ben bugün rahatım kızlar. izmir köfte ile pirinç pilavı var yanına birde çoban salata yapıcamfatoş sizde ne yemeği var ?
ay ay aayyyyyyyyyyy ebrarcım özlenmediğini düşünürmüşşşşşş kız ben seni özlerim olumunekankayizsmile niye öyle kapris yaptın şimdi sen. aman da aman arkadaşımızın canı sıkılırmış. :1hug: herkes özler seni olumunekankayizsmile biz hepimiz seni çoooooooooooooooooooook seviyoruz
sende nerde zor yemek onları istiyosun eve gitmem saat 8 ona göre bişi söylesende yetişse bariaslında alinazikte fena olmaz yuoğurtlu filan
benimde bugün boğazımda bi sakatlık var herşeyi canım çekiyor
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni kızım sen evde oturmuyomusun kendin için yap ahh bende evde olsam ne yemekler yapardım ahahahahahahah sempatiksalakcinni[/QUeşim vardıyalı calısıyo 3 11 oldugu zaman valla canım temızlıkten baska bıse istemıyo sabahcılıgında zaten 11 de fala kalkıyom 4 e kadar evle netle ugrasıyom aklıma gelmıyo gececılıkte zaten evde yapıyoz bı seyler amancanım ya cok yemek cok kılo zaten yapsamda 3 gun ıyoz aynı yemegı yapınca elım aza varmıyokı bıde esım hazır yemeyı sevıyo bıde kuru fasulye vazgecılmezı
hayırdır sempatiksalakcinniaslında alinazikte fena olmaz yuoğurtlu filan
benimde bugün boğazımda bi sakatlık var herşeyi canım çekiyor
ohhh akşam size geliyim bari zemuszemusben bugün rahatım kızlar. izmir köfte ile pirinç pilavı var yanına birde çoban salata yapıcam
ben bugün rahatım kızlar. izmir köfte ile pirinç pilavı var yanına birde çoban salata yapıcam
kolaylamadım ama boşverdim walla koydum bir kenara yoruldum yaaaaaaaaaaa:1hug: oyyy canım benim bende hepinizi seviyorum nihalime ölesine yazdım alındığım yok :asigim:... sen ne yaptın tatlım kolayladınmöı işlerini ?
çorbaaa deme bana ya kızlar ya bu gun benımde ateşim var sanırım içim yanıyo resmen avuç içerimde
sende nerde zor yemek onları istiyosun eve gitmem saat 8 ona göre bişi söylesende yetişse bari
hayırdır sempatiksalakcinni
hay allahımmmmmmm ne çorbası peki hadi söylede rahatla :))))))))))))))))çorbaaa benim menüde kessin varrr :roflol:
bende sizdeyimmmmmmm
:sinifsinif: allah korusun bulaştırma bana istemiyorummmmmmmmmmmben dedım pc den uzak durun sızede bulasır dıye gecmıs olsun dıyelımde hemencecık gecsın
ohhh akşam size geliyim bari zemuszemus
çorbaaa benim menüde kessin varrr :roflol:
bende sizdeyimmmmmmm
kolaylamadım ama boşverdim walla koydum bir kenara yoruldum yaaaaaaaaaaa
:sinifsinif: allah korusun bulaştırma bana istemiyorummmmmmmmmmm
nihalcim köfte pataes kızart. yanına domates soslu biber kızartması yap birde amerikan salata ve cola ohhhhhhhhhh mis miiiiiiiiiiiiiiis. afiyet olsun:sinifsinif: allah korusun bulaştırma bana istemiyorummmmmmmmmmm
fatoşcum eşim öle çok yemek yemez bende öle en fazla iki çeşit bide salata çok yiyoruznihalcim köfte pataes kızart. yanına domates soslu biber kızartması yap birde amerikan salata ve cola ohhhhhhhhhh mis miiiiiiiiiiiiiiis. afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?