canımsınnn sorunun onda olması eşini çok etkilıyodur o yuzden umursamaz davranıyodur kolay değil canım hasas konular sakın umursamıyo die duşunme belli edemiyodurbilmem onun umursamaz tavrı olunca açıkcası pekte üstüne düşesim gelmiyor :1rolleyes:
vereliniortak
hemşehrilerimi görmek güzel
seninde mi ilk bebek için çalışman
kırmızıları görürsem ki inş.görmem
bende deneyeyim
saolun kıslar :1hug:
Kızlar maşallah 1000 li sayfaları yarılıyoruz neredeyse
Leblebicim hayııtı mutlaka al ve iç cnm
Haaa bu arada ben eve geldim ,iş arkadaşlarım saolsunlar git dediler.
İşyerindede uyuyordum zaten :)))))
canımsınnn sorunun onda olması eşini çok etkilıyodur o yuzden umursamaz davranıyodur kolay değil canım hasas konular sakın umursamıyo die duşunme belli edemiyodur
ebrarrr ben ısrarla seninle ilgileniyorum sen gidiyorum diyosunbelkide öyledir ama elimize geçen imkanlarıda farklı istekleri doğrultusunda değerlendirince buna inancım pek kalmadı gibi
neyse yaa size iyi muhabbetler ben bugün çok negatifim sanırım sizinde canınızı sıkmayım hepinizi kocamn öptüm
allah aemanet olun :a015:
Ebrar gitme kuzucum.
Moralinide bozma benim eşimde hiç oralı değildi.Ama bak Yaradan ın işine
ebrarrr ben ısrarla seninle ilgileniyorum sen gidiyorum diyosunklava: sıkılsak burda ne işimiz var diskoya gideriz :dance:
canımm teşekkurde ne demek ne yaptık canım nereye gidiyosun sohpete katıl sende bak birazdan diskoya gidicez kaydirigubbakcemile3hepinize gönülden tşk ederim arkadaşlar
Hoşbulduk şekerler:))))
Serpil Sen naptın halletin mi işleri?
hepinize gönülden tşk ederim arkadaşlar
doktorun nasıl bir yol izliyor sanaben 29 yaşındayım 1 yıllık evliyim çalışıyorum
şubat ayında 6 haftalık düşük yaptım sebebini tam olarak bilmesemde myomda dolayı sanırım
mart ayında da myom ameliyatı geçirdim
şimdide doktorum izniyle bebek çalışmasına başladık
geçen ay tutmadı kısmet bu aya bekliyorum
beklenmeyen adet tarihim 24 temmuz
inş.evlilik yıldönümü hediyesi olarak gelir bebişimiz :Saruboceq:
ptesi evlilik yıldönümümüz çünkü :asigim:
memnun oldum a.s.
ben merkezdeyim ya sen
canımm teşekkurde ne demek ne yaptık canım nereye gidiyosun sohpete katıl sende bak birazdan diskoya gidicez kaydirigubbakcemile3
canımm teşekkurde ne demek ne yaptık canım nereye gidiyosun sohpete katıl sende bak birazdan diskoya gidicez kaydirigubbakcemile3
disco demişken bugün hiç halay çekmedik ya hadi nihal biz başlayalım yakı ile zor olacak ama ne yapalım terapi işte kaydirigubbakcemile3 :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:canımm teşekkurde ne demek ne yaptık canım nereye gidiyosun sohpete katıl sende bak birazdan diskoya gidicez kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?