Zeytin in takvimi koyduğu sayfayı bulsan hemencik yaparız kuzucum
Ben çıktım kızlar ablamlar geldi
devam ediyo mu hala yaakızlar bendeki bu akıntıyı çözemiyorum bir dr amı gitsem acaba hayıttanmı neden anlamdım giitii((
hwemen tutummmmmmmmmmmmmm
kızlar bendeki bu akıntıyı çözemiyorum bir dr amı gitsem acaba hayıttanmı neden anlamdım giitii((
ay dur sende bi bu ay geçsin hayıt yapıyodurr belkide kokulumu
git canım ya hem şu testlerini yaptırmış olursun unuttum sanma alsanaalsanasmilenihal evet ya yanii akıntı var çözemdim geçen ayda öyleydii
koklamadım hahhahahahhahahh nasıl koklayacğımm yada kokusunu hiisederim değilmi koku yok gibiohaoldumsmile
git canım ya hem şu testlerini yaptırmış olursun unuttum sanma alsanaalsanasmile
kızlar ya rüyamda namaz kılan kadınlar neydi acaba ben 5 gündür namaz kılmıyorum acaba bir işaretmiydi
evet canımmm aaaaaaaaaaaa sen neden namazı bıraktın kesin ondan rüyana girdi ayy nazar değdi sananihalim cumartesi gideyim bir muayene olayım değilmi :)) birde test yaptırayım
evet canımmm aaaaaaaaaaaa sen neden namazı bıraktın kesin ondan rüyana girdi ayy nazar değdi sana
olabilirr allah hayıra çıkarsın inşş
başla canım sen senın durumun musait keşke bende kılsam ama nerdeeeeebilmiyorum nedense 5 gündür kılmıyorum yasinde okuyamayıyorum yine şeytanlar başımda galiba(( belki bana bir işaret bu değilmii? çünkü ben inanırımm birtakım şeylere
http://lbdf.lilypie.com/nVump3.png
slm kızlar nasılsınız canlarım
serpoş fatoş
honeyin takvimini yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?