hadi ya ben yanlışmı gördüm o zaman. aaaaaaaaaaaaaa kızlar bendeki bilgi yanlış kusura bakmayın ohaoldumsmilefatoş bende saraçoğlunun sitesinde adet bitiminde yani 7 gün başlanmalı deniyo
evet ya bu hayıtı bu ay içeyim de önümüzdeki ay soğana başlarım zaten baksana adetin 7.gününde başlanıyormuş. nihal bakmış.anladm fatoözel bir dahaki aya denersin inşallhh gerek kalmaz canım
busecan tatailde değilimi kaç günlüğüne giitii benim hormonal kankimm
aşılama daha yaptırmam herhalde ben yaaaaa 2 kere yaptırdım sonuç 0 bilemiyorumbende soğan kürü düşünüyorum ama eşim çanakkaleden bir karışım getirttirdi onu kaullanacğım adet olunca birde onu deneyeyim denmediğim bişi kalmadı olmadı son kez aşılma deneyceğim
senin beklenmeyen adet tarihin neydi canım (inşallah gelmez)bende soğan kürü düşünüyorum ama eşim çanakkaleden bir karışım getirttirdi onu kaullanacğım adet olunca birde onu deneyeyim denmediğim bişi kalmadı olmadı son kez aşılma deneyceğim
senin beklenmeyen adet tarihin neydi canım (inşallah gelmez)
fatoözelim ben 1 ker yaptırdım dr çok ısrarla ikinci yapalım dedi ben yaptırmadım şimdi bu ay adet olunca o karışımı içicem ondadda adet olursam direk aşılama yaptıracğım oda negatif çıkarsa ısısracı olmayacağım kışın tüp zaten düşünüyoruz oda olmadımı bu sevda burda biter diyeceğim canımm benimmm
17 temmuz ama ben çok iyi biliyorum ki hamile değilim bundan eminim canım
19 gelicek busecikanladm fatoözel bir dahaki aya denersin inşallhh gerek kalmaz canım
busecan tatailde değilimi kaç günlüğüne giitii benim hormonal kankimm
mısra sende belirtiler hemen yumurtan çatladıktan sonarmı başldıguclubacismile
17 temmuz ama ben çok iyi biliyorum ki hamile değilim bundan eminim canım
rabbımın mucizeleri çoktur o yuzden mısraya katılıyorum serpilcim umitsiz olmaBende öyle diyordum ama bak sonuç ne oldu
iyi akşamlar canım kolay gelsin sanacanlarım ben şimdi çıkmalyım bir randevum var öpüldünüz i nihalimmmmmmmmmmm bir ara özeline bakarmıısn
ok canım dikkat et kendine meleğimize muckssssssssssssssKızlar ben de biraz çıkıyorum hepinize iyi akşamlar
Kızlar ben de biraz çıkıyorum hepinize iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?