Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sorma busee ya 10 gun geç oldu ya bişi olur die çalışma yok ustune 5 gun bitmesine 2 üç gun var adam duvara tırmanacak eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

10 gün gelmemiş işte yapğmadınmı çalışma adamı delirrttin kaydirigubbakcemile3

of dalga geçiyosunuzz şöylee rahatlatıcı bişey söyleyen yok :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım bende hiç yapmadımda bildiğim kadarıyla eline hiç bişey değmemesi gerekiyor :uhm: serpilin de dediği gibi rahim döllenmediği zaman aşağı iner eline değen şeyde rahim yatağıdır yani

nhlkpr

ebrarr senın ateş tablon yok mu ??

ben derece almadım daha gerçi pekte gerek yok yaa hihoyyyt

kızlar çocuk sahibi olmak isteyip hamile kalamayan kadınlar 41 gün boyunca hergün meryem suresini günde 1 kez okuyun yazıyor internette

aaaaaa öle deme herkezin ateşi varken sen öle bakıcan mı hemen al sende eczanelerde 5 tl oyuncak gibi bende yeni başladım belki işe yarar

iyide parmağını nereye kadar iticen

kızlar çocuk sahibi olmak isteyip hamile kalamayan kadınlar 41 gün boyunca hergün meryem suresini günde 1 kez okuyun yazıyor internette
okuyalım tabiki
yok yapmadım kaçtım tatil boyu ya çok geçince belki beybi vardır die düşündüm korktum biraz sempatiksalakcinni
afferin :roflol:

ağoll ebrar çok mrahatlatmışsın kaydirigubbakcemile3 ii ce kötü oldum şimdi

ay yok ya dr anlar biz nerden anlıycaz adet günümü bekliycemm ben ileri kadar gitti sonuçta benimkide akıntım bile geldi ki akıntım regl dönemine kesilir bekliycem bakalım hayırlısı artık çok merak da ii değil he önümüzdeki ay bırakcam eğer olmazsa yaa off sıkıldım

nereye kadar iteceğinizi bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 sadece adet olmana 1-2 gün kala yapki parmağın hemen değerse anlarsın ben öyle duymuştum adet olacağın gün filan eğer parmağıma değen bişey varsa rahmin aşağı inmiş demektir

aaaaaa öle deme herkezin ateşi varken sen öle bakıcan mı hemen al sende eczanelerde 5 tl oyuncak gibi bende yeni başladım belki işe yarar

bilmem bakarız :1rolleyes:

Ben parmak kontrolunu şöyle yapmıştım normalde son iki gün benim iyice yumuşayıp açılırdı hamile kaldığım ay parmağımı değdirdiğim an bir engele takılıyordu ve sertti yani rahim ağzı kapanmış oluyor.

kızlar ateş topiğinde julıa da da böyle olmuşş ay içime serpildi sularr

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben MIsra.
Bebişi gördük,kalp atışını duyduk pıt pıt pıt çok heyecanlandım.
Allah sizlerede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…