canım uyku düzeni çok önemli uyumadan önce bildiğin butun duaları oku kabuslar korksun sendenkız ne dınlenmesı ev benım ya esım 12 de gelıyo ama benımde sankı yatmaya tikim var yatmak uyumak istemıyorum bazen kabus falan göruyorum aksamları 3 de falan yatıyorum saban 10 30 11 gıbı kalkıyorum vallla alt üst oldum gı
şükürr kavuşturana diyim değişik olsun :)))))))))))nhlkpr+, sevds, Defhne, fatosozel+, tualina, kumsal+
ben yine geldimmm kaydirigubbakcemile2 naparsınızzzzzzbuyrunnnnnnnnn
şimdi diyeceksiniz iyiii napalımmm :roflol: :roflol:
nhlkpr+, sevds, Defhne, fatosozel+, tualina, kumsal+
ben yine geldimmm kaydirigubbakcemile2 naparsınızzzzzzbuyrunnnnnnnnn
şimdi diyeceksiniz iyiii napalımmm :roflol: :roflol:
fatoş koltuklar kalkıp teşekkur edicekay çok guldummmmm
saol canım valla ne yapcam bılmıyorum felaket terlemeler var gripten heralde
iyi dıyemıcem grıbım ılacda aldım gecmıyo ablam ya napcam bılmıyorum denızede goturmuyo esım bu halde uyuz oldum bu grıp işine cuma gunude kuran okutcam yandım valla hepsı üst üste geldı
tualina, fatosozel, kumsal+, sevds, nhlkpr, ebrar42, busecan35
kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakınnn
şükürr kavuşturana diyim değişik olsun :)))))))))))
dıııttttttttt yanlıs cevap kötuyıum canım grıbım aman pc den uzak dur sanada bulasmasın:))))))):roflol::roflol::roflol:
ayy bugün bi garip gündü hatta dişciye gittiğim günler hep garip oluyor mirmirmirmir
seanslarımız devam ediyor sırnaşık şey edecek te sanırım
akşama yemek yok
bi güzelde yağmur yağıyor şemsiyem de yok :1rolleyes:
neyse bunada şükür iyiyiz nefes alıyoruz ya
siz nasılsınız şekerler ....
hımmm değişiklik olsun diye yani yoksa özlendiğimiz filan yokk :çok üzgünüm:
amann geçmiş olsun canım yaa yaz günü zor olsa gerek allah tez zamanda şifa versin ... bol bolş limon filan iç kendine dikkat et :1hug:
yumurta mı ? eşim asla yemiyo yakız olmayan yemek olsun kır yumurtayı gıtsın ne dusunuyon sende
abrarr akşama ne yiycez yaaaaaaaaa ? köfte ?
karnıyarık çok severim ama uzun surer yaa bu sıcakta çorbada istemiyorum başka bişi söyle:roflol: :roflol:
ben karnıyarık düşünüyorumda şimdi çok uzun sürer CADIARZU
çorba yapıcam bide o kesin dişciden sonra doğru düzgün yemekte yemedim canım sıcacık çorba istedi hamişlerimiz yok demi ortalıkta :1rolleyes:
kararsızım yavf CADIARZU
yumurta mı ? eşim asla yemiyo ya(((((8
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni kızım sen evde oturmuyomusun kendin için yap ahh bende evde olsam ne yemekler yapardım ahahahahahahah sempatiksalakcinniben o konuda rahatım valla esım haftada 3 yada 4 kez yemek saatı evde onuda bı seylerle gecıstırıyorum kandırdım onu cok kılo aldın zayıfla dedım o da yemegı azalttı bu da bana yaradı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben o konuda rahatım valla esım haftada 3 yada 4 kez yemek saatı evde onuda bı seylerle gecıstırıyorum kandırdım onu cok kılo aldın zayıfla dedım o da yemegı azalttı bu da bana yaradı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dolapta taze fasulye var yapılmayı bekliyoo yemeğinden başka ne yapılır onunla kavurması ama yok yok onu mu pişirsem acaba
hımmm değişiklik olsun diye yani yoksa özlendiğimiz filan yokk :çok üzgünüm:
amann geçmiş olsun canım yaa yaz günü zor olsa gerek allah tez zamanda şifa versin ... bol bolş limon filan iç kendine dikkat et :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?