aminn canımm amin bazen ücretli çalıştığım için seviniyorum gelirim belli die sizin işininiz çok zor hakkaten
Canım destek olmazmıyım hiç elimden geleni yapıyorum ,çok bunalıyorum diyor akşam çok geç saatlere kadar arkadaşlarıyla oturuyor birşey demiyorum.
Sürekli bebiş uğur getirecek merak etme diyorum
canım ortakla birlikterydik kocası işsizmiş amaçları birlikte kurmakmış bizde 3 yıl kontrat yaptık ben artık onlara dayanayıp ayrıldım eşim bana almıştı işyerini ortak kazığı yedim yani ben evden yapıyodum o iş yerimdeydi onları çıkarmak için arkadaşımıza satış yaptık 6 ay süreleri vardı doldu hala çıkmıyolar mahkemelikler avukatımız icra açtı onu bekliyoz yani büyük bi belayla uğraştık eşim sıkıntıdan çok çekti değerleri 0 olmuştu bunlar dolandırıcı çoktı 600 lük yere 150 kira veriyolar çıksınlar devam kısmetseeeeeee daha neler nelerrr anlatsam uzun olur şaşırısın
:roflol::roflol:beyaaaz kabak kimiiiii yarım dünya hayal et işteeeeŞenizŞenizŞeniz:sm_cool::sm_cool:
canım ortakla birlikterydik kocası işsizmiş amaçları birlikte kurmakmış bizde 3 yıl kontrat yaptık ben artık onlara dayanayıp ayrıldım eşim bana almıştı işyerini ortak kazığı yedim yani ben evden yapıyodum o iş yerimdeydi onları çıkarmak için arkadaşımıza satış yaptık 6 ay süreleri vardı doldu hala çıkmıyolar mahkemelikler avukatımız icra açtı onu bekliyoz yani büyük bi belayla uğraştık eşim sıkıntıdan çok çekti değerleri 0 olmuştu bunlar dolandırıcı çoktı 600 lük yere 150 kira veriyolar çıksınlar devam kısmetseeeeeee daha neler nelerrr anlatsam uzun olur şaşırısın
Canım destek olmazmıyım hiç elimden geleni yapıyorum ,çok bunalıyorum diyor akşam çok geç saatlere kadar arkadaşlarıyla oturuyor birşey demiyorum.
Sürekli bebiş uğur getirecek merak etme diyorum
:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
allah yardımcınız olsun cnm
fatocumm ameleyittan varm bir haber cnmm
iide geç saatlere kadar oyurması anlamsızz ya sen hamılesin asıl şu an beraber olmanızın tam zamanı destek içinn
ne ne ne ameliyatı fatoşummu noluyoooooooooo
canım ya dimi çok hassas bi dönemdeeee
busecann niahlimm aslında ben resmen dökülüyorumm( çok yorgunum hem beyin hem beden
heytttttttttt çok maço oldun hpt_honeyserpilim ne dedim çocuk olunca evinin hanımı çocuklarının anası ol emii bırak kocan doyursun sizi keyfini çıkar yaşamın tammııııııııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?