sorma canımm ya aynı gunduk ya senle 10 gun geç oldum 3 kez test yaptırdım tatildeydim bideşimdi 4.gundeyim :)))))))9
Bugün öğleye doğru işyerinden bir arkadaşım bir de öğrencim geldi çok mutlu oldum,günlerdir eve kapanmaktan sıkılmıştım pazara gittik bir tişört ve bir sandalet aldım :)))))))))))
öle yaptım sıcak yaparsam kan hareketi fazla olur die ılık yaptım saçlarım keçeleşmiş yafff az daha bitlencektim ev zaten pok gibi anam geliyo bakcak bana evde 4 erkeği bırakıp
ben sdüdük dışında iş yapmıyom valla serpilim yarın anam yeliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
sen yine yerinde duramıyorsun değilmi şimdide pazar gezmeye gittin kız otur yerinde biraz bak gelicem haBugün öğleye doğru işyerinden bir arkadaşım bir de öğrencim geldi çok mutlu oldum,günlerdir eve kapanmaktan sıkılmıştım pazara gittik bir tişört ve bir sandalet aldım :)))))))))))
Honeycim birde saf bademle yapılan doğal bir sabun aldım göbeğim şimdiden dev gibi,genetik olarakta bizim ailenin doğum yapan tüm kadınlarının karnı paramparça önlemimi erkenden alayım dedim bulabilirsen sende al kuzu,kokusu pek hoş değil ama napiyim.
Bulamazsanda ben göndereyim
HONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY AŞKIM NASILSIN opuyorumnanaktan
gün 36.4
2gün 36,4
3gün 36.4
4gün unuttum
5gün 36.2
6gün..36.2
7gün 36.5çalışma
8gün 36.2
9.gün 36,2çalışma
10gün36..2
11gün36.2çalışma
12.gün36.8 sağlıklı bçr ölçüm değil çalışma
13gün 36.4
14gün36.2 çalışma
15gün36.5
16.gün36.6 loveli çatlamışım :))))))))))))))))))) ama ne yazıkki çalışma yok
17gün36.6
18gün36.7
kızlar buda benim muhteşem tablom loveli 14 gün olmuş dedi ne yazıkki ben en son 13 gün çalışmıştım amannnnnnnnnn yanii durum çokda iç açıcı değil benim cephemden
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyi gibiyim yaffff en güzeli ne biliyomusun eşim okuldan geldi yanıma uzanıp hayal ettikkkkk inşlllhhhhhhhhhhhhhhhh o günleri yaşıcaksınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
buse, serpil, nihal hadi mısra ve honey de burdayken onların kanamalarının kesilmesi şerefinebir halay kuralım hemen alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis artık iyi olmalarına hadi kızlaaaaaaaaaaaaar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
haklısın sıkılmakta ama düşünkü önünde bu sıkıcı günlerden sonra büyük bir mutlulukFatoşşşş ama ben çok sıkıldım mafoldumben
Fatoşşşş ama ben çok sıkıldım mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?