hadi bir git heme bak bakalım başka damlalar gelmişminihalimm acaba öylemiidr durun wc gidip geleyim
nerdesin kız senklava: ortaya bir laf attın kayboldun bizide merakta bıraktın. başka damlalar geldimi. damlalar ne büyüklükte yada çoklukta rengi nasıl
dur kız dur hemen panik olma. daha 4 günün olduğundan eminmisin. hani senin reglin düzensizdi ya şimdi tam düzene girdimi. birde bu lekeler normalmi daha önceki reglindede böylemi olurdukızlra sadce çamaşırıma bulaşmış bir kahvernegi leke bir iki damla başkada yok aman alalhımm ateşim düştü kan yani nevrim döndüüü
allahım çok ilginç lovelinin dediği gibi yerleşme oluyo ateş ondan düştü kesin1 veya 2 damla az kahverengi devamı yok peçete koymuştum trengi çıksın diye kumsalım fatommm
allahım çok ilginç lovelinin dediği gibi yerleşme oluyo ateş ondan düştü kesin
ayyyyyyyyyyy inşallahhhhhhhhhhhhh kız inşallaaaaaaaaaaah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:allahım çok ilginç lovelinin dediği gibi yerleşme oluyo ateş ondan düştü kesin
canım sakin ol şu antibiotiğe devam ediyomusun halafato benim adetim düzene girdi soğan kürüyle aylardır düzende
peki 4 gün önce neden oldu o zamanfato benim adetim düzene girdi soğan kürüyle aylardır düzende
olmadı daha fatoş sadece lekelenme var inşallah devamı olmazpeki 4 gün önce neden oldu o zaman
sakin ol canım benim allahın izniyle güzel şeyler olucakkızlra sadce çamaşırıma bulaşmış bir kahvernegi leke bir iki damla başkada yok aman alalhımm ateşim düştü kan yani nevrim döndüüü
allahım bebişimiz yerleşiyor galiba annesi1 veya 2 damla az kahverengi devamı yok peçete koymuştum trengi çıksın diye kumsalım fatommm
kumsal nihal fatoo peçete temiz ama dünden beri adet sancım avrdı bugünde belim kopuyordu ateşimde 4 derce inincee
ayyyyyyyyyyy inşallahhhhhhhhhhhhh kız inşallaaaaaaaaaaah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ama yarına kadar eğer adet olmazsa doktora gidecek hemen. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:olmadı daha fatoş sadece lekelenme var inşallah devamı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?