Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım uyku düzeni çok önemli uyumadan önce bildiğin butun duaları oku kabuslar korksun senden

nhlkpr+, sevds, Defhne, fatosozel+, tualina, kumsal+

ben yine geldimmm kaydirigubbakcemile2 naparsınızzzzzzbuyrunnnnnnnnn

şimdi diyeceksiniz iyiii napalımmm :roflol: :roflol:

dıııttttttttt yanlıs cevap kötuyıum canım grıbım aman pc den uzak dur sanada bulasmasın:))))))):roflol::roflol::roflol:

ayy bugün bi garip gündü hatta dişciye gittiğim günler hep garip oluyor mirmirmirmir

seanslarımız devam ediyor sırnaşık şey edecek te sanırım

akşama yemek yok

bi güzelde yağmur yağıyor şemsiyem de yok :1rolleyes:

neyse bunada şükür iyiyiz nefes alıyoruz ya

siz nasılsınız şekerler ....

fatoş koltuklar kalkıp teşekkur edicek ay çok guldummmmm

öyle değilmi ama

saol canım valla ne yapcam bılmıyorum felaket terlemeler var gripten heralde

evet canım gripten olabilir dikkat et

iyi dıyemıcem grıbım ılacda aldım gecmıyo ablam ya napcam bılmıyorum denızede goturmuyo esım bu halde uyuz oldum bu grıp işine cuma gunude kuran okutcam yandım valla hepsı üst üste geldı

ayyyyyyyyyyy yazık bu kıza ya

tualina, fatosozel, kumsal+, sevds, nhlkpr, ebrar42, busecan35
kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakınnn

iyi akşamlar tatlım kendine iyi bak.

şükürr kavuşturana diyim değişik olsun :)))))))))))

hımmm değişiklik olsun diye yani yoksa özlendiğimiz filan yokk :çok üzgünüm:

dıııttttttttt yanlıs cevap kötuyıum canım grıbım aman pc den uzak dur sanada bulasmasın:))))))):roflol::roflol::roflol:

amann geçmiş olsun canım yaa yaz günü zor olsa gerek allah tez zamanda şifa versin ... bol bolş limon filan iç kendine dikkat et :1hug:

kız olmayan yemek olsun kır yumurtayı gıtsın ne dusunuyon sende

saol canım valla bıseyde ıyesım yok mıdem bulanıyo halsızım burda pc nın basında sabıt bı sekılde oturuyorum

abrarr akşama ne yiycez yaaaaaaaaa ? köfte ?

:roflol: :roflol:

ben karnıyarık düşünüyorumda şimdi çok uzun sürer CADIARZU

çorba yapıcam bide o kesin dişciden sonra doğru düzgün yemekte yemedim canım sıcacık çorba istedi hamişlerimiz yok demi ortalıkta :1rolleyes:

kararsızım yavf CADIARZU

karnıyarık çok severim ama uzun surer yaa bu sıcakta çorbada istemiyorum başka bişi söyle

yumurta mı ? eşim asla yemiyo ya (((((8

ben o konuda rahatım valla esım haftada 3 yada 4 kez yemek saatı evde onuda bı seylerle gecıstırıyorum kandırdım onu cok kılo aldın zayıfla dedım o da yemegı azalttı bu da bana yaradı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

dolapta taze fasulye var yapılmayı bekliyoo yemeğinden başka ne yapılır onunla kavurması ama yok yok onu mu pişirsem acaba

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni kızım sen evde oturmuyomusun kendin için yap ahh bende evde olsam ne yemekler yapardım ahahahahahahah sempatiksalakcinni

bilmem bende pek sevmem yaa akşamları yumurta yemeyi hani arada kahvaltı tarzı yenirde ...bilmem ben değişik şeyler yapmayı seviyorum evde olsam eğer çalışmasan bütün günüm mutfakta geçer sanırım :roflol:

dolapta taze fasulye var yapılmayı bekliyoo yemeğinden başka ne yapılır onunla kavurması ama yok yok onu mu pişirsem acaba

olabilir aslında aslında canım bendede var bende yapabilirim yanıda çorbaaa bugünde buna taktımmm sırnaşık şey

ay ay aayyyyyyyyyyy ebrarcım özlenmediğini düşünürmüşşşşşş kız ben seni özlerim olumunekankayizsmile niye öyle kapris yaptın şimdi sen. aman da aman arkadaşımızın canı sıkılırmış. :1hug: herkes özler seni olumunekankayizsmile biz hepimiz seni çoooooooooooooooooooook seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…