yaaaaaaaaa kızlar benim çıkmam lazım. ama çıkamıyorum sizi bırakıp. doktora geç kalıcam. hepinizi çooooooooooooook öpüyorum. lütfen hepinizde kendinize iyi bakın. hiç kimseye hiç bir şeye canınızı sıkmayın.
unutmayın bütün pozitif enerjimiz ve dualarımız (günü en yakın olduğu için) busecanımıza gidiyoooooooooor.
hoşçakalın
anladım canım.senin dostun bizimde dostumuz kaydirigubbakcemile3fatoözel nazlı benim kk gidriğimde küçücük yaşıyla bna adestek olmuş arkadşım çok genç yalnız düşük yapıyor o yüzden gebeliği erteledi jinoloji bölümünde kendi alanında bir topiği var yaşın a gçöre çok asil çok olgun bir kız hiç kopmadık rabbim onunda yüzünü güldürsün
yaaaaaaaaa kızlar benim çıkmam lazım. ama çıkamıyorum sizi bırakıp. doktora geç kalıcam. hepinizi çooooooooooooook öpüyorum. lütfen hepinizde kendinize iyi bakın. hiç kimseye hiç bir şeye canınızı sıkmayın.
unutmayın bütün pozitif enerjimiz ve dualarımız (günü en yakın olduğu için) busecanımıza gidiyoooooooooor.
hoşçakalın
Bende geldiiimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bende geldiiimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
burdayım serpilcim kızlar diğer kızlar gelsin diye topic açmış sizlerde uğrayın arada olurmu pozitif düşünce pozitif sonuç ile hamıle kalma düşüncesi diye orda da oluyorum gezentiliğim tuttu
nasılsın canım??
iyi yapıyorsun hayatım bölünmeyelim gelsinler hem dua hemm pozitif enerji hem güzellikleriyaşayalım tattalım nasılsın heyecen nasıl son 3 gündeyiz değilmi rabbim güzel haberini duyursun bize canım
hoşbulduk teşekkür ederiz :teytey:
nasılsın canım önce güzel bir haftsonu diliyorum sonra bol boll rabbiime dua ederk beklediğin ve bekleyeceğin bebeşini rabbim göbüşüne kondursun beklenmeyen adet gününü listeye ekleyebilirsin canım şimdi önce busecan var onu bekliyoruz sonra diğer prensesleri bekleyeceğiz sabırla huzurla umutla her ay umutlarımız asla kaybolmyacak
günaydın bi selam vereyim net gitmeden:))nasılsınız
serpilcim ve diğer arkadaşlarım diğer pozitif düşünce pozitif sonuç ile hamıle kalma topiğimizede bekleriz orasıda sizin yeriniz ok canlarım
tabbiki uğraıız canım hengi bölümde o cnm
nasılsın canım önce güzel bir haftsonu diliyorum sonra bol boll rabbiime dua ederk beklediğin ve bekleyeceğin bebeşini rabbim göbüşüne kondursun beklenmeyen adet gününü listeye ekleyebilirsin canım şimdi önce busecan var onu bekliyoruz sonra diğer prensesleri bekleyeceğiz sabırla huzurla umutla her ay umutlarımız asla kaybolmyacak
Amin canım,inşallah Allah'ım hayırlısıyla hepimize bebişlerimizi kavuştursun,dualarımızı kabul etsin inşallah. Her zaman sabırla bekleyeceğim,elbet birgün bize de nasip olacak bu güzel duygu.. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?