Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

dün benim için eşim için çok kötü bi gündü boş gebeliğin aynısını yaşamkatan korkuyodum ve yine hüsran hayal kırıklığı dön başa

hpt_honey, hoşgeldim canımmm nasılsın ? :1hug:

napim canım nedesemki alah daha büyük acı vremesin benim elime alamadığım hayalim bitti ya asker anaları allah asıl onların yanında olsun benim halime şükrediyorum yine olur elbet diyorum verirken seviniyoz oalıncada üzülüyoruz elimizde deil canım

honeycim hoşgeldin bitanem nasılsın canım çok geçmiş olsun
herşey çok daha güzel olucak canım sen iyi ol yeterki

haklısın nihal bi iki gün sonra yolculuk yapcam çok sıkıldım 20 gün sırt üstü yattım allh herkese acil şifa versin

honeycim hoşgeldin bitanem nasılsın canım çok geçmiş olsun
herşey çok daha güzel olucak canım sen iyi ol yeterki

canım sağol biliyomusun kendim için deil eşim için çok üzüldüm o asıl çok üzüldü çok şükür yine olur sebebini bi bulalım

honeycim üzülme canım sen inaçlı birisin herşeyde vardır bir hayır şimdi en azından sebeplerini dediğin gibi araştırır en aznından daha sağlıklı bir gebelik geçirirsin

canım sağol biliyomusun kendim için deil eşim için çok üzüldüm o asıl çok üzüldü çok şükür yine olur sebebini bi bulalım

canım benim zor bi durum allah size sağlık versin olur tabi bundan sonrakini kucaklıcaksın allahın izniyle birtanem lütfen yorma kendini yat dinlen birazcık daha olurmu boşver işi gücü opuyorumnanaktan

aaaaaaaa benimki 6 ay dio da 4 de anlaştık zaten tembel asla başlamaz 2 ay sonra ööööööööööööööööööö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…