amin canım buse regl günün ne zaman senin
gizem 79 izindemiydi kızlarrrr
doğru canım haklısın işimize geldiği gibi bahaneler işte :))nihal biliyormusn bizler sadce kend,imizi kandırıyoruz namaz için muhakak 2 dk mız vardır 24 saatin içinde ama işte kendimizce çok bahane uyduruyoruz şimdi bir asker üstü çağırdığı zaman o asker ya komutanım 5 dk sonra kusurabkaa işim var diyebiliyormu ? biz kullar kmimizki yardana işimiz var kılamıyoruz diyelim Alalhmı büyük komutanmı o asker komutanın karşısında el pençe divan duruyorda çağırdığı an biz kimizkii yardana işimiz var müsait değiliz diyebiliyoruz
honeyyyyyyyyyyyy ben teknoloji özürlüyüm zeytin yapar yarın
nihal biliyormusn bizler sadce kend,imizi kandırıyoruz namaz için muhakak 2 dk mız vardır 24 saatin içinde ama işte kendimizce çok bahane uyduruyoruz şimdi bir asker üstü çağırdığı zaman o asker ya komutanım 5 dk sonra kusurabkaa işim var diyebiliyormu ? biz kullar kmimizki yardana işimiz var kılamıyoruz diyelim Alalhmı büyük komutanmı o asker komutanın karşısında el pençe divan duruyorda çağırdığı an biz kimizkii yardana işimiz var müsait değiliz diyebiliyoruz
senin izin yarından sonra mı canımvalla 15 temmuz ama 14 de olabılır 16 da 12 sinden sonra bekliycem kaydirigubbakcemile3
bide ben izinde olucam biliyosunuz dimi olmuycam burda
ewt bende düşündüm onu bugün gelmiyo artık dimi izindemiydi
12 sinden 19 una kadar canım evet inş döndüğümde güzel haberler verirrimm girmeye çalışrıım koca yanımda olcak yaa girmessem döndüğümdesenin izin yarından sonra mı canım
mubarek gunde aklımıza geldi gizem79 hayırdır onada dua edlim :))
busecannnnnnnnnnnnnn hamiş olacaksın bunu fazlasıyla hakediyorsunn
nihalimm :))) evet öyle gerçekk bu
honeyyy mısrada yapar zeytinde ama ben yapamam sakın benden istemem bu konuda sıfırlık öğrenciyim
ben inanaıorum busecann burda herkes hamile kalacakk azmin elinen birşey kurtulmaz biz amettik ve yaradandan istedikk o geri çevirmeyecek
tabikiiiiiiiiii herkezee canım yoksa ne anlamı varr kaydirigubbakcemile5nihalimmmmmmmmmmmmmmm gizem çok kaliteli çok düzgün bir haım tabbiki dualarımızda o hep var hep olacakk ve biz zatenn ki secikleri ayırmıyoruz tümmm isteyenler tüm hamileleree tüm insanlığa dua ediyoruz bizler kimizkiii Alalhın yarartığı eşit kullarına ayrımcılık yapacağız bebeğim dualarımızda hekes ama herekessssssssssssss var
canımm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin güzel güzel dinlen canım stres olmadan ama ben seni çok özliycemmmmm :kedi:
ben çıktımmmmmmmmm allha emnet olunn dualarım sizleeeeeeeeee öptümmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?