Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hoşbuldum canım bende serpili yakı topiginden görüyordum da merak ettim daha doğrusu inşallah gelmiştir meleği allahım inşallah herkesin de olur e abi beimde :Saruboceq::Saruboceq:

iyi yaptın geldin canım. hoşgeldin sefalar getirdin. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

iyiyim fatoşun sen nasılsın site eski haline dönmüş gibi.inşallah hep böyle kalır diğerini hiç kimse sevmemişti hem onda takvimlerimizde kaybolmuştu.

şimdi takvimlerinize kavuştunuzmu silinmemiştir inşallah

serpilin henüz kırmızılar gelmedi bizde heyecanla bekliyoruz canım

sezen nasılsın tatlım

neyse kızlar size iyi sohpetler ben biraz dolanım inşallah bi daha baktığımda serplin güsel haberini alırımı inşallah
ahsenciğim bu kadar zormu neresinden olduğunu yazmak aşk olsun yani söylmeke ismemiyorsan o ayrı konu tabi sen bilin

günaydın sezencim nasılsın ege nasıll

canım sağol teyzesi iyiyiz çok şükür siz de iyi olun emi?

günaydın sezencim nasılsın ege de iyidir inşallah

canım teşekkür ederiz iyiyiz salı gününü bekliyoruz doktor amcamıza gidicez büyüdü mü nasıl keyfi yerinde mi meraktayız çoook..

serpilim iki gündür giremedim geçmişi de pek okuyamadım nasıl son durum gelmedi dimi kırmızılar..hadi ya güzel haberler istiyorummm

honey nasılsın canım yok dimi kanama falan aman olmasın...

evet evet olmasın aman amin.

canım ahsen görmemiştir sorunu o genelde açık bırakır ara ara bakar ben onun yerine hatırladığım kadarıyla söyliyim sana konyalı merkezde değil bir kasabada ama adını hatırlamadım :)))))

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)

yanlızım dostlarım yanlızım yalnızzzzzzzzzz

oyoyoyoy günaydın ponponum
günaydın canım nasılsın
ahsen konyanın neresinden canım daha doğrusu aslen konyalımısın tattılmopuyorumnanaktan
konya yunak canım sen neresindensin...
yok canım ya niye söylemeyeyim site açıktı telefon görüşmesi yapıyordum uzun sürdü işteyim sürekli okuyamıyorum hatta açık unuttuğum oluyor yine öyle yapmışım...
bu sana ahsen:mymeka:

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım ahsen görmemiştir sorunu o genelde açık bırakır ara ara bakar ben onun yerine hatırladığım kadarıyla söyliyim sana konyalı merkezde değil bir kasabada ama adını hatırlamadım :)))))

teşekkür ederim canım nihalim açıklaman için.....evet telefonda görüşüyordum görmedim ayşenin yazısını.açıktı sitee..ya nihal bende site hep değişiyor bir yeni hali bir eski hali sizdede öylemi

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)

yanlızım dostlarım yanlızım yalnızzzzzzzzzz

burdayıııııııııııııım seni yanlız bırakırmıyım yakı kardeşim benim

ahsen kesin yerinde değildir.bakınca yazar sana cevabını canım

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

xaysex sende yakıcılardanmısın yani yaptın mı yakı şu an fatoş ben yakılıyız bu ilk yakımızı yapıstırdık

kız birde tutuyormu bu yakı sayesinde. bizim topic komple yakı yaşıtrır o zaman

geldi takvimler silinmemiş canım.sen nasılsın

canım bir ziyarete gitmiştik
eğer bebeğim olursa erkek olursa
yatırın ismini koyacam ve bebek doğunca kurban kesecem diye adadım
beyazıt bestami yatırın adı beyazıt ismi hoşuma gittiği
için koyacam yanınada kısa bir isim düşünüyorum
serpoştan gelsin güzel haberler inş.
nhlkpr, ahsen_81+, fatosozel, kumsal
slm çıtır hatunlarrr

iğislm zeytinim nasılsın.beyazıt tek başına güzel zaten kızlarında dediği gibi uzun..iki isim pek söylenmiyor zaten genelde biri tercih ediliyor benim oğlumun ismide iki ama biz birini söylüyoruz bu seferkine tek koyacağız inşallah.kız olursa zeynep oğlan olursa yusuf

zeynep ismini çok severim ben ama arkadaşlarımın çoğu zeynep koydu o yüzden ben başka bişi koymalıyım (( aynı ortamda karışmasın die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…