belenay...............16
nihal....................53
serpil.................161
Kumsal--------------8
çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............31
efnanim..............36
?
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............7
ebrar42................20
fatoözel.................11
tualina....................2
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin
TOPLAM..............384
efnanim 36. kaç ateş düştüğünde noraml zaten yumurta çatlıyor yanii ateşin yükseldiğinde zaten yumurtlamyı kaçırmış oluyorsun şuan adetinin kaçıncı günündesin ve listeyi bulamdım ama 134 sayımız kaldı bitmesi için
evet son hali bu nasıl buldun harikasın :))) ama kandil günü 41 okuduk onu eklemdikk ekleyelimikii
tamam ekleyelim o zaman canım şimdi sen 8. gündesin her sabah aynı saate ölç baklım adet siklusun kaç gün bu ara ateşin 36. lı gidecek ona göre senin yumurtladığın günü tespit edriz canım
GELDİM SERPİLİM çokkkkkkkk haklısın endişeleniyorum işte aynı durumdayız ailevi benimde kaedeşimn atıldı annem kafayı yemiş pskolog bisürü hap vermiş öle uyuyo herşey batıyo ben mutluyum evin derdini dinlemek istemiyorum bıktımmmmmmmm anneme çok kızıyorum evlenince kıymete bindik nişnı atılan kız bide nikah kıydılar bi sürü masraf bilezikk herşey kızda anem babam çalışarak aldığım bilezğimi almışlardı düğünde bişi takmadılar sonrada elin kızları sürüyo sefayı altınlar onda kalıyo haksızlığa gelemiyorum rabbim sabır diyorum anemi neden çağırdım kafayı yemiş ablama kaçıyodu evde 4 erkeği bırakarak abla gelsin kafasını dinlesin dedim nerdeeeeee para kasası anemdeye zırt bırt arıyol dier nişanlı kardeşim annem onu o anemi şunu istiyo kız napim anne .Anemde satlerce bbizim tef dan eşimden sürekli faturayı açtığım için uyarı işitiyorum .annemee diyorum evde sornun varsa hallet öle gel evdekiler annemsiz bişi beceremiyolar yani sinirleerim laçk oldu bebeğime bişi olursa anemi affetmem ben kocamla cennet yaşıyorum allh razı olsun
efnanim geç yatıp yatmaman sorun değil erkenmi yumurtluyorsun 8 çok erken değilmi
nette yumurtlam hesabına göre hesapladım 26 günde 1 adet oluyorum 26-14 12. gnünde yumurtlamam oluyo beklenen adet tarihim ise 23 temmuz 23-14 =9 yani 9 temmuz yumurtlama günüm
heh buldum benimki irkekmi ne maviya yapan yokmu banaaaaaaaaaaaaaaaa yapan yokmuuuuu
al bendedende o kadar sabah eşim benimle sohbett etti rahatlltı 500 gramlık antibiotikle ayklatyım sinirleim iptal hortlaklara döndüm benim annemde gizli gizli altın yapmış elin kız kıymetli şuan annemlede limoyim kan beynimde zayıfladım sinirden ağlıyorum ellerim ayaklarım çekldii ya bize gelen gözü açılıyor kz yanii ne diyeyim aslında diyecek çok şey varda bugün seni tlf la arayacağım uzun uzun anlatırım patlıyorum dersem inanırmısınn düşün belki hamile kalıcam bu ay ben bunu unuttum 500 gr lık antibiotik içt,imm r
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?