Ben de tammmm bir Başak burcuyum,Terazilerle pek anlaşamam :))))))
canım bu ay iyi gidiyor bakalım neker olucak çok merak ediyorummkumsal ebararrrr gelmiş
kumsal ateşin maşallah iyi gidiyo neler hissediyodun var mı herhangi bir belirti
ebarar ne yemek yaptın akşam ben köfteyi sonunda yaptım yerkende yaparkende güldüm durdum aklımdaydın :)))))))) hatta çok hamarattım bu akşamınkınıda yaptım bekleyen fasulyeleri
aynen canım bende ne pişirsem diye düşünüyorum tilki gibiohhhhh köfteciler kalmasın ya şu her gun yemek sorununundan bıktım ben yaaa
karnıyarık bayılırımmmmm patlıcan yemeklerine cokacimcoookafiyet olsun tatlımm... :1hug:
dün bendede bi hamaratlık vardı karnıyarık yaptım pilav yaptım olumunekankayizsmile
evet canım bu ay güzel seyrediyor opuyorumnanaktantamma canım ateş tablon çok güzel maşaallah
mikemmellllll hatunlarız yavf aklinialirimsmile
ven_har kuzum 12 demi kalktım dedin sen ohhh valla süper sempatiksalakcinni
benim kayınvelidemde öyle 1 yıl boyunca bana yemek yaptırmadı her sabah sorardı ne istiyorsun ne pişiriyim diye çok iyidir çok opuyorumnanaktanyok benim kayınvaldem öyle kurtulunacak biri değildi allah razı olsun çok iyidir ....zaten eşimin küçük kardeşi var bekar o evlenecek diye ayrıldık hem ben ne istersem onu yaprdı yani beraber hazırlardık ...
deva ilginç olur sanırım :1rolleyes: erkek olursada Derman olsun :bbo:
Kızlar yine bir türlü gelemiyorum.
Serpil geldi mi?
Honeyi aradım ama açmadı
Sizler nasılsınız?
Canım karnıyarık çektiiiiiiiiiiiiiii çokkkkkkkkkk uzun yıllardır yemiyorum(((((((
23 temmuz doğumluyum sizce benim burcum ne kızlar
amannnnnnnnnn sen kızartma yemiyosun ama fırınla yap canımCanım karnıyarık çektiiiiiiiiiiiiiii çokkkkkkkkkk uzun yıllardır yemiyorum(((((((
yengeç kumsal sen te 80 liydın dime ?23 temmuz doğumluyum sizce benim burcum ne kızlar
Yengeçsin sen cnm
Canım karnıyarık çektiiiiiiiiiiiiiii çokkkkkkkkkk uzun yıllardır yemiyorum(((((((
neden yemiyosun tatlım yaa sen ne yiyosun kuzucuk vitaminsiz kalıcaklmaz:
yengeç kumsal sen te 80 liydın dime ?
canım fırında yap güzel oluyo hem daha iyi çok yağlı olmasınPatlıcan kızartılıp yapıldığı için cnm ,geçen günde söz etmiştim ben kızartılmış hiçbirşey yemiyorum
Közleyip yapanlar var ama aynı lezzeti verir mi bilmiyorum
yok canım 88 liyim ben eyvahedigeldismile
Kızartılmış yiyecekler,asitli içecekler,hazır meyve suları hariç herşeyi yerim cnm ben
yok canım 88 liyim ben eyvahedigeldismile
yok canım beraraber değil ama aynı apartmanda oturuyoruzwayyy kumsal senın kayınvalidene de maşallah sende mi birlikte oturuyosun canım ?
Patlıcan kızartılıp yapıldığı için cnm ,geçen günde söz etmiştim ben kızartılmış hiçbirşey yemiyorum
Közleyip yapanlar var ama aynı lezzeti verir mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?