Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

buse onu yalnış yazmışım 13 gün çalışma

e tamam işte olsun birgün öncede olsa içerdeydilerr

busecanımmmmmmmmmm sağol bebemmm oh ev yemeği yicem yaaa teyzeninki yağlıydı heheheeeeeeeeeeeeeee

kıyamam anne bir başka ohh sevindim valla

kız az önce bana halay çekmek itemişim geçen kandılde diye güldün şimdi sen mi halay çekiyon kaydirigubbakcemile3

Yatamıyommmmmmmmmmmmmmm çok uzun süre bunalıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kimse beni anlamıyor ((((((((((((((((((((((((((((((((

Tamam yapamazsam senden isterim cnm

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hadi kızlar hadiiiiiiiiiiiii :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kuduruk kaydirigubbakcemile3:roflol:

Yatamıyommmmmmmmmmmmmmm çok uzun süre bunalıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kimse beni anlamıyor ((((((((((((((((((((((((((((((((

Tamam yapamazsam senden isterim cnm

canım benm seni anlıyoruz sıkıntılı bir evrden geçiyorsunuz sen ve honeyy tabbiki çok kolay değil birtanemm çık biraz doaş canım benim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ama gecececk bular sadce sabır

Canım eşimin çokkk morali bozuk kızlar bebişe yeterince sevinemiyor daha doğrusu belli edemiyor.ışyerini kapatmak zorunda kaldı şimdi kara kara düşünüyor ne iş yapsam diye.Allah yardımcımız olsun dualarınızı esirgemeyin lütfen

2 ay önce hamile tişörtü almıştım resimsiz ben yapcaktım duruyodu arkaddaşım 5 aylık onamı versem dedim yok ben giyerim dedim öğrenmeden önce gercek bana kısmetmiş şimdide namazımı kılmak istiyorum rahat rahat kılamıyorum gezmek istiyorum işlerimi halettmek istiyorum inşlhhhhhhhhhhh

evetttttttt busem gel bebeğim geeeeeeeeeeel :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bu mısra ve honeyin iyi olmasının şerefine gel :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canımmmm sem uzulme bebek rızkıyla gelir yeni şanş olur her şey duzelir

üzüldüm canım inşş bebek kısmetiyle gelir derler bizde sizede oyle olcakk

canımmmmmmmmmm sever sevmez olurmuuuu bak süpriz yapmış hayat süprizlere gebe inşşşllh açılır işleri düzelirrrrrrr dua edelimmmm canımsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…