Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihal biliyormusn bizler sadce kend,imizi kandırıyoruz namaz için muhakak 2 dk mız vardır 24 saatin içinde ama işte kendimizce çok bahane uyduruyoruz şimdi bir asker üstü çağırdığı zaman o asker ya komutanım 5 dk sonra kusurabkaa işim var diyebiliyormu ? biz kullar kmimizki yardana işimiz var kılamıyoruz diyelim Alalhmı büyük komutanmı o asker komutanın karşısında el pençe divan duruyorda çağırdığı an biz kimizkii yardana işimiz var müsait değiliz diyebiliyoruz

doğru canım haklısın işimize geldiği gibi bahaneler işte :))

gizemii özledmm tatailde canım bir müddet uzak kalacaktı biliyorsun çok yorulmuştuu bebek olayını biraz beyninde sıfırlayacktıı tatalım kalbimiz onunla

çok haklısın bahane ediyporuz valla :kedi:

valla 15 temmuz ama 14 de olabılır 16 da 12 sinden sonra bekliycem kaydirigubbakcemile3
bide ben izinde olucam biliyosunuz dimi olmuycam burda

ewt bende düşündüm onu bugün gelmiyo artık dimi izindemiydi
senin izin yarından sonra mı canım

mubarek gunde aklımıza geldi gizem79 hayırdır onada dua edlim :))

busecannnnnnnnnnnnnn hamiş olacaksın bunu fazlasıyla hakediyorsunn

nihalimm :))) evet öyle gerçekk bu

honeyyy mısrada yapar zeytinde ama ben yapamam sakın benden istemem bu konuda sıfırlık öğrenciyim

senin izin yarından sonra mı canım

mubarek gunde aklımıza geldi gizem79 hayırdır onada dua edlim :))
12 sinden 19 una kadar canım evet inş döndüğümde güzel haberler verirrimm girmeye çalışrıım koca yanımda olcak yaa girmessem döndüğümde

nihalimmmmmmmmmmmmmmm gizem çok kaliteli çok düzgün bir haım tabbiki dualarımızda o hep var hep olacakk ve biz zatenn ki secikleri ayırmıyoruz tümmm isteyenler tüm hamileleree tüm insanlığa dua ediyoruz bizler kimizkiii Alalhın yarartığı eşit kullarına ayrımcılık yapacağız bebeğim dualarımızda hekes ama herekessssssssssssss var

busecannnnnnnnnnnnnn hamiş olacaksın bunu fazlasıyla hakediyorsunn

nihalimm :))) evet öyle gerçekk bu

honeyyy mısrada yapar zeytinde ama ben yapamam sakın benden istemem bu konuda sıfırlık öğrenciyim

aminnn canım inşş allah büyük hepimize inşşşşşşşşşşşşşş hamiş hamiş muhabbetleri ederiz inşşşşşşşşşşş

ben inanaıorum busecann burda herkes hamile kalacakk azmin elinen birşey kurtulmaz biz amettik ve yaradandan istedikk o geri çevirmeyecek

canımm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin güzel güzel dinlen canım stres olmadan ama ben seni çok özliycemmmmm :kedi:

ben inanaıorum busecann burda herkes hamile kalacakk azmin elinen birşey kurtulmaz biz amettik ve yaradandan istedikk o geri çevirmeyecek

aynennnnnnnnnnnnnnnnn allahım ol derse olucak inşşşşşşşşşşşşşş mevlanada da hepinizin adını söyledimm nihalıme, serpilime fatoşuma, kumsalıma, gizeme ve aklıma gelmeyen herkese dedim inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

tabikiiiiiiiiii herkezee canım yoksa ne anlamı varr kaydirigubbakcemile5

canımm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin güzel güzel dinlen canım stres olmadan ama ben seni çok özliycemmmmm :kedi:

bendeeeeeeeeeeeee seni özlüycemmmmmmmmmmmmm hepinizi özlüycemmmmmmmmmmmmmmmm ben nasıl ayrı kalcam yaa kociş de mıçımdan ayrılmaz hele tatılde eğer ayırlırsa bişey çıkarsa memlketinede uğrıycaz o zaman girmeye çalçışcam sözzzz senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…