Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ebarrr ay çok duygulandımmm ne kadar güzelmiş bazen eşime sorumsuz falan die bende çok kızarım ama bilirim gerçekten konuşmasada oda beni çok düşünür ayyy çok duygulandım şimdi
beğenmene sevindim :1hug:
aynı şey bendede olur canım bazen hiç romantik değil filan diye söylenirim :1rolleyes:

ha bide öyle dağıtım yapmıyoruz okuycaz sabah ekliycez kim ne okursa

hımm o zman ben bugün okumaya başlayım okudukça listeye ekleriz kızmayın efendim eyvahedigeldismile sizin dediğiniz gibi olsun kaydirigubbakcemile3

yaa benim ayaklarımda varislerim var iyice ilerledi mesela bu gun yururken rahatsız ediyo zamanda önlemini almadım eşimde kaç kere söledi şimdi korkumda ağrıyoda diyemiyorum dr ye gitmek istemiyorum bide onun tedavisiyle uğraşamam allahımmmmm

kızlar 70 tane eksik yasinimiz var bu cuma duasını yapalım herkez okumaya başlasın lütfennn

ben 10 tane alayım eksik kalırsa bakarız yine. bu aldığımız sayılar cumaya kadarmı bu akşammı okuyup bitiricezbilmiyorumkismile ben yine bir şey anlamadm ya :roflol: :roflol: :roflol:

Ben çıkıyorum kızlar kasıklarım çok ağrıyor uzanayım

tamam canım sen rahatına bak. Şeniz bu bebişin ve sen

hayırlısı inş. canım umarım faydası olur :Saruboceq:

inşallah

aaa olurmu öle şey canım iyice ilerledikten sonra ne yapacaksın sağlığın çok önemli unutmamlısın bence önemsememzlik etme bir an önce git ilerlemeden iyce yarın bebiş olunca kim koşacak arkasında :CüvCüv:

fatoşcum adet yok canım akşamları herkez okuyabildiği kadar okuyacak sabahleyin ekliycez amaç cumaya duasını yapalım çok salladık yazık oldu 500 yasinimize

ama bu çok önemli bence hiç ihmal etmeden git doktora canım

kızlar 70 tane eksik yasinimiz var bu cuma duasını yapalım herkez okumaya başlasın lütfennn

aslında bu kalan 70 adet yasini de dağıtsak ya. çok tembelleştik bu yasinde yaaaaaa walla sinirim bozuluyor ama oturupta okuyamıyorum da

ben 10 tane alayım eksik kalırsa bakarız yine. bu aldığımız sayılar cumaya kadarmı bu akşammı okuyup bitiricezbilmiyorumkismile ben yine bir şey anlamadm ya :roflol: :roflol: :roflol:

bak canım nihali kızdırma

sen okuyabildiğin kadar okuycan sabah 3 tane 5 tane okudum diyecen listeye eklenecek

bende 10 tane alayım dedim de nihal bana kızdı öyle dağıtmıyoruz dedi kaydirigubbakcemile

cumaya kadar ne kadar okursak veririz olumunekankayizsmile

hııımmmmmmmmmmmmmmm anladım ben onu tamam o zaman

ebrarrrr klava: klava:

yuhhhh ki ne yuhhh sperm testine 150 tl istedilerr m.köyde yakın olsun die onun öncesinde de yok hiv testi falan kafayı yemiş bunlar neyseki cumartesi gunune ayarladım medikana b.düzü fatoş biliyo orayı oraya gidecek sağlık sigortasından yaptıracak

benim tahlilleride tanıdık laboratuar ayarladım 60 tl ye yapıcaklar onada çarşamba giderim ohhh rahatladım valla

ebrarrrr klava: klava:

canımmmm :1hug: şaka yaptım yavf

:1shok: öyle canım herkes fırsat düşkünü olmuş adeta

benim gittiğim hastanede sperm testini şubat ayında biz 70 tl ye yaptırmıştık.

temmuz ateş tablom

05/07 1.gün kırmızı

06/07 2.gün 36,0

07/07 3.gün 35.9

08/07 4.gün 36.1

09/07 5.gün 36.0

10/07 6 gün ölçmedim

11/07 7 gün ölçmedim :hulya:

11/07 8 gün 36.2

buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

yazlıktaydım iki gün ölçemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…