beğenmene sevindim :1hug:ebarrr ay çok duygulandımmm ne kadar güzelmiş bazen eşime sorumsuz falan die bende çok kızarım ama bilirim gerçekten konuşmasada oda beni çok düşünür ayyy çok duygulandım şimdi
ha bide öyle dağıtım yapmıyoruz okuycaz sabah ekliycez kim ne okursa
kızlar 70 tane eksik yasinimiz var bu cuma duasını yapalım herkez okumaya başlasın lütfennn
Ben çıkıyorum kızlar kasıklarım çok ağrıyor uzanayım
hayırlısı inş. canım umarım faydası olur :Saruboceq:
yaa benim ayaklarımda varislerim var iyice ilerledi mesela bu gun yururken rahatsız ediyo zamanda önlemini almadım eşimde kaç kere söledi şimdi korkumda ağrıyoda diyemiyorum dr ye gitmek istemiyorum bide onun tedavisiyle uğraşamam allahımmmmm
yaa benim ayaklarımda varislerim var iyice ilerledi mesela bu gun yururken rahatsız ediyo zamanda önlemini almadım eşimde kaç kere söledi şimdi korkumda ağrıyoda diyemiyorum dr ye gitmek istemiyorum bide onun tedavisiyle uğraşamam allahımmmmm
kızlar 70 tane eksik yasinimiz var bu cuma duasını yapalım herkez okumaya başlasın lütfennn
ben 10 tane alayım eksik kalırsa bakarız yine. bu aldığımız sayılar cumaya kadarmı bu akşammı okuyup bitiricezbilmiyorumkismile ben yine bir şey anlamadm ya :roflol: :roflol: :roflol:
hııımmmmmmmmmmmmmmm anladım ben onu tamam o zamanbak canım nihali kızdırma
sen okuyabildiğin kadar okuycan sabah 3 tane 5 tane okudum diyecen listeye eklenecek
bende 10 tane alayım dedim de nihal bana kızdı öyle dağıtmıyoruz dedi kaydirigubbakcemile
cumaya kadar ne kadar okursak veririz olumunekankayizsmile
ebrarrrrbak canım nihali kızdırma
sen okuyabildiğin kadar okuycan sabah 3 tane 5 tane okudum diyecen listeye eklenecek
bende 10 tane alayım dedim de nihal bana kızdı öyle dağıtmıyoruz dedi kaydirigubbakcemile
cumaya kadar ne kadar okursak veririz olumunekankayizsmile
anladın sen onu :1hug:hııımmmmmmmmmmmmmmm anladım ben onu tamam o zaman
ebrarrrrklava: klava:
nhlkpr
yuhhhh ki ne yuhhh sperm testine 150 tl istedilerr m.köyde yakın olsun die onun öncesinde de yok hiv testi falan kafayı yemiş bunlar neyseki cumartesi gunune ayarladım medikana b.düzü fatoş biliyo orayı oraya gidecek sağlık sigortasından yaptıracak
allahım kime anlatıyorum kendim yazıyorum kendim okuyorum delüler gibi :enbuyukkk:
yuhhhh ki ne yuhhh sperm testine 150 tl istedilerr m.köyde yakın olsun die onun öncesinde de yok hiv testi falan kafayı yemiş bunlar neyseki cumartesi gunune ayarladım medikana b.düzü fatoş biliyo orayı oraya gidecek sağlık sigortasından yaptıracak
benim tahlilleride tanıdık laboratuar ayarladım 60 tl ye yapıcaklar onada çarşamba giderim ohhh rahatladım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?