canım o zaman bugünler altın günlerin değerlendir ateşin sadce 36 mı çıkmıştı canım
serpilim sesini duymak çok güsellllllll anem vardı konuşamdım aynı şeyleri yaşıyoz demekki rabbim bol bl yardımcımız olsunnnnnnnnnnnnnnn
artık ne anne ne baba güvenmiyorum hiç kimseye hiçççç teyze bile 2 küçük şişe su içtim 3.yü çeşmeden doldurdu hıh
serpilim sesini duymak çok güsellllllll anem vardı konuşamdım aynı şeyleri yaşıyoz demekki rabbim bol bl yardımcımız olsunnnnnnnnnnnnnnn
bende artık mutlu olmak istitiyorum mutluyum huzurumu istiyorum bazen yatayım yeterki aç kalacım kafam rahat olsun diyorummm annem bizi aramaz telefonu yok ama nişanlı kızı sürekli arar bu yüzden çimriyim artık dedim koluna bilezik takmasını biliyo ona hat aldım kullanamadı 500 bazen bi milyar kardeşlere faturayı ödüyo yine akşam nişanlı kız bişi istemiş de anem alın dio oh ne alaaaaa
kızlar şu fena olan akıntıyı kestim hahhahahahhahahah kk sayesinde sirkeyle kukuyu yıkadım iç çamaşırımı sık sık kontrol ediyorum popom kupkuru Ç:)))))))
kukunu sevsinler seninnnnnnnnnnnnnn delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hoşbulduk serpilcim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?