canım ateşin düşmüş ne dimek şimdi bu yaaa
eyvahedigeldismile amanda kim gelmiş nasıl geçti canım acı var mı acı guclubacismilecigdem_k, serpil02507, nhlkpr+, kumsal+, Mısra geldimmmmm :sinifsinif:
ayy çok canım yandı yaa :gitme: ve maalesef bitmedi
cumaya bi daha gidicem eyvahedigeldismile
siz ne kaynatınız ben yokken
mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaa nereye kayboldun canım yaaamiğdem bulanıyo dedin gittin merak ettim şimdi
ilginç ya şu ateş işi anlamadım gitti kırmızılar mı gelicek şimdi(
oyoyoyoy onun cilvelerini sevsinler kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bebbeğin cilveleri işte hayatım artıkımm midesi bulanacakk sürekli hehehhehehhe yani bebeşin sağlıklı olduğunu gösterir bu sevinelim buna
yerleşme düşüşü olsun o zamannnnnnnnnnnntatalım evet ateşim düşük giderse kırmıızlar geleck 4 gün var baklım ne olacak .))) eğer ateş yükselrse yerleşme düşüşü diyeceğiz yok inmişteyse eee gelior kırmızılar hazırlığımızı yapacağızlülülülülülü
evet canım vardı inşallah yakalamıştır :))eeeee o günlerde çalışman varmıydı bari
iyyiiz canım sen ansılsın minik mısra nasılNapıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz?
zeytinim canım nasılsın oğluşun nasıl, Mısra+, fatosozel
günaydın kızlar nasılsınız
ben bişiler atıştırıyommm
açımmm aç
mısra sen nasılsın canım bebişi görmeye bidaha ne zaman gidicen
progestanı sakın bırakma canım ok
honey sende progestanı bırakmaaaa
kızlar honeyden ses çıkmadı
dün uğradımı gözümden kaçtı sanırım
fatoşş sen nasılsın
galiba yakaladım serpilcim çalışmlar vardı dün yumurta olmuş dün çalıştık hayırlsıı artıkayyyyyyyyyyyyyyyy bu çok süperr çalışmaların nasıldı ben bir bakayım süper yaaaaaaaaaaaa:lepi:
devamm hayatımmm sonuna kadar sen nasılsın canımebrar dişçide haa canım ya işi zor valla
busecik özledim senii
kumsalcim ateş ve çalışmalar devam :))))))
oyyy kıyamam canımProgestanı içtim kusmamak için direniyorum çokkk midem bulandı
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun bu diş işi bir kerede bitmez zaten hiçç:umursamaz:cigdem_k, serpil02507, nhlkpr+, kumsal+, Mısra geldimmmmm :sinifsinif:
ayy çok canım yandı yaa :gitme: ve maalesef bitmedi
cumaya bi daha gidicem eyvahedigeldismile
siz ne kaynatınız ben yokken
kumsal senın yumurta işin ne 22 sindemi yumurtladın yakaladın mı ne oldu aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?