Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aminn canımm amin bazen ücretli çalıştığım için seviniyorum gelirim belli die sizin işininiz çok zor hakkaten

nihalim zor olmazmı yanımda çalışanlar evli çocukları var benim elime bakıyorlar zaten vergi ssk bağkur belini doğrulatamıyorsun şuanki şartlar ağır çok ağırr

Canım destek olmazmıyım hiç elimden geleni yapıyorum ,çok bunalıyorum diyor akşam çok geç saatlere kadar arkadaşlarıyla oturuyor birşey demiyorum.
Sürekli bebiş uğur getirecek merak etme diyorum

inşşlhhhhhhhhhhhhhhh bebemmmmmmm inşşlhhhhhhhhhhhhh afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya birde piyadas bu tipler var işte (dilcikar:

beyaaaz kabak kimiiiii yarım dünya hayal et işteeeeŞenizŞenizŞeniz:sm_cool::sm_cool:
:roflol::roflol:

allah yardımcınız olsun cnm

Canım destek olmazmıyım hiç elimden geleni yapıyorum ,çok bunalıyorum diyor akşam çok geç saatlere kadar arkadaşlarıyla oturuyor birşey demiyorum.
Sürekli bebiş uğur getirecek merak etme diyorum

iide geç saatlere kadar oyurması anlamsızz ya sen hamılesin asıl şu an beraber olmanızın tam zamanı destek içinn

fatooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

kız südüklü alış artık hamiles,in tabiik,i acıkacaksın

busecann niahlimm aslında ben resmen dökülüyorumm ( çok yorgunum hem beyin hem beden

serpilim ne dedim çocuk olunca evinin hanımı çocuklarının anası ol emii bırak kocan doyursun sizi keyfini çıkar yaşamın tammııııııııııııııııııııııııııııııı

ben açıktım yaaaaaaa yemek yemekkkk evde yok dışardan bu gün yemicem şimdi eşim gelcek birlikte yapcaz acımmmmmmmmmmmmmm

Ayyyy artıkım pantolonlarım çok sıkıyor giyemiyorum her yere forma gibi tayt uzun body giyiyorum :))))))))

Honey geçenlerde LCW ya gittik eşimle hamile kıyafetleri satmaya başladılar ya çok cici tişörtler var ,almadım bebişin net olarak görünmesini bekliyorum ama aklım orda kaldı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…