Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

inş canımmm inşşşşşşşşşşşş bebişler bi otursun yerinede

mısra yüce rabbim yaratıığı kulu rızkıyla yartıyor ölünceye kadarda rızskını temein ediyor eşin iş yerini kapattıı bense emin ol zararına çalışıyorum sırf 5 personel işsizi kalmasın diye sıkıntılı bir ekonomideyiz pempee bulutlar çizebilir büyüklerimiz ama şuna ianannkii2008 den beri karabulutlar var ne yazıkkii şartlar şuan böyle ben şuna inanaıyorum milletler hakedildiği gibi yönetilirler

bend kandilya minicik halay çektim

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile çabuk gel yanıma :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: şimdi hlay dualar akşama

Allah bir kapıyı kaparsa başka daha hayırlı bir kapı açar. inşallah rabbim bu mübarek günlerde sizede hayırlı kapılar açar. hem geen her bebek rızkıyla gelir eşine söyle merak etmesin.

Öyle tabi Serpil im,tüm esnafların işini mahvettiler

ben 17 yıldır işyerimi işletiyorum müşteri portföyüm oldukça iyi ama ne yazıkii anamızı ağlatılar ve ağlıyorda inan bna byan olarak ayalkta kalamkta apayarı bir işkence yanii esneafın hali berbat benim biliğim anatlya piayassı çok iyi değil türkiye nasıldır bilmiyorum artık dar çerçeveden bakıyorum ufkm kapandıı

turkbayragiturkbayragi çok haklısın serpilim

bu güzel gün hurmetine rabbimm hepimize bol rızk versin kimseye muhtaç ettirmesin hayırlı kapılarımızı açsın borçalrımızı ödememiz için kolaylıklar versin aminnn

mısracımm eşine destek ol sabır canım sende sakın üüzlme herşeyi zamanı gelince güzelleşecekk işte Alalhım her güelliği bir arada vermiyor ne yapalım

Honey şimdi sen dükkanı naptın cnm kim bakıyor

canım ortakla birlikterydik kocası işsizmiş amaçları birlikte kurmakmış bizde 3 yıl kontrat yaptık ben artık onlara dayanayıp ayrıldım eşim bana almıştı işyerini ortak kazığı yedim yani ben evden yapıyodum o iş yerimdeydi onları çıkarmak için arkadaşımıza satış yaptık 6 ay süreleri vardı doldu hala çıkmıyolar mahkemelikler avukatımız icra açtı onu bekliyoz yani büyük bi belayla uğraştık eşim sıkıntıdan çok çekti değerleri 0 olmuştu bunlar dolandırıcı çoktı 600 lük yere 150 kira veriyolar çıksınlar devam kısmetseeeeeee daha neler nelerrr anlatsam uzun olur şaşırısın

bu güzel gün hurmetine rabbimm hepimize bol rızk versin kimseye muhtaç ettirmesin hayırlı kapılarımızı açsın borçalrımızı ödememiz için kolaylıklar versin aminnn
aminn canımm amin bazen ücretli çalıştığım için seviniyorum gelirim belli die sizin işininiz çok zor hakkaten

mısracımm eşine destek ol sabır canım sende sakın üüzlme herşeyi zamanı gelince güzelleşecekk işte Alalhım her güelliği bir arada vermiyor ne yapalım

evet bi yerden verirken bi yerden alıyo deniyo sınıyo allahım bizi senin yolundan ayırma yarabbim
bebiş kısmetıyle gelecek göreceksin mısracım

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım destek olmazmıyım hiç elimden geleni yapıyorum ,çok bunalıyorum diyor akşam çok geç saatlere kadar arkadaşlarıyla oturuyor birşey demiyorum.
Sürekli bebiş uğur getirecek merak etme diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…