Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ebrararrarrrrrrrrrrrrr nererdesin hadi anamm iki döktürrr sen olmasan göbek atamam bennkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ayyyyyyyyyyyyyyyyy rahatladım ohhhhhhhhhhhhh yandannnnnn omadıı baştannn seksen doksam yüzzzzzzzzzzzzzzzz hadi ebrarraıommmmmmmmmmmmm ebraraım gelllllllllllhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

yeşil mercimek salatası tarifini bir ara geçiver tatlım hiç hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt yemedim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlra belki inanmayacaksınız amam vallhi rahatladım ben

fato yoruldundamı alkş yapıyorsun

nihalim şu sülük işini şiddetle tavsiye ederim ebraraım nerdesnin anacım yaffffffff bugün bedavaya göbek attım ya

dur kız ben de o zaman kuralına uygun yapayım da bir işe yarasın bari :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

bugün üzerimde ağır bir tembelik var. KASIKLARIM AĞRIYOR BELİM AĞRIYOR UYKUM VAR :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

YEŞİL MERCİMEK SALATASI
MALZEMELER:

1 su bardağı yeşil mercimek
1/2 su bardağı pirinç (Ben bulgur kullanıyorum)
1 iri kuru soğan
3-4 dal taze soğan
1 orta boy havuç, rendeleyin
1/2 demet dereotu
1/2 demet taze nane (şart değil evde varsa)
1/2 yemek kaşığı sumak
Yarım yemek kaşığı nar ekşisi veya 1 limon suyu
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 limon, tuz, karabiber
YAPILIŞI:

Yeşil mercimeğin üstünü 1 parmak geçecek kadar su ekleyin ve haşlayın. (pişmemişse su ekleyip haşlamaya devam edin) Pirinci yıkayıp 1 su bardağı suyla haşlayın.
Mercimeği süzün, pirinçle karıştırın. Soğanı piyazlık doğrayıp sıvıyağda kavurun. Havucu ekleyip 2-3 dakik. daha kavurun ve mercimek ile pirincin üzerine ekleyin
Yeşillikleri doğrayın, baharatlar ve limon suyu ile salataya ekleyin.
NOT: Buzdolabında dinlendirilip ikram edilince daha lezzetli oluyor.

buseeeeeeeeeeeeeee senin için :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

nihal dene emin gececek ben tiksinirim ama yaptım ve geçti rahatım yani yine ağırırsa yine sülük yaparım nettenda arştırmıştım canım benim kirli kanı emiyor inanırmıısn
kılcal damarlara rahatlık sağlattırıyor bir sıvı enjekte ediyormuş içimize kan pıhtılaşmasını engelliyormuş hücrelerimiz yenileniyormuş araştır bir bak canım

marifetli arkadaşım benim

tualinaaaaaaaa seni unuttum sanma buda senin için :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

fatoooo hayatım bu kadar erken belirti anack rüyalarda olur dermişimlülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Niye kız Serpil hatırlarsan benim belirtilerde çokkk erken ortaya çıkmıştı
Bu arada Serpil senin yardımcın kız kısırı mrcimek köftesini çok güzel yapıyordur,gelince bana kısır yapsın lütfennnn şöyle ekşi ekşi ohhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…