serpilcim ne oldu hayatım lütfen sakin ol ilk defa böyle birşey oldu dimi sende
beybiii neden sinirlendin sen şimdi rahat ol biraz sıkma kendini canım nolur müjdeli habere az kaldıyok kanama canım bişi yok wc gitim baktım
canım bekle acele etme en azından gunun gelene kadar bekle olumunekankayizsmilekumsal birde yumurtlama dönemimde olmuştu hayıtı ilk kulalndığımda yumurta çatlamsı dediler ama bu adetime yakın yani 4 gün var yarın adet olmassaamm dr gideyimii yada adeti bekleyelimiii
beybiii neden sinirlendin sen şimdi rahat ol biraz sıkma kendini canım nolur müjdeli habere az kaldı
kumsal birde yumurtlama dönemimde olmuştu hayıtı ilk kulalndığımda yumurta çatlamsı dediler ama bu adetime yakın yani 4 gün var yarın adet olmassaamm dr gideyimii yada adeti bekleyelimiii
kumsal birde yumurtlama dönemimde olmuştu hayıtı ilk kulalndığımda yumurta çatlamsı dediler ama bu adetime yakın yani 4 gün var yarın adet olmassaamm dr gideyimii yada adeti bekleyelimiii
soralımda lovelide yarın sabahtan önce yanıtlayamazki. ayrıca lütfen sakin ol yarın sabaha kdar zaten bekliycezsancım yok ama göğüslerim karıncalanıyor fatoo loveliye özelden soralmmıı yerleşeme düşüşü yerleşme kanamsımı yoksa erken adet işaretimi sabah adet olacak gibi sancılandım karnım çok kötü ağrıyordu birde sol kasığım pskolojik değilse ağzımın tadıda bir garip
canım bence biraz daha bekle yada ay bende bilmiyorumki sancın devam ediyormu nasıl hissediyorsun
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilezemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
inşallah bunların hepsi bir meleğin işaretidir:Saruboceq:sancım yok ama göğüslerim karıncalanıyor fatoo loveliye özelden soralmmıı yerleşeme düşüşü yerleşme kanamsımı yoksa erken adet işaretimi sabah adet olacak gibi sancılandım karnım çok kötü ağrıyordu birde sol kasığım pskolojik değilse ağzımın tadıda bir garip
aslında bende halay çekelim diyecektim ama çekindim dua etmek daha mantıklı gelmişti. duaların arasına halayda sıkıştırsak bir şey olmaz herhalde yaaaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
tabi heemn kan testi isteyecek çok erken diyecek sakın ve rahat ol lütfen olumunekankayizsmileama doktora gitsende bişi gözükmez çok erken sadece kan tahlili verebilirsin serpilcim
İMPLANTASYON (YERLEŞME) KANAMASI
İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir. Fallop tüpü içerisinde karşılan sperm ve yumurta birleşerek çoğalmaya ve endometrium (rahim iç tabakası) içine doğru hızla ilerlemeye başlar. Çeşitli aşamalardan geçerek blastosist aşamasına gelen bebek rahim duvarı içerisinde en uygun gördüğü yere yerleşir ve çoğalmaya devam eder. Blastosistin rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlara denk gelmesi implantasyon kanamasına neden olur. Genellikle açık pembe veya kahverengi olur ve ne kadar devam edeceği kadından kadına farklılık gösterir.
Bazı kadınlar implantasyon kanamasını hamilelik lekelenmesi olarak adlandırsalar da bu ikisi aynı şey değildir. Hamileliğin başlarında lekelenmeler çeşitli nedenlerden dolayı olabilir ve her kanama mutlaka implantasyon kanaması değildir.
tabi heemn kan testi isteyecek çok erken diyecek sakın ve rahat ol lütfen olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?