yeşil mercimek salatası tarifini bir ara geçiver tatlım hiç hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt yemedim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytSerpilcim Kuzucum sen gerçekten çok yorgunsun birde benim için yorulma tatlım.Evine git güzelce duşunu al dinlen
Fatoş cnm önce yeşil mercimek salatası çekti
Sonra kırmızı mercimek köftesi
Şimdi de kabak mücvere taktım:)))))))))
dur kız ben de o zaman kuralına uygun yapayım da bir işe yarasın bari :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:Fatoşşşş aç karnına içeceksin cnm.
Ben hayıtı 1 hafta kadar kuralına uygun yani ezerek kullandım sonra üşendim Serpil gibi direkt suya attım :))))))
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:zemuszemuskaydirigubbakcemile5alkisalkisalkishihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bugün üzerimde ağır bir tembelik var. KASIKLARIM AĞRIYOR BELİM AĞRIYOR UYKUM VAR :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
YEŞİL MERCİMEK SALATASI
MALZEMELER:
1 su bardağı yeşil mercimek
1/2 su bardağı pirinç (Ben bulgur kullanıyorum)
1 iri kuru soğan
3-4 dal taze soğan
1 orta boy havuç, rendeleyin
1/2 demet dereotu
1/2 demet taze nane (şart değil evde varsa)
1/2 yemek kaşığı sumak
Yarım yemek kaşığı nar ekşisi veya 1 limon suyu
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 limon, tuz, karabiber
YAPILIŞI:
Yeşil mercimeğin üstünü 1 parmak geçecek kadar su ekleyin ve haşlayın. (pişmemişse su ekleyip haşlamaya devam edin) Pirinci yıkayıp 1 su bardağı suyla haşlayın.
Mercimeği süzün, pirinçle karıştırın. Soğanı piyazlık doğrayıp sıvıyağda kavurun. Havucu ekleyip 2-3 dakik. daha kavurun ve mercimek ile pirincin üzerine ekleyin
Yeşillikleri doğrayın, baharatlar ve limon suyu ile salataya ekleyin.
NOT: Buzdolabında dinlendirilip ikram edilince daha lezzetli oluyor.
ben 30 haziranda regl oldum daha bugün 15 gün oldu temmuz 28 gibi filan olmam lazım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytSenin regl tarihin ne zaman cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?