kız allah canını almasın sana çok yemek yazmadımki köfte patates biber kızartması ve amerikan salata yazdımfatoşcum eşim öle çok yemek yemez bende öle en fazla iki çeşit bide salata çok yiyoruz
:))) işte o bile çok yani :))))))))))))))kız allah canını almasın sana çok yemek yazmadımki köfte patates biber kızartması ve amerikan salata yazdım
Kızlarr bugün doğru dürüst uğrayamadım,geçmişi okuyamadım
Şimdi evdeyim müdür izin verdi,dün de çok geç çıkmıştık müfettiş nedeniyle.
Can sıkıcı haberleri telefonla aldım çokkk üzüldüm
Honey ve Serpil geldi mi?
can sıkıcı haber ne ? hayırlara gitsin allahım nolduuuKızlarr bugün doğru dürüst uğrayamadım,geçmişi okuyamadım
Şimdi evdeyim müdür izin verdi,dün de çok geç çıkmıştık müfettiş nedeniyle.
Can sıkıcı haberleri telefonla aldım çokkk üzüldüm
Honey ve Serpil geldi mi?
evet kesin ve net olarak yemek işine karar verdim dondurucuda sarmam var benimmmmmmmmmmmm onu yaparım yoğurt salata çorba kırmızı mercimek :)))))
sen ne kuranı okutuyosun canım ? nasılsa uyumuyosun sabaha kadar sararsın yada yardıma kimse gelmez mi sanaevet ıyı olur bunlar sarma dedınde yarın kuran ıcın sarma yapmam lazım hepsını nası sarcam bılmıyorum yaaa
inanmıyorummmmmmmmmmmmmm honey iyi mi sakın mısraaaaa inanmıyorummmmmAnlaşıldı gelmemişler onların izni olmadan durumu paylaşmam doğru olmaz.
Ama çokkk moralim bozuldu
sen ne kuranı okutuyosun canım ? nasılsa uyumuyosun sabaha kadar sararsın yada yardıma kimse gelmez mi sana
hay allahımm mısra söyle canım merakta bırakma bizi evde net yok haber alamam ve çok merak ederim lütfen söylee
ok canım anladımÖzeline bak nihalcim
heeeeeeey biri banada söylesin neler oluyorÖzeline bak nihalcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?