Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ebrarrrrrrrrrrrrrrrrrr paralarım nerde ojhhh yandann:teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

geliyorr canım yeterki iste :roflol:

hımm kanımda var diyosun yane :teytey:

zemuszemuskaydirigubbakcemile5:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

amaaannnnnnnnnn yandan yandan sırnaşık şey
akşama bende brokoli yapcam ama nasıl yapcamı bilmiyorum,hiç pişirmedim daha önce :roflol:

brokoli haşla üzerine sarmısaklı yoğurt dök ye ben ona bayılıyorum :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
kız bu mevsimde brokoliyi nerden buldun bizim pazarlarda yok :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

ebrar walla gözümün önune geldin bir an sankı yanımda halay çekiyosun seni allah kahretmesin yüksek sesle köfte diyosun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay çok guldum

ayyyyyy nihal bu lafına çok güldüm walla :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ebrar walla gözümün önune geldin bir an sankı yanımda halay çekiyosun seni allah kahretmesin yüksek sesle köfte diyosun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay çok guldum

:roflol: :roflol: :roflol:

parasını yapıştırdım canım

bizimki öyle oldu köfteliiiiii halayyyy halay başı ebrar :roflol: delikafadulden

:teytey:
:teytey:
:teytey::teytey: yanınada çorba yandannn :sm_cool: :dance: hihoyyyt

hihoyyyt
zemuszemuskaydirigubbakcemile5:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt oyyy ebraraımmm ellerine sağlıkk aldımm alaturkamıı ohhhhhhhhhhhhhhhh yandannhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

offffffffffff yine yemek yok akşama ne yemek yiycez die bana soruyo bir kerede sen düşünsene dedim gülüyo ya banane o sen,n görevin dedi lmaz:

Kahvaltı yapın çok severimmm:))))))

canım sanırım kızarma yaparım ya köfte ya tavuk gibi mısra sen okuma canım bunları kıyamam sana

Tatlım canımçekmedi merak etme,kızartma neredeyse 15 yıldır yemiyorum.
Tavuğu bugün köftetyide 2 gün önce yedim :)))))))

amaaannnnnnnnnn yandan yandan sırnaşık şey
akşama bende brokoli yapcam ama nasıl yapcamı bilmiyorum,hiç pişirmedim daha önce :roflol:

Brokolinin salatası güzel olur.
Buharda haşla olmadı az suyla haşla bol limon ve sarımsak ekle,zeytinyağı dök afiyetle yiyin.

yeter yeter ben sana çok zıplama demedimmi klava: paranıda aldın tamam bir iki alkışla çekil

kızlar süpersiniz ama bednen sadece alkış çok yorgunum
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ezan okundu halaya ara verip ben namaza gidiyorum :Saruboceq:..sizlerede dua ederim kzılar öptümmm

ebraraım Alalh kabul etsin

kumsalım al bendende o kadar yorgunum

fatoözel bu sens rahatlatıyor

nihalimi busecandan bize en büyük senas oldu

mısracımm brkoli vazgeçilmezim benim

şekerleblebii halay harikaydıı ya

belenay...............16
nihal....................58
serpil.................171
Kumsal--------------18
çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............42
efnanim..............41
?
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............7
ebrar42................20
fatoözel.................21
tualina....................2
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin

TOPLAM.............. 435hesaplama doğruysa kızlar herkes kontrol etsin

ezan okundu halaya ara verip ben namaza gidiyorum :Saruboceq:..sizlerede dua ederim kzılar öptümmm

allah kabul etsin canım

kızlar süpersiniz ama bednen sadece alkış çok yorgunum
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende seni alkışlarım canım o zaman alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :1hug:

ayyy süper geldii senassssssssssssss

şimdi daha iyimisin. bu halay muhabbeti bana resmen çok iyi geliyor

neden 15 yıldır kızartma yemiyorsun ayyyyy çok yazık ya. bak brokoliyi hiç böyle yapmamıştım birde böyle yapayım ben sarmısaklı yoğurtlu yapıyorum onada bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…