Şenizzemuszemus
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kuku bu aralar rahibe modunda :roflol::roflol:
sağol canım idare ediyoruz dünya telaşı ,şte yaşama karşı mücadele ve bebek mücadeleis hımm hepsine bakarsak galiba başarı oranı düşük :)) sen nasılsın bebek varmı anne adayımısn canım
hpt honey hamilerde mantar olurmuş dikkaet edin yani bu sirke işini denedim amşallhh demeediğim bişi kalmadıı sirkeyle kuku temzilenince mantarı yok ediyormuş aklının bir köşesinde olsun ben hayıttanmı ne müthiş akıntılydım yani sürekli akıntı deli oldum dün denedim bugün kuruyumm bir bilgi olsun hem sana hem buradki fıstıklara
birazdan çıkıcamm eve giidp temizlk yapıcamm stresimi atayım barii malum evde netim yok sabah kk dan bir arakadşım aradı çok tatlı bir kız bebeği artık gülücük atmaya başalmış eşimde yanımda msn açmıyorsun dedii eşimde orda yakında ofisteki nette gideck demezmii malum evdeki netiiptal ettii onun için vede net yok(
evet canım haklısın dünya telaşı var bide bebek icin ugraşıyoruz... ben hamile degilim malasef bekliyorum bakalım bu ay gelcekmi melegim adetime az kaldı 15 temmuz ama hic umutlu degilim cünkü bu ay annemdeydim daha 4 gün oldu geleli bakalım hayırlısı diyorum artık canım:ecrin_bebek:
bende çıktım evde kimse yokken uyumayı denimmmm öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim bu ay olmasaa önümüzdeki maçlara bakarız inşallhh bu ay gelir gelmesee sallla gitsin biz bu topicde gelen adette halay çekiyor hamilleerede sıkma canını canım bu ay inşallhh olur olmasaa önümüzdeki aya sıkı sıkı bağlanırız bende bu ay hiç umutlu değilim zaten o moddda değilim benimde 7 günüm var reglime senden hemen sonrada benim bakk honeyeyimiz yeni hamiş canım 6 yıldan sonra umutlarını sakın yok etme
hpt_honeyimmm peli67 canlarım ben eve gidiyorum huzurlu haftsonu geçirmenizi diliyorumm banada dua edinn öptümm ikinizde byeeeeeeeeeeeee pzt gelirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?