buse onu yalnış yazmışım 13 gün çalışma
busecanımmmmmmmmmm sağol bebemmm oh ev yemeği yicem yaaa teyzeninki yağlıydı heheheeeeeeeeeeeeeee
buse, serpil, nihal hadi mısra ve honey de burdayken onların kanamalarının kesilmesi şerefinebir halay kuralım hemen alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis artık iyi olmalarına hadi kızlaaaaaaaaaaaaar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ya fatooooooooooooooooooooo dökülüyorum ben ama yarınakşam uuzn bir halay çekelim :))))
Serpil evde oturmaktan sıkıldım tabi ki bebişten değil
mısraaaaaaaaaaa yerinde durmuyon demiiiiiii ben daha önce pazarlarda geziyodum şimdi wc dışında bi yer yokkkkkkkk yat bebemmmmmm yat bak iznlisin sonra yorulursunnnnnnn seni seviyom heeeee bide sen beyen ben sana yaparım fikirde veririm bi gelsin bebişlerrrrrrrr
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyi gibiyim yaffff en güzeli ne biliyomusun eşim okuldan geldi yanıma uzanıp hayal ettikkkkk inşlllhhhhhhhhhhhhhhhh o günleri yaşıcaksınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hadi kızlar hadiiiiiiiiiiiii :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Yatamıyommmmmmmmmmmmmmm çok uzun süre bunalıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kimse beni anlamıyor((((((((((((((((((((((((((((((((
Tamam yapamazsam senden isterim cnm
hımm anlıyorum bıraz amannnnnnn eğlence işte :)))))nihal ateş işiniazıcık çözdün değilmii
sositososito sositososito sositososito sositososito kandıl ya azcık oynadım
sositososito sositososito sositososito sositososito kandıl ya azcık oynadım
e tamam işte olsun birgün öncede olsa içerdeydilerr
kıyamam anne bir başka ohh sevindim valla
kız az önce bana halay çekmek itemişim geçen kandılde diye güldün şimdi sen mi halay çekiyon kaydirigubbakcemile3
canımmmm sem uzulme bebek rızkıyla gelir yeni şanş olur her şey duzelirCanım eşimin çokkk morali bozuk kızlar bebişe yeterince sevinemiyor daha doğrusu belli edemiyor.ışyerini kapatmak zorunda kaldı şimdi kara kara düşünüyor ne iş yapsam diye.Allah yardımcımız olsun dualarınızı esirgemeyin lütfen
evetttttttt busem gel bebeğim geeeeeeeeeeel :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bu mısra ve honeyin iyi olmasının şerefine gel :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Canım eşimin çokkk morali bozuk kızlar bebişe yeterince sevinemiyor daha doğrusu belli edemiyor.İşyerini kapatmak zorunda kaldı şimdi kara kara düşünüyor ne iş yapsam diye.Allah yardımcımız olsun dualarınızı esirgemeyin lütfen
Canım eşimin çokkk morali bozuk kızlar bebişe yeterince sevinemiyor daha doğrusu belli edemiyor.İşyerini kapatmak zorunda kaldı şimdi kara kara düşünüyor ne iş yapsam diye.Allah yardımcımız olsun dualarınızı esirgemeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?