Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

iyi aksamlar yarın görüsürüz inşallah bişey olmamıstır kızlara k.i.b

Kızlar Serpil le konuştum paylaş dedi.
Konu şu,müşterinin bir miktar parasını bir yerde kaybetmiş nerde olduğunu bilemiyor,haklı olarak çok morali bozuk.Meblağ da az değil (

Honey ciğimizin ise yaşadığı boş gebelikmiş,yani kese var bebek yok.Kürtaj olacak.

Konular hassasolduğu için yazamadım kusura bakmayın

of ya cok uzuldum ıkısınede ne desem bılmıyorum serpıl parayı bulamazsa ne olcakmıs honeyede cok gecmıs olsun canım ya nasıl üzülmüştür şimdi offfff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Sevds şu anda her iki arkadaşlada ayrıntıların konuşulacağı zaman değil cnm.
Çokkk kötüler ,honeyi arayamıyorum bile belki bugün kürtaj yapılmıştır (

Sevds şu anda her iki arkadaşlada ayrıntıların konuşulacağı zaman değil cnm.
Çokkk kötüler ,honeyi arayamıyorum bile belki bugün kürtaj yapılmıştır (

of ya inşallah honey çabuk toparlanır serpıl ablamda parayı bulur allahım onları koru

kızlarrrrr inanın söyliycek bişi bulamıyorum isyan etmek hiç istemiyorum honeyciğimin nasıl olduğunu çok merak ediyorum canım arkadaşım atlatması kolay olmıycak ama hep yanında olucaz

serpile de iananamıyorum okadar çabalıyo bu ne talisizlik yaaaaa

Kızlar halen iş kıyafetimle mutfakta oturuyorum,sinirimden sigara içtim.
Saatlerdir işyerinde çok gergindim acısı çıktı.

Ben şimdi gidip bir duş alayım biraz rahatlarım belki.
Hepinize iyi akşamlar,dua edelim bu akşam arkadaşlarımız için

slm kızlar kusurabakmayın bugün yazamayacğım elelrim ve ayaklrım titriyor canlarım müşteri paramı kaybetim yada çaldırdım ne olduğunu bilmiyorum kasadan kapattık ama rakam az değil canım sıkııknn hepinizii seviyorum yazamayacağım bvugün bağışlayın benii

hayatımda hiç hacıya hocaya gitmedim ne yazıki bunun için millet seferber oldu emniyete veremem çünküü yakınlarım sorgulanır bunu asla yapamam sadec şaşkınım

canımmmmm çok geçmiş olsunn gerçekten çok çok geçmiş olsun canımmm sana bişi olmasın allah kaza bela vermesin ne diyeceğimi bilemedim

Serpilimmmmmmmmmmmmmmm seni seviyorum can dostum.
Allah o temiz kalbinin karşılığını verecek ya parayı bulacaksın yada kocamannnn paralar kazanacağın yeni bir iş gelecek.

Senin için duaedeceğim

canım ya inşalah düzelır bulursunuz parayı kendıne ıyı bak dualarımız sizinle

aynen serpilcim belkide daha buyuk bir kapı açıcak rabbım sana kalbını bozma sakın canımmm

honeycik ile ne zaman konuştun ?

söylenecekte çok bişey yok sanırım raabbim gönüllerine ferahlık versin
serpil bulabilir inş.

honeyede rabbim sabır versin ..

iyi akşamlar arkadaşlar :a015:

Serpilimmmmmmmmmmmmmmm seni seviyorum can dostum.
Allah o temiz kalbinin karşılığını verecek ya parayı bulacaksın yada kocamannnn paralar kazanacağın yeni bir iş gelecek.

Senin için duaedeceğim

sağol mısramm sağoll şşakınım iyi değilim bilmiyorumm bugün sakince düşünmeliyim ama evde düşünebilirim tlf lr susumuyor ne yazıkkii bense bir garibim sağol bebeğim beni şoıka sokan saat 2 de imza varken saat 1 de para yok yanii şokkkkkkkkkkk ben offffffffffff yazxamıyorumm

Nihalcim Serpil çok yorgun honeyle öğleyin falan konuşmuştur onun adınacvp vereyim.

Serpil im hadi sen git eve duşunu al,sakin kafayla bir düşün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…