Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben u şekilde duydum uzman tv de detaylı olarak 1 haziran adetin ilk günü olduğunu sayalım 26 günde bi adet olunsun beklenen adet tarihi 27 haziran 27 den 14 çıkart 13 yanii 13 haziran yumutlama günü

eğer 29 günde adet olunuyorsa beklenen adet tarihi 30 haziran 30 dan 14 çıkart 16 yani 16 haziran yumurtlamam günü

artık ne anne ne baba güvenmiyorum hiç kimseye hiçççç teyze bile 2 küçük şişe su içtim 3.yü çeşmeden doldurdu hıh

serpilim sesini duymak çok güsellllllll anem vardı konuşamdım aynı şeyleri yaşıyoz demekki rabbim bol bl yardımcımız olsunnnnnnnnnnnnnnn

şimdi benim adetlerim yinemi karıştı bilmem 20 hazirandı adetim ama yumurtam 14 de çatladı ben kaçıncı gün adet olucam 14 ekersek 28 günde olucakk her ay 1 gün ilerimi giidiyor benim anlamdım
geçen ay 27 günde oldum
ondan önce 36 günde oldum

artık ne anne ne baba güvenmiyorum hiç kimseye hiçççç teyze bile 2 küçük şişe su içtim 3.yü çeşmeden doldurdu hıh

ben yıllardır ne anneme nede babama güveniyoru bana yaşamı zehir ettiler inan bana bir dünya yükün altında ezdiler yaşamı geç yakalamın vebali onların amannnnnnnnnnnnn açma derdimii ağlarımmsempatiksalakcinni

serpilim sesini duymak çok güsellllllll anem vardı konuşamdım aynı şeyleri yaşıyoz demekki rabbim bol bl yardımcımız olsunnnnnnnnnnnnnnn

canım sesnin sesini duymakta bir harika işte duydun sesim mıçıma kaçmış ilaçla ayalkktayım bugün erken eve gideceğim temzilik yapayım rahatlayayım sonra ılık bir duş sonra oturup yasin okuyayımm

--------------------------------------------------------------------------------

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................171
Kumsal--------------18
çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............42
efnanim..............41
?
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............7
ebrar42................20
fatoözel.................21
tualina....................2
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin

TOPLAM.............. 430 hesaplama doğruysa kızlar herkes kontrol etsin
70 yasin kalmış aaa ne güzel

kızlar şu fena olan akıntıyı kestim hahhahahahhahahah kk sayesinde sirkeyle kukuyu yıkadım iç çamaşırımı sık sık kontrol ediyorum popom kupkuru Ç:)))))))

bende artık mutlu olmak istitiyorum mutluyum huzurumu istiyorum bazen yatayım yeterki aç kalacım kafam rahat olsun diyorummm annem bizi aramaz telefonu yok ama nişanlı kızı sürekli arar bu yüzden çimriyim artık dedim koluna bilezik takmasını biliyo ona hat aldım kullanamadı 500 bazen bi milyar kardeşlere faturayı ödüyo yine akşam nişanlı kız bişi istemiş de anem alın dio oh ne alaaaaa

kız sana bişi söyleyyeim bziimkiler kurban almışlar niaşnlı kız ın ailsei kurbanı satmış dün duydum yanii ayyyyyyyyyyyyyy benim annem böyle bir kzıı nasıl erkek kardeşime layık görmüş istemiş bilmem anam anam ben deli oldum annem gizli gizli yarım altınlar yarım kartlar burma bilezikler almış dünya başıma yıkıldı inannamıyorumm bana 1 çöp almadı ya

nişanı atan erkek kardeşim kız tarafıı sürekli araıyor arayı düzeltmek için kardeşimde şeyi altın olsa dönüp bakmam diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…