Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hpt honey hamilerde mantar olurmuş dikkaet edin yani bu sirke işini denedim amşallhh demeediğim bişi kalmadıı sirkeyle kuku temzilenince mantarı yok ediyormuş aklının bir köşesinde olsun ben hayıttanmı ne müthiş akıntılydım yani sürekli akıntı deli oldum dün denedim bugün kuruyumm bir bilgi olsun hem sana hem buradki fıstıklara

Şenizzemuszemus

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kuku bu aralar rahibe modunda :roflol::roflol:

püslüklerrrrrrrrrrrr benimde kardeşimi arıyo kız çok değişik aile küçük erkek kardeşiminkide mağra gibi evde yaşıyo maşşlh anası hergün bişi aldırıyo daha dün akşam kadın geldi telefon görüşmeri başladı bıktık almaktan bu nedr ya hiçmi utanmıyolar kardeşim almazs boş gitse yanına kız küsüyomuş kardeşim dioki bi şeyide benim gönlümden glsin almak için dio küçük kardeşime 2 kez nişan yaptılar borç harç ee isterler tabi zengin gördüler yon babam yon bende ailem onlara karşı bonkör die kızıyorum en ufak bişiyi zor alırlardı şimdi açtılar kesenin ağzını biz beleş gittik valla

evet canım haklısın dünya telaşı var bide bebek icin ugraşıyoruz... ben hamile degilim malasef bekliyorum bakalım bu ay gelcekmi melegim adetime az kaldı 15 temmuz ama hic umutlu degilim cünkü bu ay annemdeydim daha 4 gün oldu geleli bakalım hayırlısı diyorum artık canım:ecrin_bebek:

birazdan çıkıcamm eve giidp temizlk yapıcamm stresimi atayım barii malum evde netim yok sabah kk dan bir arakadşım aradı çok tatlı bir kız bebeği artık gülücük atmaya başalmış eşimde yanımda msn açmıyorsun dedii eşimde orda yakında ofisteki nette gideck demezmii malum evdeki netiiptal ettii onun için vede net yok (

yok şimdilik bebemmmm banada dr yumurtan var ama akıntında iltabında git eve suya tuz koy şırıngayla temizlen sonrada eşinle ol demişti ilginçççç matar çk pis bişi bi kez oldumkaşın kaşın öğğğğğğğğğ

olsunallha emanet ol dualarımız senleeeeeeeeee

canım benim bu ay olmasaa önümüzdeki maçlara bakarız inşallhh bu ay gelir gelmesee sallla gitsin biz bu topicde gelen adette halay çekiyor hamilleerede sıkma canını canım bu ay inşallhh olur olmasaa önümüzdeki aya sıkı sıkı bağlanırız bende bu ay hiç umutlu değilim zaten o moddda değilim benimde 7 günüm var reglime senden hemen sonrada benim bakk honeyeyimiz yeni hamiş canım 6 yıldan sonra umutlarını sakın yok etme

pelinn sana hayıt tohumu kullanmanı tevsiye ederim bu topicde iki hamilemiz var ikiisde bu bitki sayesinde hamile kaldı

hpt_honeyimmm peli67 canlarım ben eve gidiyorum huzurlu haftsonu geçirmenizi diliyorumm banada dua edinn öptümm ikinizde byeeeeeeeeeeeee pzt gelirimm

--------------------------------------------------------------------------------

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................171
Kumsal--------------18
çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............42
efnanim..............41
?
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............7
ebrar42................20
fatoözel.................21
tualina....................2
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin

TOPLAM.............. 430 hesaplama doğruysa kızlar herkes kontrol etsin

evet canım bende öyle diyorum artık napalım allahım ne zaman nasip etmişse o zaman olur inşallah... eskiden daha cok üzülüyodum ama şimdi cok takmıyorum inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbüşümüze gelir...evet canım gördüm şimdi honeyin hamile oldugunu gercekten mucize gibi inşallah saglıklı bebişini kucagına alır darısı hepimizin başına inşallah:Saruboceq:

Ben deldimmmmmmmm ama herkesler ditmiş.

Honeycim yazdıklarını okuyunca çokkkk üzüldüm umarım hepimiz için herşey en kısa sürede güzel olur.
Sen de bebişinin kalp atışlarını duyacaksın az kaldı:)))))
Bizim bebişler Allah nasip ederse aynı tarihte doğacaklar farkında mısın?
Ben sezaryan yaptıracağım için Şubat ayı ortasına falan denk geliyor:)))))

Pelin hoşgeldin honey arkadaşımız ve ben çok kısa süre içtiğimiz hayıt çayı ile hamile kaldık.
Şiddetle tavsiye ederim

Honeycim Zeytin in yaptığı takvimi arama ve tarama çalışmalarımdan sonra buldum.
Sana ekledim,güle güle kullan prensesim:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…