Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

offffffffffff yine yemek yok akşama ne yemek yiycez die bana soruyo bir kerede sen düşünsene dedim gülüyo ya banane o sen,n görevin dedi lmaz:

bizdede yok ne yapmayı düşünüyosun bende onu yapayım sonrada seni akşam yemeğimin fikir babası ilan edeyim

burdayım gitmiyorum biryere
diskoya bende varım,hamişler bizi izlesin piliiiissss
sositososito sositososito sositososito

oooooooo şeker-leblebi dünden hazırmış hadi o zaman :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

halay geliyroum demez gelir hatta fatoşum halay lafını duysun aşka gelir halay başı olur

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

yaa iyiki varsınız kızlar sizi çokkkk seviyorum :asigim:

:dance:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

doktorun nasıl bir yol izliyor sana

doktorum derken ameliyatımı yapan dr.a gittim ameliyat sonrası konrtol için
o zaman işte hamile kalıp tekrar gitmemi eğer 5-6 ay içinde gebelik olmazsa yine gitmemi söyledi
onun dışında devamlı kontrol altında değilim yani

ebrar lafa tutmada azcık kurtlarımı dökeyim

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

serpilllllllllll kumsallllll mısraaaa şeker leblebiiiiiiiiiii hadiiiiiiii

:teytey: :dance::teytey:

:teytey::teytey:
:teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:

ebrar lafa tutmada azcık kurtlarımı dökeyim

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

tamam tatlım dök kurtlarınııı :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance:

hiççç kalmasınn

köfte olabilir akşamada:roflol:

halay geliyroum demez gelir hatta fatoşum halay lafını duysun aşka gelir halay başı olur

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

yaa iyiki varsınız kızlar sizi çokkkk seviyorum :asigim:

eeeee ben malatyalıyım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

tamam tatlım dök kurtlarınııı :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance:

hiççç kalmasınn

ebrar walla gözümün önune geldin bir an sankı yanımda halay çekiyosun seni allah kahretmesin yüksek sesle köfte diyosun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay çok guldum

hiççç kalmasınn

amaaannnnnnnnnn yandan yandan sırnaşık şey
akşama bende brokoli yapcam ama nasıl yapcamı bilmiyorum,hiç pişirmedim daha önce :roflol:

ebrarrrrrrrrrrrrrrrrrr paralarım nerde ojhhh yandann:teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ebrar serpile parasını yapıştır o çok zıplamasın ne olur ne olmaz. serpil sen akışla oynama :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hiççç kalmasınn

allah caını almasın hem oynayıp hemde yemek tarifimi alıyon kızzzzzzzzzz alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :dance: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…