opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmaşallah sana yengeç im :1hug:
hımm iyi o zman vereliniortak ama nihalin dediği gibi fırınlayıp yap öylede güzel olabilir..
hımm küççükmüşsün sennn kaydirigubbakcemile5
kızlar ben kabak ğıda aynı karnıyarık gibi fırında yaparım tabi kabak çiğ malzeme karnıyarık içi gibi sandal sefası adıda çok ta güzel olur aklınızda olsun kötükedihüso
kızlar ben kabak ğıda aynı karnıyarık gibi fırında yaparım tabi kabak çiğ malzeme karnıyarık içi gibi sandal sefası adıda çok ta güzel olur aklınızda olsun kötükedihüso
kesinlikle dene canım içine seversenız tabi maydonoz ve dere otu ekle kabak ve dereotu birbirine yakışırsüper cumartesi deneyim bari:lepi:
kesinlikle dene canım içine seversenız tabi maydonoz ve dere otu ekle kabak ve dereotu birbirine yakışır
buarada mısra ya yazıyoruz ama sana haksızlık oluyo gabiba akannehir
tarifini yazayım kızlar mısrada yapar belki ?
kabağı ortadan ikiye kesin uzunlamasına içini oyun ortası açık olcak şekilde kaynar suya atın hafif yumuşayıncaya kadar kaynatın süzün fırın tepsisine koyun içini normal karnıyarık malcemesi ile doldorum dometes dilimleyin her birinin üzerine imdi dometeslerin lezzetli zamanı sonra salça az olsun biraz du döün tepsiye fırında 15 dk hazır oluyo
tarifini yazayım kızlar mısrada yapar belki ?
kabağı ortadan ikiye kesin uzunlamasına içini oyun ortası açık olcak şekilde kaynar suya atın hafif yumuşayıncaya kadar kaynatın süzün fırın tepsisine koyun içini normal karnıyarık malcemesi ile doldorum dometes dilimleyin her birinin üzerine imdi dometeslerin lezzetli zamanı sonra salça az olsun biraz du döün tepsiye fırında 15 dk hazır oluyo
afiyet olsun canım şimdi domates tam lezzetli zamanı salça sevenler için ben yazın hep domates kullanırım :)))Ben kabağı çokkkkkkk severim bunuda yaparım ama salçasız
canımmm dinlen bol bol bizde seni çok özledik yalnızmısın ?geldim yok geçmişe bakmadım kıslar sizi özledim
dinlenmeye çok ihtiyacım var hem kafa hem beden
canımmm dinlen bol bol bizde seni çok özledik yalnızmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?