Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

mısracımm :)))) malum başaklar böyle işte ne yaparsın yapımızda var jetgillik :)) onun için kuruyup giidyorum birşey olacaksa olmalı modu işte :)))

ıvet aynen öle Serpil cim mikemmel kadınlarız :))))))))
Ben şimcik çıkacağım azcık uzanayım saat 2 dede sınava gideceğim.
Çokk öptüm kuzum

mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindim arıcaktım sınavdaymışsınnnnnnnnnn bende duymak istiyom pıt pıtıııı ya banamı bişiler oluyo yoksa annemin yaptıklarımı ters anem düzeen konusunda relax ben uyuzum evin pobleminden kaçtı güya hep telf görüşmeleri sesli konuşmalar off sıkılıyorum kafamm rahat olsun be aç kalmaya razıyım dünden beri sinir olup kasık ağrısı yaşıyorum ağlayıp duruyorum bişi olcak die korkuyorum ben iyi deilim birine muhtaç olmak çok zor bu anwede olsa....((((((((((((((((((((((((

canım lütfen huzrlu ve rahat ol kuzum ben sanada mısrayada söylüyorum zorlu dönemlerdesiniz ama atlatacaksınız bundan emin ol canım sende o pıt pıt sesleri duyacaksın mısracım duymuş almış eline bebeşinin resmini gelmiş bebebişin teyzesine anam anam anamm resmini öptüm ben onunn seninkinide öpceğim kuzu rahat ol atalatacaksın ben sana atlatacksın diyorsam atlatacaksınnnnnnnnnnnnnnnnnn

honeyy bende oldukça stersliyim kan beynimde emin ol bana erkek kardeşim nişanı attı düğün arefinde haklıda zaten şimdiide bizm oğlan kıymete bindii rahat bırakmıyorlar bende bu kzıı Alalaha büyük konuşmayayım gelin diye almam bu yüzden biraz stresliyim 500 mg lık antibiyotikle ayakta duruyorum şuan

kızlarrrrr honeyi yakaldım :)))) size bir sır vereyim topiclerde okumuştum sirkeyle malum yeri temzilersen akıntı yok oluyormuş bende akşam dolapta elma sirkesi vardı onu uyguladım aaaaaaaaaaaa şuan akıntım yok şaşırdımm vallhi akşam evde tekrara deneyecğim

efnanai,m iyi diyelim iyi olalım bu ara her konuda yoğun ve yorucu telaşlar içindeyim bugünümüze şükür

evet şükür canım ben memleket gitim geldim 1 haftadır yoktummm bilio musun ımreye gidicem ALLAH İZİN VERİRSE RAMAZANDA HEP ORADAYIM bu ayda korunmayı bıraktımm inşallah dualarımızla hamiş kalırsam umreye bebişimle gidicemmm imdi daha çok duaya ihtşyacım var

aaaa harika umre nasip olursa bende kışın gitmeyi düşünüyorum nasipse tatilde olduğunu biliyordum ama yinede gözlerim aradı seni canım inşaşllhh ninik meleğinle gidersiniz umreye harika bir duygu şimiden Allah kabul etsin canım biz ateş ölçüyoruz sende ölçsene digital derceyle dil altından her sabah yataktan kalkmadan aynı saatee ölçüm yapıyor topicdeki tüm hatunlar :)))olumunekankayizsmile

evet yaa bende araştırdım ateş olayını adet günüde değer düşerse bebk yok demek miş diye okudum ama benim uyku düzenim çok bozukk bugün sabah ölçtüm 36 çıktı tamda yumurtlama günlerindeyim neden böyle düşğük çıkıo anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…