nhlkpr, kumsal+, ven_har, fatosozel+, ebrar42+
kızlar neden yazmıyosuz herkez yoğun mu bu gun sıkıldımmmm
busecimmmmm çok özledim senii nerelerdesin patronunuda özledik kesin yanındadır şimdi :)))))
kızlar tahlil sonuçlarımı faxladılar şimdi kan değerlerim sorunlu idi benim şimdi hepsi normal çıkmış çok sevindimmm sıra dr girmekte ama bu ay regli olursam ondan sonra yani bitince gitmeliyim daha net bakıyolar öyke olunca kısmetse şeker ilacına başlıycak ramazana da denk gelicek ilaç işi bakalım napıcaz
serpil nasılsın hoş geldin
sllmm canım iyim sen nasılsın sanada çok geçmiş olsun bebeğimm iyim a.s.
kızlar tahlil sonuçlarımı faxladılar şimdi kan değerlerim sorunlu idi benim şimdi hepsi normal çıkmış çok sevindimmm sıra dr girmekte ama bu ay regli olursam ondan sonra yani bitince gitmeliyim daha net bakıyolar öyke olunca kısmetse şeker ilacına başlıycak ramazana da denk gelicek ilaç işi bakalım napıcaz
iyi canım sen nasılsın ? en son cuma keyfin yoktu pek
hepiniz hg canımaz önce kımsecıkler yoktu dolmus valla halay cektınızmı
:teytey::teytey::teytey:
ven_har bilmem yani 2 aya yakınlaştık galiba ben uzun zamandan beri oumuyorum sende okursan ekleriz kim ne kadr okursa ekliyoruz canım okuyan okuyamayan hekes için rabbim kabul etsin inşallhh
ebraraım hoşbulduk canımm benimm dişinin ağrısı nasıl oldu kuzu
mısracım eşin adına çok sevindim sabır ve kanaati yaşamda öğrenecğiz galiba ben biraz zorlanıyorum bu konuda :)) sana pantolan almak istiyorum kabul edersen :) bebeşine hediye almayacağım çünküü sana hamilelk için birşeyler bakıyordumm canım arkadşım :)))
fatoo yasin okumuşmuydunn geçmişi tamm okuyamadımmm tlflardan
busecan kankim gelmemişmii oyyy kuzuuzuu patronundan başını kaldıramyordur
ahseenim nasılsın tattalım bugün niyetim bozukk benim akaşma çoşecakk bir haldeyimmm
ve_har nasıl giidyorr ben kırmıızlara büründüm pekde yakışmış kırmıızlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?