ebrarrrrrrrrrrrrrrrrrr paralarım nerde ojhhh yandann:teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
eeeee ben malatyalıyım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım ymeğini hiç yapmadım ama salatasını yaparımamaaannnnnnnnnn yandan yandan sırnaşık şey
akşama bende brokoli yapcam ama nasıl yapcamı bilmiyorum,hiç pişirmedim daha önce :roflol:
amaaannnnnnnnnn yandan yandan sırnaşık şey
akşama bende brokoli yapcam ama nasıl yapcamı bilmiyorum,hiç pişirmedim daha önce :roflol:
ebrar walla gözümün önune geldin bir an sankı yanımda halay çekiyosun seni allah kahretmesin yüksek sesle köfte diyosun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay çok guldum
ebrar walla gözümün önune geldin bir an sankı yanımda halay çekiyosun seni allah kahretmesin yüksek sesle köfte diyosun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay çok guldum
ebrar serpile parasını yapıştır o çok zıplamasın ne olur ne olmaz. serpil sen akışla oynama :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
allah caını almasın hem oynayıp hemde yemek tarifimi alıyon kızzzzzzzzzz alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :dance: :dance:
zemuszemuskaydirigubbakcemile5:teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
offffffffffff yine yemek yok akşama ne yemek yiycez die bana soruyo bir kerede sen düşünsene dedim gülüyo ya banane o sen,n görevin dedilmaz:
canım sanırım kızarma yaparım ya köfte ya tavuk gibi mısra sen okuma canım bunları kıyamam sana
amaaannnnnnnnnn yandan yandan sırnaşık şey
yeter yeter ben sana çok zıplama demedimmihihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt oyyy ebraraımmm ellerine sağlıkk aldımm alaturkamıı ohhhhhhhhhhhhhhhh yandannhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ezan okundu halaya ara verip ben namaza gidiyorum :Saruboceq:..sizlerede dua ederim kzılar öptümmm
ezan okundu halaya ara verip ben namaza gidiyorum :Saruboceq:..sizlerede dua ederim kzılar öptümmm
kızlar süpersiniz ama bednen sadece alkış çok yorgunum
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayyy süper geldii senassssssssssssss
Kahvaltı yapın çok severimmm:))))))
Tatlım canımçekmedi merak etme,kızartma neredeyse 15 yıldır yemiyorum.
Tavuğu bugün köftetyide 2 gün önce yedim :)))))))
Brokolinin salatası güzel olur.
Buharda haşla olmadı az suyla haşla bol limon ve sarımsak ekle,zeytinyağı dök afiyetle yiyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?