Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpiiiiiiiiiiiiiiiiil ordamısın. nasılsın hayatım. biz birden böyle panik olduk ama sen sakin ol. ne olur ne olmaz herşeye hazırlıklıyız. inşallah aklımıza gelen başımıza gelir. bu gece sadece senin için dua edicem

nihal, kumsal, serpil hadi selavat getirelim. ne kadr çok getirirsek o kadar iyi. serpil için. şu anda topicte sadece biz varız malesef başka kimse yok. o halde hep beraber bismillahirrahmnirrahim.............

nihal, kumsal, serpil hadi selavat getirelim. ne kadr çok getirirsek o kadar iyi. serpil için. şu anda topicte sadece biz varız malesef başka kimse yok. o halde hep beraber bismillahirrahmnirrahim.............
dualarım serpil için allahım hayırlı haberler duymayı nasip etsin

canımsın sen yaaaaaaa

mısra evet iki dmala kahverengi kan başkada yok anacım sabah sancım avrdıı ateşimde düşmüştü ama en az 4 günüm var adetlerim şaşamaz düzenli

kızlar eşim tlf daydı sinirimden ağlamaya başaldım ya

dur birtanem ya hemen stres olma. sakin ol. lütfen sakinliğini koru ağlama sadece dua et lütfen sürekli selavat getir ve dua et

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Serpilllll gördüklerime inanamıyorum.
İnşallahhhhzemuszemus

mısraaaaaaaaa dua ediyoruz serpilimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…