sorma busee ya 10 gun geç oldu ya bişi olur die çalışma yok ustune 5 gun bitmesine 2 üç gun var adam duvara tırmanacak eyvahedigeldismile eyvahedigeldismileregl sin hala dimi daha çok var çalışmaya kaydirigubbakcemile3
sorma busee ya 10 gun geç oldu ya bişi olur die çalışma yok ustune 5 gun bitmesine 2 üç gun var adam duvara tırmanacak eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
canım ya bilsem sölerdim ama hiç parmak olayını yapmadım duydum ama nasıl olduğunu bilmiyorum yapan var mı acabaaaaaaaaaaa
of dalga geçiyosunuzz şöylee rahatlatıcı bişey söyleyen yok :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
nhlkpr
ebrarr senın ateş tablon yok mu ??
yok yapmadım10 gün gelmemiş işte yapğmadınmı çalışma adamı delirrttin kaydirigubbakcemile3
aaaaaa öle deme herkezin ateşi varken sen öle bakıcan mı hemen al sende eczanelerde 5 tl oyuncak gibi bende yeni başladım belki işe yararcanım bende hiç yapmadımda bildiğim kadarıyla eline hiç bişey değmemesi gerekiyor :uhm: serpilin de dediği gibi rahim döllenmediği zaman aşağı iner eline değen şeyde rahim yatağıdır yani
ben derece almadım daha gerçi pekte gerek yok yaa hihoyyyt
iyide parmağını nereye kadar iticencanım bende hiç yapmadımda bildiğim kadarıyla eline hiç bişey değmemesi gerekiyor :uhm: serpilin de dediği gibi rahim döllenmediği zaman aşağı iner eline değen şeyde rahim yatağıdır yani
evet çok güzel bir süree ama kıemızı oluyoruz yarım kalır ??kızlar çocuk sahibi olmak isteyip hamile kalamayan kadınlar 41 gün boyunca hergün meryem suresini günde 1 kez okuyun yazıyor internette
okuyalım tabikikızlar çocuk sahibi olmak isteyip hamile kalamayan kadınlar 41 gün boyunca hergün meryem suresini günde 1 kez okuyun yazıyor internette
afferin :roflol:yok yapmadımkaçtım tatil boyu ya çok geçince belki beybi vardır die düşündüm korktum biraz sempatiksalakcinni
canım bende hiç yapmadımda bildiğim kadarıyla eline hiç bişey değmemesi gerekiyor :uhm: serpilin de dediği gibi rahim döllenmediği zaman aşağı iner eline değen şeyde rahim yatağıdır yani
sağoll ebrar çok mrahatlatmışsın kaydirigubbakcemile3 ii ce kötü oldum şimdi
iyide parmağını nereye kadar iticen
iyide parmağını nereye kadar iticen
aaaaaa öle deme herkezin ateşi varken sen öle bakıcan mı hemen al sende eczanelerde 5 tl oyuncak gibi bende yeni başladım belki işe yarar
gözün aydın canıııııııııııııım. aminKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben MIsra.
Bebişi gördük,kalp atışını duyduk pıt pıt pıt çok heyecanlandım.
Allah sizlerede nasip etsin inşallah
hayırlısı bekleyip görelim streste yapma kendine bence canım
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben MIsra.
Bebişi gördük,kalp atışını duyduk pıt pıt pıt çok heyecanlandım.
Allah sizlerede nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?