Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

anladm fatoözel bir dahaki aya denersin inşallhh gerek kalmaz canım

busecan tatailde değilimi kaç günlüğüne giitii benim hormonal kankimm

bende soğan kürü düşünüyorum ama eşim çanakkaleden bir karışım getirttirdi onu kaullanacğım adet olunca birde onu deneyeyim denmediğim bişi kalmadı olmadı son kez aşılma deneyceğim

anladm fatoözel bir dahaki aya denersin inşallhh gerek kalmaz canım

busecan tatailde değilimi kaç günlüğüne giitii benim hormonal kankimm
evet ya bu hayıtı bu ay içeyim de önümüzdeki ay soğana başlarım zaten baksana adetin 7.gününde başlanıyormuş. nihal bakmış.
buse tatilde 1 hafta sonra gelecek

bende soğan kürü düşünüyorum ama eşim çanakkaleden bir karışım getirttirdi onu kaullanacğım adet olunca birde onu deneyeyim denmediğim bişi kalmadı olmadı son kez aşılma deneyceğim
aşılama daha yaptırmam herhalde ben yaaaaa 2 kere yaptırdım sonuç 0 bilemiyorum

fatoözelim ben 1 ker yaptırdım dr çok ısrarla ikinci yapalım dedi ben yaptırmadım şimdi bu ay adet olunca o karışımı içicem ondadda adet olursam direk aşılama yaptıracğım oda negatif çıkarsa ısısracı olmayacağım kışın tüp zaten düşünüyoruz oda olmadımı bu sevda burda biter diyeceğim canımm benimmm

doktorlara kalırsa zaten en fazla para tutan şey neyse hemen onu ortaya atıyorlar sen onlara bakma. ben ssk hastanesine gitmiştim hormon tahlillerimi yaptırmak için. dedim doktorum bu ay aşılama yapacak bana. ssk daki doktor ne dedi biliyormusun en güzel aşılama eşinle birlikte olmaktır kızım dedi. parasını vererek suni yoldan eşinle birlikte olacağınıza para vermeden doğal yolla deneyin bu işi dedi. bende içimden manyakmı bu adam acaba diye düşündüm ama şimdi adama hak vermiyor değilim yani

17 temmuz ama ben çok iyi biliyorum ki hamile değilim bundan eminim canım

onu rabbim bilir. bende sana hamilesin demedim zaten. merak ettim sadece. ama inşallahta hamilesndir dualarım bu yönde tabiki

mısra sende belirtiler hemen yumurtan çatladıktan sonarmı başldıguclubacismile

Canım tam olarak bilmiyorum ki,bildiğim şu ayın 23 de kan testi yaptırdım 10 gün önceden kesin belirtiler vardı; yani belirtilerin ortaya çıkması yumurtlamadan 1 hafta 10 gün sonraya tekabül ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…