Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet yumurtalama biitimi ateşi ölçmeninde pek anlamı yok son günler belli ediyor mesala benim 36.8 den düşmeye başalmıştı 36.4 le de adet olmuştum

ya ban dr vajinadan al didi ama ağrı yaptı 2 gündr kasılma yok ama sol bacağımla kasığım arası çok ağrıyo

hpt_honeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasılsın dedimmmmm kaç kereee duy beni artıkkk kanaman yok dime

bebemmmmmmmmmmmmmmmmmm canım yok çok şükür 8 gün önce olmuştıu banyo dan sonra bugün ancak yaptım banyo korka korka yok bişi şükür bebemmmmmmmmmmm

11. gün en düşük ama ateş düşüp 3 gün sabıt kalıyomuymuş neymiş valla loveli 13. gün dedi

ya ban dr vajinadan al didi ama ağrı yaptı 2 gündr kasılma yok ama sol bacağımla kasığım arası çok ağrıyo

fzla ayakta kala iş yapma herhangi bir yere uzanma biraz sık dişini canım bu güzel günlerin hurmetine sımsıkı sarılacak annneciğine içini rahat tutolumunekankayizsmile

fzla ayakta kala iş yapma herhangi bir yere uzanma biraz sık dişini canım bu güzel günlerin hurmetine sımsıkı sarılacak annneciğine içini rahat tutolumunekankayizsmile

ben sdüdük dışında iş yapmıyom valla serpilim yarın anam yeliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

aman canım şükürrr kısa sureli duş al hemen çık uzun banyoları tavsiye etmiyo dr ler bide ılık duş al

öle yaptım sıcak yaparsam kan hareketi fazla olur die ılık yaptım saçlarım keçeleşmiş yafff az daha bitlencektim ev zaten pok gibi anam geliyo bakcak bana evde 4 erkeği bırakıp

Bugün öğleye doğru işyerinden bir arkadaşım bir de öğrencim geldi çok mutlu oldum,günlerdir eve kapanmaktan sıkılmıştım pazara gittik bir tişört ve bir sandalet aldım :)))))))))))
Honeycim birde saf bademle yapılan doğal bir sabun aldım göbeğim şimdiden dev gibi,genetik olarakta bizim ailenin doğum yapan tüm kadınlarının karnı paramparça önlemimi erkenden alayım dedim bulabilirsen sende al kuzu,kokusu pek hoş değil ama napiyim.
Bulamazsanda ben göndereyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…