Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

busecann niahlimm aslında ben resmen dökülüyorumm ( çok yorgunum hem beyin hem beden

canımmm kıyamam kız evet eşinin maaaşı yetmezmı sen bebiş olunca otur bak bebişine yeter artık çalışma hayatı bende 14 senedirr bende yoruldum valla emekliliği düşündüğüm için sssk dan hadı gayret diyorum ama bilmiyorum nereye kadar zor var ya

ne güzelllllllllllllllllllllllllllllllllll

ya benim bütün kıyafetlerim onun gi,bi göğüs altından eşim giydrmiyodu onları giyem ordanda alcam şu göbek bi çıksın inşlhhhhhhh çabuk çıksın bende böle taç toka felan çok seviyom yaaaaa hamile gibi yiymeyi altta bi gelin var hamile çok sevksiz :dilcikar:

Benim şu anda kafamdada kocaman çiçekli bir taç var :)))))))

Göbeğimi bir görsen 4 aylık hamiş zannedersin vallahi

sabah 4 zeytin koca bardak süt yumurta 1 domates öle sadece kiraz bol su yok yemek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sonra yemek yemedin değil mi?

Ben kahvaltı ettim,öğleden sonra 1 tabak sebze yemeği yedim,az önce meyve yedim.
Sağlıksız besleniyorsun honeyim anneciğinin güzel yemeklerinden ye lütfen

Sonra yemek yemedin değil mi?

Ben kahvaltı ettim,öğleden sonra 1 tabak sebze yemeği yedim,az önce meyve yedim.
Sağlıksız besleniyorsun honeyim anneciğinin güzel yemeklerinden ye lütfen

yokkkkkkk yemek yokkkkk anem bi gelsin eşim pek istemiyoıdu daha önce bana bol yedrdi kilo almıştım şimdi seviniyo yemek yok oda açç

busecan canım olay o değil yıllardır bir misyon yüklenmişim bunu enine boyuna değerlendirmek lazım bu arda şunu itiraf edeyim eşimin 1 milyon bana geçmiş değil

serpoş canım çok mu yorgunsun
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar
nhlkpr, ahsen_81+, hpt_honey, Mısra+, serpil02507
hamişler kesinlikle karnınızı sıkacak seyler giymeyin
bende yarın alışveriş yapacam
artık badylerim olmaz oldu
ekmek teknesindeki kirli
gibi göbeğim açılıyo
açılmasın diye çekiştirip duruyorum

bende açımmmmm
eve gidince yiyicem annecim hazırlamıştır şimdik
allahım annelerimizi başımızdan eksik etmesin kıslar

Oyyyy kıyamam kuzum burda olsan her yediğimden sanada getirirdim

Şu tehlikeli dönemi atlat sonra mutlaka yemeğini yap cnm benim.
Ben dinlenerek yapıyorum örneğin soğan doğruyorum tencereye kavrulurken sandalyade oturuyorum sonra diğerine...vs geçiyorum

canım eşin biraz tavuk alsın hemen ızgara bibi yap yanınan bol salata mıs gibi

aldıda bütün almış 2 gün önce teyzeye götrdük yap yiyelim die çok canım istemişti sadece bibut yedim gerisi yok şöle bütün haşlayıp kemirmek istiyom yaaaaaaaaaaa

busecan canım olay o değil yıllardır bir misyon yüklenmişim bunu enine boyuna değerlendirmek lazım bu arda şunu itiraf edeyim eşimin 1 milyon bana geçmiş değil

canım benimm sorumlulukları azcık atalım adamlara biz çalışıyoruz diye biz almayalım yahuuu inşş bebişin olurda oturursun sende nasıl ah ama kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…