çok guzel canım akşam saati insan çok huzurlu oluyo yururyunce bide yeşillik mis temizlik konusunda evliliğimde 4 yıl bitti hep kendim yaptım biraz zorlanıyorum ama hiç kadın almayı düşünmedim :)) kendime eziyet hoşuma gidiyooo :))))))
çok guzel canım akşam saati insan çok huzurlu oluyo yururyunce bide yeşillik mis temizlik konusunda evliliğimde 4 yıl bitti hep kendim yaptım biraz zorlanıyorum ama hiç kadın almayı düşünmedim :)) kendime eziyet hoşuma gidiyooo :))))))
aaa buralardayım hep fatoşum yazmasamda okuyorum mutlaka...çoğunlukla masamda olmuyorum oluncada yazıyorum genelde...:))opuyorumnanaktan
ebrarrrrrr neden konuşmuyosunnnn canımmmmm
canım sahilimiz var ama biz kampüste yürüyoruz eşimle üniversitede çalışıyor aşkım, yeşillik ve kuş sesleri eşliğinde..mayıs sonunda yaptım canım temizliği, ben uğraşamıyorum kuzum temizlikle 15 güne bir bayan gelip yapıyor sağolsun...duvarda silmedim bu yıl geçen yıl boyatmıştık temiz geldi gözüme...sana kolay gelsin canım çok yorma kendini ev işi çok nankör nihalciğim...
naber tatlımbütün kızlar toplandık hepiniz hg
canııııııııııııııııım bu havada kapılan grip mikrobik olur ve biraz ağır geçer dikkat et kendine. hemen ilaç filan alkızlar ya cok kotu grip olmuşum hemde bu havada nasıl başardım bılmıyorum
kızlar ya cok kotu grip olmuşum hemde bu havada nasıl başardım bılmıyorum
canııııııııııııııııım bu havada kapılan grip mikrobik olur ve biraz ağır geçer dikkat et kendine. hemen ilaç filan al
tualina, fatosozel, kumsal+, sevds, nhlkpr, ebrar42, busecan35
kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakınnn
çok haklısın nihalciğim daha pozitif oluyosun haftada 3-4 kez yapmaya çalışıyoruz...bendede 4 yıl bitti...ilk iki yıl takıntı yaptım evime yabancı kimseyi sokmam diye ama yap yap bitmiyor anacığım haftada 1 günümü ayırıyordum ne gezebiliyor ne eşimle yeterli ilgilenebiliyordum..onun için boş verdim şükür güvenilir birisi ablada sorun yok...dünyaya bir kez geliyoruz nihalciğim tadını çıkarmak lazım birazda...
çok geçmiş olsun canım cereyanda falan kaldıysan aman dikkat et kendine...
sende kendine iyi bak canımm iyi akşamlartualina, fatosozel, kumsal+, sevds, nhlkpr, ebrar42, busecan35
kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakınnn
sevdss bu havada ne zor grip olmak nasıl becerdin en iyi iyileşme dinlenmek canım
bende çıkıyorum kızlar...iyi akşamlar hepinize sabah görüşürüz allah izin verirse...
iyi akşamlar canım yarın görüşmek dileği ile muckssssssssssbende çıkıyorum kızlar...iyi akşamlar hepinize sabah görüşürüz allah izin verirse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?