Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatoşcumm aklıma geldi ve sadece slm göndermek istedim canım sana bişi demedim ki ben alınma lütfen opuyorumnanaktan
sadece şaka yaptım canım ya bunda alınacak ne var ayrıca aylini bende severdim. iyi bir arkadaşımızdı ama serpil ve mısranında dediği gibi herkes mutlu olduğu yerde olumunekankayizsmile

fatocumm işlerimiz yoğun malum yaz misafirlerimiz var yani hem iş hem evde yoruluyoruz balım o yüzden çaptan düşmüş bir halimiz var :)) yaz gevşetiyor hele antalyadada tam gevşiyorsun elin kolun kalkmıyor bile tattalım ondan

sadece şaka yaptım canım ya bunda alınacak ne var ayrıca aylini bende severdim. iyi bir arkadaşımızdı ama serpil ve mısranında dediği gibi herkes mutlu olduğu yerde olumunekankayizsmile
fatoş ben alınmadım ki sen alındım dedin hay allahım neyse canım senın şakanı severim ben olumunekankayizsmile

serpilim sen fatoş havasına girmiş dedin ya kızzzzzzz bak ne diycem sana.
şimdi kasıklarımda hem sağ hemde sol tarafta inanılmaz bir sancı var bugün belime vuruyor. dahada kötüsü aynı sancı vajinama baskı uyguluyor. bu kadarı yumurta çatlaması olabilirmi. daha öncede sancılı olmuştu ama bu sefer çok daha fazla. ve sabahtan beri hiç kesilmedi. inşallah içtiğim klomenler kist yapmamıştır. şimdide onun korkusu başladı bende

Korkmaaaa korkarsan korktuğun şeyler başına gelir.
Kızlar ben acıktım ekşi bişeyler pişireyim

allah korusun klomen kist yapar mı değildir canım ya yumurtlamadır takma kafana

fato ben sana soğan kürünü uygula demiştim klomenden sonra süper iyi geliyor sen benim iltahabım yokki dedimn soğan kür bu tarz mini kistleri temiliyor rahimi güçlendiriyor yani umarım olmamaıştır bende olmuştu canım belki sende klomenin etkisiyle fazla yumurta oluştu onar çatlıyordur canım panikleme istresen

Korkmaaaa korkarsan korktuğun şeyler başına gelir.
Kızlar ben acıktım ekşi bişeyler pişireyim

ye ekşiyi doğur ayşeyi :teytey::teytey::teytey: hadi sana afiyet olsun

allah korusun klomen kist yapar mı değildir canım ya yumurtlamadır takma kafana

klomen üst üste bir kaç ay kullanımda kist yapabiliyormuş

kız yinede dua etki antalyadasınız ya istanbulda olsaydınız ne yapacaktınız

ama hayatım soğa kürüne başlamak için geç kaldım. ona adet 1. yada 2.gününde başlıyorsun yumurtlama zamanına kadar bitirmiş olman gerekiyor. bak ibrahim saraçoğlu sitesini araştır öyle yazıyor. geçen aya kadar bende kist yoktu. panik olmadım ama bu kadar sancı bana onu çağrıştırdı. bu ayda o doktor sedyesine yatmadıkya şimdi aklıma bin tane şey gelir benim. hem akşam hayıta başlıycam

ya aslında şu soğanı ben bir daha mı yapsam ama çok zor ya öğlen bide akşam hadi akşam yapıyorum da geçen sefer burdaki çaycı abla sağolsun o yapmıştı bana her öğlen idarar yolu sorunum var deöiştim şimdi bi daha nasıl yaptıracam

fatoş bende saraçoğlunun sitesinde adet bitiminde yani 7 gün başlanmalı deniyo

aynı sorunum devam ediyor dersin canım herkese her şeyi söylemek zorunda değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…