günaydın serpoşum nasılsın canım
hneye üzüldüm ya allahım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde
hamiş kalır ve kucağına almayı nasip eder inş.
serpoş sende inş. kaybolan parayı bulursun canım
iyiyimm canım sen nasılsın ateş ölçmeye başlamışsın hadi hayırlı olsun canım nasıl karışımla aran tadı falan varmı hissettiğin değişiklikkumsalllllllllllllllllllllllllllllllllllll ne haberrrrrrrrrrrrrrr
günaydın tualına nasılsın canımgünaydın kızlar...
tualinaaaaaaaaaaa ebrar canlarım benimmmm ne yapıyorsuınuz ballerimm
kumsal ateşin sabitlenmiş bin maşllaahh
sevgili kızlar hehehhehehheh başlığa bakk
şimid hpt_hanoeyle tlf uuzn uzun görüştüm öğlen ağlarken akşam gülümnsüyordu hepinize selamları var yakın zamanda girecek bizden uzaklaşamz her yeni gün yeni umut değilmi yaşamımızda oda yarın yeni umutlarla yeni güne başlayacak evet kızlra boş geblikmiş ve kürtajı olmuş artık bu sayfayı kapatık hep beraber canlarım şuan heryer karanlık,gökyüznde belli bel,irsiz yıldızlar var belki bugün içimizde karardı ama yarın gün ışıyacak ve yaz aylarında olduğumuzdan dolayı güneş pek parlak doğacak heryeri ısıtacakşbizlere ışık sunacak ve bizler o ışıkta yine yeni umutlar yeni maceralara yeni hayallere koşacağız ve bugün yaşadığımıza sağ salim kaldığımıza binkere daha şükredeceğiz :)))
Bu gün biraz üüzcü şeyler yaşadık ama şükür kii hepimiz sağ ve salimiz hepimizn bir evi var bir yuvası var bir yaşamı var ve hepimizn sımsıcak umutları var umutların biitiği an yaşam biter eee bize bir yaşam sunulmuş neden bu yaşamın tadını çıkartmıyoruz ki evetttttttttt hep beraberrrrrrrrrrrrrrrrrr yeni şans yeni umut yeni umut yeni yaşam yeni yaşam yeni filizler yeni flizler yeni ağaçlar yeni ağaçlar güzel ormanlar yeni ormanlar yeni canlılar döngüye bakkkk yaaaaaaaaaaa vavavavvav burayyıı sevdimm bunu benmi yazdım biri beni çimdiklesin :)) hepinizii seviyorummmmmmmmm ve seveceğim durmak yok yola devam bu sloganıda pek severim
tualinaaaaaaaaaaa ebrar canlarım benimmmm ne yapıyorsuınuz ballerimm
tadı güzel yani hımm inşallah güzel bir bebişe vesile olur canım öyle umutlu değilim falan deme canım kullan bakalım eşinde böyle düşündüğüne göre vardır birşey ama içindekileri bende merak etmedim desem yalan olurkumsalım evet bir sabır sınavındayız ayyy bu karışam başaldım içiyorumda limonat gibi bişi bu ya içinde ne var bilmiyorum eşimde devlet sıırrı gibi saklıyor yoksamm beni kandırıyormu liimonat gibi bişiyi getirdii anlamdım giiti bu karışımı ben pekde umutlu değilim bu karışımdan ama neyse yinede eşimin dediği gibi kullanbıyorum baklım ne olacak bir yemek kaiğı limonat diyebilirimm
evet canım ama geçen ayda sabitlenmişti bakalım bu ay ne olucaktualinaaaaaaaaaaa ebrar canlarım benimmmm ne yapıyorsuınuz ballerimm
iyiyim kumsalcığım...sen nasılsın tatlşım tablon süper görünüyor bu ayın ilk talihlisi sen misin yoksa :)))
ben küstüm artık tüm belirtilere ...hep yanıltıyorlar bende takmıyorum artık:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?