Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım benim zor bi durum allah size sağlık versin olur tabi bundan sonrakini kucaklıcaksın allahın izniyle birtanem lütfen yorma kendini yat dinlen birazcık daha olurmu boşver işi gücü opuyorumnanaktan

tamam canım sizi çok seviyorum girmeye çalışcam gidene kadr şimdi yatayım ağrım var öptüm sizi

canım alan parayı getirirmi herkes gelecek deyip duruyor ne yazıkki o para gelmez bende arabımı satacğım ne yapayımm

tam sıkıntılı dönemlerde olması iyi olmadı alan kıçına kına yaksın ne yapayım canım yarın satarım arabayı sonra haftsonu kaçarım buralardan benden hiç birşey kıymetli değil her ne kadar mide sapzmı yaşasamda ölüm yok ya sonunda ne yapalım

geçmiş olsun canıııııııııııııııııııım. lütfen üzme kendini onu veren rabbim. karşı gelecek değiliz tövbeler olsun. Güzel Allahım sana sağlıklı hayırlı bir evlat verir inşallah. sen yeterki şimdi kendine çok iyi bak. ayaklarını mutlaka sürekli sıcak tut sakın üşütme. ve yediklerine içtiklerine dikkat et. honey seni seviyoruz tatlım unutma. her zaman yanındayız

nihall araba benden kıymetli değil boşver benim elşmden ne arabalr geldi geçti sallla gitsin yapacak birşey yok canım

serpilcimm ne oldu böyle yaa allah sağlığınızı huzurunuzu bozmasın inşş mala gelsin cana gelmesin bi tanem allah yardımcın olsun ne kadar kolay konuşmak ama yaşadıklarını hissedebiliyorum allah sana yeni kapılar açsın inş hayırlı kazançlarr inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…