Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bu ay adet olacağım tarihi bile bilmiyorum inanın okadar rahatlık çöktü yani:)) hesaplamayacağımda artık birde böyle deneyelim bakalım...:))

ebrarım günaydın canım iyiyim sağol sen nasılsın canım
iyiyim tatlım sağol a.s.
günaydın canlarım a.s. a.s. a.s.
günaydınnnnn fıstıkım nasılsın ? a.s.

bu ay adet olacağım tarihi bile bilmiyorum inanın okadar rahatlık çöktü yani:)) hesaplamayacağımda artık birde böyle deneyelim bakalım...:))

sanırım en doğrusu ümitsiz olmak kötü ama üzeriene çok düşmekte ayrı bi psikolojik baskı gibi oluyor umarım ummadığın anda meleğin seninle olur canım :1hug:

şeker-leblebi, hoşgeldin canım bi geldin bi kayboldunn bende hemşehrim nerelerde diyordum nasılsın canım olumunekankayizsmile

günaydın kızlar sizleri okumak ne kadar güzel

fatommm günaydın balımmm mucuxx
tualina belirtilere bende inanmıyorum benide kandırıyor galiba eşimde beni kandırıyor

kumsalım evet bakalım ateşin nasıl gidecek merakla bekliyorum bebeğim

canlarımm

ebrarraım gün güzel ve güzel olsun mucux kızlar tapuya gitmeliyim imzalarım var bu arda
3 ayrı hocaya bakıtırdık hepside paran dönecek diyorlar kısmett bakalımm umarım alan vicdana gelir getir parayıı sadce dua ediyorum yaradana sığınıyor ona havale ediyorum hepinizi öpüyorumm

kolay gelsin canım kendini fazla yorma allah a emanet ol opuyorumnanaktan

nihalimmmmmmmmmm özkledim seni kzuuz

busevcan kankii ateşim normale döndüü benim geçen ay saçamlamıştıı

mısracım ne our stres olma dün biizm yüüzmden sters oldun

fatooo canımm akşam aradaım kapsama dışındaydın senin baz istasyonuna emiii

ve diğer fıstıklarr iyi bakın kendinizee

sezenim kontrolünü merak ediyorumm

yaa honeye çok üzüldümmmmmmmmmmmmmmm :2:mafoldumben neden böyle oluyo bu kızda yaaa ama inş yeniden hamile kalacakk inşşşşşşşşşşşşşş allahım daha fazla onu üzme ne olurrrr

ben küstüm artık tüm belirtilere ...hep yanıltıyorlar bende takmıyorum artık:)))

küsme canım benim. hayatta herşey bizim için son bir kaç aydır bende sürekli kendimde belirtiler arayıp buluyorum ama sonuç hep negatif. haata bir günlük küskünlükten sonra kaldığım yerden devam ediyorum.

kesinlikle haklısın serpilcim. sanırım Allah bizi sınıyor. inşallah bizde bu sınavdan alnımızın akı ile çıkarız. Limonatan hayırı uğurlu olsun inşallaaaaaaaaaaaaah o karışım sayesinde bebeğine kavuşursun.

maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hadi inşallah temmuzu senle kapatırız canııııııııım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar...

günaydın birtanem a.s.a.s.a.s.

canlarım hepinizi seviyorum kaçtım ben

nereyeeee

ateşimm
13 temmuz 1. gün 36,4 regl
14 temmuz 2. gün 36,50 regl
15 temmuz 3. gün 36,50 regl
16 temmuz 4. gün 36,40 regl
17 temmuz 5. gün 36,30
18 temmuz 6. gün 36,20 çalışma
19 temmuz 7. gün 36,20
20 temmuz 8. gün 36,20
21 temmuz 9. gün 36,40

bende çok merak ediyorum hatta aylar öncesinden kendime temmuzda hamile kalıcam falan diyordum bakalım ne olucak
tamam canım kolay gelsin sana inşallah bulunucak para canım içini ferah tut
günaydın canlarımmmmmmmmmm
günaydın bitanem nasılısn
canlarım hepinizi seviyorum kaçtım ben
bizde seni seviyoruz canım

inşalalh canım inşallahh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…