
aman canım şükürrr kısa sureli duş al hemen çık uzun banyoları tavsiye etmiyo dr ler bide ılık duş al
ben sdüdük dışında iş yapmıyom valla serpilim yarın anam yeliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?