Kızlar Serpil le konuştum paylaş dedi.
Konu şu,müşterinin bir miktar parasını bir yerde kaybetmiş nerde olduğunu bilemiyor,haklı olarak çok morali bozuk.Meblağ da az değil(
Honey ciğimizin ise yaşadığı boş gebelikmiş,yani kese var bebek yok.Kürtaj olacak.
Konular hassasolduğu için yazamadım kusura bakmayın
Sevds şu anda her iki arkadaşlada ayrıntıların konuşulacağı zaman değil cnm.
Çokkk kötüler ,honeyi arayamıyorum bile belki bugün kürtaj yapılmıştır(
canımmmmm çok geçmiş olsunn gerçekten çok çok geçmiş olsun canımmm sana bişi olmasın allah kaza bela vermesin ne diyeceğimi bilemedimslm kızlar kusurabakmayın bugün yazamayacğım elelrim ve ayaklrım titriyor canlarım müşteri paramı kaybetim yada çaldırdım ne olduğunu bilmiyorum kasadan kapattık ama rakam az değil canım sıkııknn hepinizii seviyorum yazamayacağım bvugün bağışlayın benii
slm kızlar kusurabakmayın bugün yazamayacğım elelrim ve ayaklrım titriyor canlarım müşteri paramı kaybetim yada çaldırdım ne olduğunu bilmiyorum kasadan kapattık ama rakam az değil canım sıkııknn hepinizii seviyorum yazamayacağım bvugün bağışlayın benii
canımmmmm çok geçmiş olsunn gerçekten çok çok geçmiş olsun canımmm sana bişi olmasın allah kaza bela vermesin ne diyeceğimi bilemedim
Kızlar Serpil le konuştum paylaş dedi.
Konu şu,müşterinin bir miktar parasını bir yerde kaybetmiş nerde olduğunu bilemiyor,haklı olarak çok morali bozuk.Meblağ da az değil(
Honey ciğimizin ise yaşadığı boş gebelikmiş,yani kese var bebek yok.Kürtaj olacak.
Konular hassasolduğu için yazamadım kusura bakmayın
Serpilimmmmmmmmmmmmmmm seni seviyorum can dostum.
Allah o temiz kalbinin karşılığını verecek ya parayı bulacaksın yada kocamannnn paralar kazanacağın yeni bir iş gelecek.
Senin için duaedeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?