canım benim zor bi durum allah size sağlık versin olur tabi bundan sonrakini kucaklıcaksın allahın izniyle birtanem lütfen yorma kendini yat dinlen birazcık daha olurmu boşver işi gücü opuyorumnanaktan
:))))) hay allahım tamam 4 ay sonra ozamanaaaaaaaa benimki 6 ay dio da 4 de anlaştık zaten tembel asla başlamaz 2 ay sonra ööööööööööööööööööö
tamam canım yat dinlen bizde seni seviyoruz canım kocaman kocaman öpüyorum allah emanet oltamam canım sizi çok seviyorum girmeye çalışcam gidene kadr şimdi yatayım ağrım var öptüm sizi
aaaaaaaaaaaaaaaaa k,mlerr ra kimlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oyyy oyyyy maşalllha maşallhhh
doğru geri getirecek olsa alırmıydı yazık ama arabanı satma kredi falan alsan ?canım alan parayı getirirmi herkes gelecek deyip duruyor ne yazıkki o para gelmez bende arabımı satacğım ne yapayımm
geçmiş olsun canıııııııııııııııııııım. lütfen üzme kendini onu veren rabbim. karşı gelecek değiliz tövbeler olsun. Güzel Allahım sana sağlıklı hayırlı bir evlat verir inşallah. sen yeterki şimdi kendine çok iyi bak. ayaklarını mutlaka sürekli sıcak tut sakın üşütme. ve yediklerine içtiklerine dikkat et. honey seni seviyoruz tatlım unutma. her zaman yanındayıznapim canım nedesemki alah daha büyük acı vremesin benim elime alamadığım hayalim bitti ya asker anaları allah asıl onların yanında olsun benim halime şükrediyorum yine olur elbet diyorum verirken seviniyoz oalıncada üzülüyoruz elimizde deil canım
canım arabayı satınca daha çok zarar etmeyecekmisin bencede kredi filan kullansancanım alan parayı getirirmi herkes gelecek deyip duruyor ne yazıkki o para gelmez bende arabımı satacğım ne yapayımm
tabiki senden kıymetli değil inşallah daha güzellerini alırsın kaydirigubbakcemile2nihall araba benden kıymetli değil boşver benim elşmden ne arabalr geldi geçti sallla gitsin yapacak birşey yok canım
nihalim umarımm :)))
her yeni gün yeni umut
evet dün akşam 5 de genel anastezi yapıldı iğrenç bişi uyanınca çok ağrılarım oldu:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?