Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yaaaaaaaaa kızlar benim çıkmam lazım. ama çıkamıyorum sizi bırakıp. doktora geç kalıcam. hepinizi çooooooooooooook öpüyorum. lütfen hepinizde kendinize iyi bakın. hiç kimseye hiç bir şeye canınızı sıkmayın.

unutmayın bütün pozitif enerjimiz ve dualarımız (günü en yakın olduğu için) busecanımıza gidiyoooooooooor.

hoşçakalın

ayy fatoözel jinekoloji bölümünde tekrarlayan düşükler diye bir topiciği var biz hiç kopmadık değerli cici bir kız nazlı

çık çık hemen hadii haberlerini beklyğruz hadiii kocamann muıxccuxxxxxxxxxxxxxxx

anladım canım.senin dostun bizimde dostumuz kaydirigubbakcemile3

burdayım serpilcim kızlar diğer kızlar gelsin diye topic açmış sizlerde uğrayın arada olurmu pozitif düşünce pozitif sonuç ile hamıle kalma düşüncesi diye orda da oluyorum gezentiliğim tuttu

nasılsın canım??

canım fatoşum sağoll hayırlı haberlerini sabırszılıkla bekliyorzzzzz:1hug:

Bende geldiiimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi yapıyorsun hayatım bölünmeyelim gelsinler hem dua hemm pozitif enerji hem güzellikleriyaşayalım tattalım nasılsın heyecen nasıl son 3 gündeyiz değilmi rabbim güzel haberini duyursun bize canım

ay serpil son 2 gün hatta 1 gün pazartesi regl günüm ama sitede ateş ölçerde ki kız 16. gün ateşimi ölçmeye başlamıştım işte bugüne kadar olanı söyledim o dedi ki 32. gün regl bu verielre göre yanı 17 haziran bakalım bekliycem canım ya tuhafım heyecanlıyım test almaya gitcem medikalden şimdi

elenay kullanıcısından alıntı Mesajı göster
BEKLENMEYEN ADET GÜNLERİMİZ

gizemm79...............12 haziran kırmızı

kumsal...................12-14 haziran

lizbeth80.................12-18 haziran

Busecan.................14 haziran

serpil..................... 21 haziran?

aylint......................22 haziran

deniko.....................22 haziarn

mısra......................23 haziran

nhlpr........................25 haziran

tualina......................27 haziran

Fotosozel................27 Haziran

ebrar42.....................28 haziran

belenay....................01 temmuz

tarih sıasına göre yazdım en sona kaldım ben:)))

nhlkpr kullanıcısından alıntı Mesajı göster
BİSMİLLAHİRRHMANİRRAHİM

Allâhumme innî es�luke sabren cemîlen * ve kalben selîmâ * ve lisânen zâkirâ * ve duâen mustecabâ * ve kitâben yemînâ * ve rızkan helâlen * ve nî�en mukîmen * ve cenneten ve harîren * ve nadratan ve sururâ * yâ kâdiyel hâcât * yâ mucîbed davât * yâ kâşifed durri vel beliyyât * yâ âlimes sırrı vel hafiyyat * ik�i hâcetî fî hâzihis sâatil mubâreketi * bi hurmeti yâsin vel kur�nil kerîm * fe izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehû kun fe yekûn fe subhânellezî bi yedihi melekûtu kulli şey�n ve ileyhi turceûn * ve sallâllâhu alâ âlihi ve sahbihî ecma
YASİN SURESİNİ OKUMADAN ÖNCE BU DUANIN OKUNMASININ FAZİLETLİ OLACAĞI SÖYLENİR İSTEYEN BAŞLAMADAN OKUSUN BEN OKUDUM

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................25
kumsal---------------1

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............1
busecan..............18
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........
masal0663............1
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............3
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................1

toplam 104

hoşbulduk teşekkür ederiz :teytey:

nasılsın canım önce güzel bir haftsonu diliyorum sonra bol boll rabbiime dua ederk beklediğin ve bekleyeceğin bebeşini rabbim göbüşüne kondursun beklenmeyen adet gününü listeye ekleyebilirsin canım şimdi önce busecan var onu bekliyoruz sonra diğer prensesleri bekleyeceğiz sabırla huzurla umutla her ay umutlarımız asla kaybolmyacak

aminnnnnnnnnnnn cnm aminnnnnnnnnnnn

serpilcim ve diğer arkadaşlarım diğer pozitif düşünce pozitif sonuç ile hamıle kalma topiğimizede bekleriz orasıda sizin yeriniz ok canlarım

Amin canım,inşallah Allah'ım hayırlısıyla hepimize bebişlerimizi kavuştursun,dualarımızı kabul etsin inşallah. Her zaman sabırla bekleyeceğim,elbet birgün bize de nasip olacak bu güzel duygu.. :Saruboceq:

aminnnnnnnn cnm benim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…