Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

çok haklısın nihalciğim daha pozitif oluyosun haftada 3-4 kez yapmaya çalışıyoruz...bendede 4 yıl bitti...ilk iki yıl takıntı yaptım evime yabancı kimseyi sokmam diye ama yap yap bitmiyor anacığım haftada 1 günümü ayırıyordum ne gezebiliyor ne eşimle yeterli ilgilenebiliyordum..onun için boş verdim şükür güvenilir birisi ablada sorun yok...dünyaya bir kez geliyoruz nihalciğim tadını çıkarmak lazım birazda...

al bendende o kadar manyakmıyız biz ya. en azından ayda bir kere kadın alabiliriz ama yooooook illa benim elim o suya sabuna değecek. sanki koltuklar halılar kalkıp teşekkür edecekler bana

aaa buralardayım hep fatoşum yazmasamda okuyorum mutlaka...çoğunlukla masamda olmuyorum oluncada yazıyorum genelde...:))opuyorumnanaktan

tamam o zaman ama özletme kendin tamammı :1hug::teselli:

ebrarrrrrr neden konuşmuyosunnnn canımmmmm

kızın dişi ağrıyor nasıl konuşsun :roflol: :roflol: :roflol: ama yazabilir

ohhhhhhhhhh ne güzel yürüyün walla

kızlar ya cok kotu grip olmuşum hemde bu havada nasıl başardım bılmıyorum

tualina, fatosozel, kumsal+, sevds, nhlkpr, ebrar42, busecan35
kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakınnn

canııııııııııııııııım bu havada kapılan grip mikrobik olur ve biraz ağır geçer dikkat et kendine. hemen ilaç filan al

iyi dıyemıcem grıbım ılacda aldım gecmıyo ablam ya napcam bılmıyorum denızede goturmuyo esım bu halde uyuz oldum bu grıp işine cuma gunude kuran okutcam yandım valla hepsı üst üste geldı

aynen öyle kendimizi yıpratmaktan başka bişi değil (

bende çıkıyorum kızlar...iyi akşamlar hepinize sabah görüşürüz allah izin verirse...

sevdss bu havada ne zor grip olmak nasıl becerdin en iyi iyileşme dinlenmek canım

kız ne dınlenmesı ev benım ya esım 12 de gelıyo ama benımde sankı yatmaya tikim var yatmak uyumak istemıyorum bazen kabus falan göruyorum aksamları 3 de falan yatıyorum saban 10 30 11 gıbı kalkıyorum vallla alt üst oldum gı

nhlkpr+, sevds, Defhne, fatosozel+, tualina, kumsal+

ben yine geldimmm kaydirigubbakcemile2 naparsınızzzzzzbuyrunnnnnnnnn

şimdi diyeceksiniz iyiii napalımmm :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…