Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ebraraım evet sbebbii biliyorum ilk aklıma geln şu oldu ben namazlarımı sapıttımm Alalh bana ceza veriyor bu cidii bir uyarı dedim elemanıma bu bir ceza

allaha emanet olun yarın hayırlı haberlerle hepinizi öpüyorum

bugün pazartesi pekde güzel başlamdık kendi adıma yazıyorum 5 milyar müşteri param gitti bu günümüzde biraz iyi para ben üzgündüm ama kendimce aşmalyım bunu biraz zoruma giiti helal kazandığımöa inanıyorum ama belkide bna bir uyarı bir ceza kendimi yargılıyorum bugün deli gbi şaşaşkın trafikte işe yetişreken honeyy aradı ağlıyorduu boş gebelikmiş ve benim kan beynimdeyken ona çaktırmadan teselli etmey çalıştıumm bir müddet giremeyecğini söyledii kendini toparlayınca gelecek çokda kolay değil şuan yaşadıkları rabbim yardımcısı olsun 6 yılın hasreti ve umutları onu ciddi anlamda sarstıı onu arayacağım akşam kızlar eve gidemedim tarfiğe çıkacak gücü bulamdım kendimde eşimde işte ne yazıkii deli gbibi çalışıyorlar canlarım dün şairaneliğm tutmuş birşeyler yazmıştım bakalım yarın bize neler getireck ve yaşamımızdan neleri götürecek sabırla ve bilmeden bekleyip göreceğiz antalayda hava cehhenem boğucu ve pis ne yapalım havanın bile hayrı yok bugün

fatoooo nikini aşığda belki pc de değils,in ben yazacağım içi,mden yazmak geliyorr nedense eskiden yazrken rahatlayan biriydim aslında dün yine bana ilham gelmişti konu kadınn kadındıı ama evde kağıt bulamdım yazamadım bana gelen ilhamide gitii :))) bugün kimbilir neler yazarım nelerr :)) fatooo kahve içtim faldan anlamam birde fincanı kapttım sanki birilerii bakacakta bugün parayı kaybetmem içimi acııtıı ama honeyin gözyşaları kadar acıtmadı ve ben onu çok iyide teselli edemedim hepinize selamı var honeyy içimiizi acıttı kızlar genç bir kıızn ağlamsı benim hep moralimi boazrr rabbimmm tez zamanda o gözyaşlarını güle çevirsin inşallhh işte yaşamda bunlarıda yaşıyoruz bu bir sınav değilmi ? bazan diyorum çok ağır bir sınav olmuyormu ama sınavlar bazan çok ağır olur biz kullara göre sınavı umarım herkes başarıyla geçer

hayırlı akşamlarrr kıslar serpil ablam nasılsın kaç gündür görüşemiyoruz biraz okudğum kadarı ile parana ne olmuş anlamadım ama canım cana geleceiğine mala gelsin allah büyük tatlım
honey arkadaşımada çok üzüldüm canım ya biz ne söylesekte çok az bunuda biliyom ben
bugün hiç kimselerin keyfi yok sanırsam hele benim hiç yokkk

tatalım benim bugün 5 milyar param ya çalındı ya düştü yada bişler oldu öğlen 1 de farkettim canım sıkkın evet honeyin ki daha sıkıcı bir olay yine benimkini bir şeklde telafi ederiz ama honeyy yıkıldıı .(( minik bebeğim evet topic bugün nedense sıkıcı oldu ama insanız işte başımıza heran herşey gelebilir oluyor bunlar tatalım sen nasılsın

canım ilk sabahları san yazıyorum kuzu biliyorum kolay kolay giremiyorsun tatalım sen iyimisn:kedi:

bende eşimin biraz derdi azalsa benimki hiç kalmıycak gibi ama nerde dert bitermi dersin hiç:çok üzgünüm:bugün mutfağımı temizledim çok yoruldum yemeği yedik canım uyumak istiyor yaaamirmirmirmir
honeyimede allah sabır versin canım ne kadar sevinmiştik ama inşallah yine gelecek meleği:Saruboceq:
e tabi hepemezinnnnnnnnnnn:lepi:

neyse ben de çıkım canım ya ancak akşamları girebiliyom öptüm seni

bugün akşam pc de olucam canım eve giidnce açıcamm bebeğim evet yaşamda dertler bitmiyor ama unutmaki dertler olmassa mutluluk kavramının tadına nasıl varacağız değilmi kuzu

sevgili kızlar hehehhehehheh başlığa bakk

şimid hpt_hanoeyle tlf uuzn uzun görüştüm öğlen ağlarken akşam gülümnsüyordu hepinize selamları var yakın zamanda girecek bizden uzaklaşamz her yeni gün yeni umut değilmi yaşamımızda oda yarın yeni umutlarla yeni güne başlayacak evet kızlra boş geblikmiş ve kürtajı olmuş artık bu sayfayı kapatık hep beraber canlarım şuan heryer karanlık,gökyüznde belli bel,irsiz yıldızlar var belki bugün içimizde karardı ama yarın gün ışıyacak ve yaz aylarında olduğumuzdan dolayı güneş pek parlak doğacak heryeri ısıtacakşbizlere ışık sunacak ve bizler o ışıkta yine yeni umutlar yeni maceralara yeni hayallere koşacağız ve bugün yaşadığımıza sağ salim kaldığımıza binkere daha şükredeceğiz :)))

Bu gün biraz üüzcü şeyler yaşadık ama şükür kii hepimiz sağ ve salimiz hepimizn bir evi var bir yuvası var bir yaşamı var ve hepimizn sımsıcak umutları var umutların biitiği an yaşam biter eee bize bir yaşam sunulmuş neden bu yaşamın tadını çıkartmıyoruz ki evetttttttttt hep beraberrrrrrrrrrrrrrrrrr yeni şans yeni umut yeni umut yeni yaşam yeni yaşam yeni filizler yeni flizler yeni ağaçlar yeni ağaçlar güzel ormanlar yeni ormanlar yeni canlılar döngüye bakkkk yaaaaaaaaaaa vavavavvav burayyıı sevdimm bunu benmi yazdım biri beni çimdiklesin :)) hepinizii seviyorummmmmmmmm ve seveceğim durmak yok yola devam bu sloganıda pek severim

yazı sıfır imla kurallrı intahar etmişş canlarım hiçde umurumda değil benim ruhum intahar etmesin öptüm siziii kocacığımm eve gitmemi istiyor byeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…