2 ay önce hamile tişörtü almıştım resimsiz ben yapcaktım duruyodu arkaddaşım 5 aylık onamı versem dedim yok ben giyerim dedim öğrenmeden önce gercek bana kısmetmiş şimdide namazımı kılmak istiyorum rahat rahat kılamıyorum gezmek istiyorum işlerimi halettmek istiyorum inşlhhhhhhhhhhh
bend kandilya minicik halay çektim
Canım eşimin çokkk morali bozuk kızlar bebişe yeterince sevinemiyor daha doğrusu belli edemiyor.İşyerini kapatmak zorunda kaldı şimdi kara kara düşünüyor ne iş yapsam diye.Allah yardımcımız olsun dualarınızı esirgemeyin lütfen
südük yapcam :)))))))))))
Öyle tabi Serpil im,tüm esnafların işini mahvettiler
mısra yüce rabbim yaratıığı kulu rızkıyla yartıyor ölünceye kadarda rızskını temein ediyor eşin iş yerini kapattıı bense emin ol zararına çalışıyorum sırf 5 personel işsizi kalmasın diye sıkıntılı bir ekonomideyiz pempee bulutlar çizebilir büyüklerimiz ama şuna ianannkii2008 den beri karabulutlar var ne yazıkkii şartlar şuan böyle ben şuna inanaıyorum milletler hakedildiği gibi yönetilirler
Honey şimdi sen dükkanı naptın cnm kim bakıyor
aminn canımm amin bazen ücretli çalıştığım için seviniyorum gelirim belli die sizin işininiz çok zor hakkatenbu güzel gün hurmetine rabbimm hepimize bol rızk versin kimseye muhtaç ettirmesin hayırlı kapılarımızı açsın borçalrımızı ödememiz için kolaylıklar versin aminnn
Canlarım birazdan ablamlar beni almaya gelecekler dışarda mama yemek için.
Gidip giyineyim
südüklüü avuçlarımı açtımm yorulmayasın diye hadi yapda poponu göreyim sırnaşık şey
mısracımm eşine destek ol sabır canım sende sakın üüzlme herşeyi zamanı gelince güzelleşecekk işte Alalhım her güelliği bir arada vermiyor ne yapalım
bu güzel gün hurmetine rabbimm hepimize bol rızk versin kimseye muhtaç ettirmesin hayırlı kapılarımızı açsın borçalrımızı ödememiz için kolaylıklar versin aminnn
mısracımm eşine destek ol sabır canım sende sakın üüzlme herşeyi zamanı gelince güzelleşecekk işte Alalhım her güelliği bir arada vermiyor ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?