ben açıktım yaaaaaaa yemek yemekkkk evde yok dışardan bu gün yemicem şimdi eşim gelcek birlikte yapcaz acımmmmmmmmmmmmmm
busecann niahlimm aslında ben resmen dökülüyorumm( çok yorgunum hem beyin hem beden
Ayyyy artıkım pantolonlarım çok sıkıyor giyemiyorum her yere forma gibi tayt uzun body giyiyorum :))))))))
Honey geçenlerde LCW ya gittik eşimle hamile kıyafetleri satmaya başladılar ya çok cici tişörtler var ,almadım bebişin net olarak görünmesini bekliyorum ama aklım orda kaldı :)))
Ayyyy artıkım pantolonlarım çok sıkıyor giyemiyorum her yere forma gibi tayt uzun body giyiyorum :))))))))
Honey geçenlerde LCW ya gittik eşimle hamile kıyafetleri satmaya başladılar ya çok cici tişörtler var ,almadım bebişin net olarak görünmesini bekliyorum ama aklım orda kaldı :)))
Sen bugün ne yedin söyle bakiyimklava:
sabah 4 zeytin koca bardak süt yumurta 1 domates öle sadece kiraz bol su yok yemek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
heytttttttttt çok maço oldun hpt_honey
Sonra yemek yemedin değil mi?
Ben kahvaltı ettim,öğleden sonra 1 tabak sebze yemeği yedim,az önce meyve yedim.
Sağlıksız besleniyorsun honeyim anneciğinin güzel yemeklerinden ye lütfen
canımmm kıyamam kız evet eşinin maaaşı yetmezmı sen bebiş olunca otur bak bebişine yeter artık çalışma hayatı bende 14 senedirr bende yoruldum valla emekliliği düşündüğüm için sssk dan hadı gayret diyorum ama bilmiyorum nereye kadar zor var ya
canım eşin biraz tavuk alsın hemen ızgara bibi yap yanınan bol salata mıs gibiyicem yemek yokkkkk:sinifsinif:
Benim şu anda kafamdada kocaman çiçekli bir taç var :)))))))
Göbeğimi bir görsen 4 aylık hamiş zannedersin vallahi
canım eşin biraz tavuk alsın hemen ızgara bibi yap yanınan bol salata mıs gibi
busecan canım olay o değil yıllardır bir misyon yüklenmişim bunu enine boyuna değerlendirmek lazım bu arda şunu itiraf edeyim eşimin 1 milyon bana geçmiş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?