Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Kızlar maşallah 1000 li sayfaları yarılıyoruz neredeyse

Leblebicim hayııtı mutlaka al ve iç cnm

Haaa bu arada ben eve geldim ,iş arkadaşlarım saolsunlar git dediler.
İşyerindede uyuyordum zaten :)))))

canımsınnn sorunun onda olması eşini çok etkilıyodur o yuzden umursamaz davranıyodur kolay değil canım hasas konular sakın umursamıyo die duşunme belli edemiyodur

belkide öyledir ama elimize geçen imkanlarıda farklı istekleri doğrultusunda değerlendirince buna inancım pek kalmadı gibi

neyse yaa size iyi muhabbetler ben bugün çok negatifim sanırım sizinde canınızı sıkmayım hepinizi kocamn öptüm
allah aemanet olun :a015:

ebrarrr ben ısrarla seninle ilgileniyorum sen gidiyorum diyosun klava: sıkılsak burda ne işimiz var diskoya gideriz :dance:

Ebrar gitme kuzucum.
Moralinide bozma benim eşimde hiç oralı değildi.Ama bak Yaradan ın işine

öyle nasipte varsa ansızında gelir .. :1rolleyes:.

ebrarrr ben ısrarla seninle ilgileniyorum sen gidiyorum diyosun klava: sıkılsak burda ne işimiz var diskoya gideriz :dance:

diskoya gidelim tatlım belki iyi gelir ...:1rolleyes:

doktorun nasıl bir yol izliyor sana

offffffffffff yine yemek yok akşama ne yemek yiycez die bana soruyo bir kerede sen düşünsene dedim gülüyo ya banane o sen,n görevin dedi lmaz:

canımm teşekkurde ne demek ne yaptık canım nereye gidiyosun sohpete katıl sende bak birazdan diskoya gidicez kaydirigubbakcemile3

şeker-leblebi bencede kal birazdan halay ekibi kurulur...

yaa canım çekti birden ben küçükken çok severdim renkli leblebi şekerlerini a.s

canımm teşekkurde ne demek ne yaptık canım nereye gidiyosun sohpete katıl sende bak birazdan diskoya gidicez kaydirigubbakcemile3

burdayım gitmiyorum biryere
diskoya bende varım,hamişler bizi izlesin piliiiissss
sositososito sositososito sositososito

disco demişken bugün hiç halay çekmedik ya hadi nihal biz başlayalım yakı ile zor olacak ama ne yapalım terapi işte kaydirigubbakcemile3 :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…