ben 30 haziranda regl oldum daha bugün 15 gün oldu temmuz 28 gibi filan olmam lazım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kızlar beklenmeyen listesi yok mu bizim :)
fatoooo hayatım bu kadar erken belirti anack rüyalarda olur dermişimlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
mısracım kızn gelmesine gerek yok ben tlf açarım yarına yapsın mercimek köftesini canım benim
nihalim bizzat kendim denedim varis canımı acıtıyordu yanmış gibi sızlıyordu ve ben uyguladım yıllardır çok rahatım canım
aaaaaaaa aşkolsun var olanlardan memnun değilmisin. bizde küselim o zaman.lülülülülülüaylinttt vardı bir zamanlar canım arkadaşım artık gelmiyo burdan ona slm olsun ne güzel yapardı listeyi((
aylinttt vardı bir zamanlar canım arkadaşım artık gelmiyo burdan ona slm olsun ne güzel yapardı listeyi((
iyiyim canlarım işler yoğun sadece okuyup çıkıyodum
kivi büyümüş teyzesi
maşallah allahım isteyen herkese nasip et yarabbim
mısra sende mi ekşi istiyon kız
erkek mi gelecek topiğe bir tane daha
fatoş nihal
iyi akşamlar canlarım ben çıkıyorum
mesaim bitmek üzereee
iyiyim canlarım işler yoğun sadece okuyup çıkıyodum
kivi büyümüş teyzesi
maşallah allahım isteyen herkese nasip et yarabbim
mısra sende mi ekşi istiyon kız
erkek mi gelecek topiğe bir tane daha
fatoş nihal
iyi akşamlar canlarım ben çıkıyorum
mesaim bitmek üzereee
aaaaaaaa aşkolsun var olanlardan memnun değilmisin. bizde küselim o zaman.lülülülülülü
hımmmmmmmmmmmm yaniii herkes huzur bulduğu yerde
ama derlerki ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkıyıAmanınnnnn benimkide mi erkek((((((((((((
Ama Mısra gelcekti:gitme:eyvahedigeldismile
banane banane ben alındım mafoldumbenbuyur burdan yak ben şimdi ne dedim fatoşş yaa
evet herkezin kendi tercihi tabi zemuszemus
evet canım ayni dileklerimle aklıma geldi selamlarımı göndermek istedim aylinte :)sevgili arkadşlarımızn kulakları çınlasın göbüşleri bebekle dolsun 30 lu yaş gurubu topicinde mutlu kalsın huzrla kalsın sevgiyle kalsınlar niahalimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?